BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)

BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5) | Autor: catalina2307

Link direct la acest mesaj

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi.
Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii,pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre.
Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin


CAP : FIV 1-Biogenesis,FIV 2-Biogenesis,FIV3-Biogenesis,FIV4-Biogenesis

Biogenesis Fertility Center

Echipa medici :

Conf. Dr. Poiana Nicolae
Dr. Balea Lucia
Dr. Diakoumakos Athanassios
Dr.Anastassios Argyriou(embriologie)

Date contact :
Str.Justinian nr.3
Tel.031-1040482
Fax.031-1040565
Mobil 0726 - 225.153
mail - office@biogenesis.ro
www.biogenesis.ro


Preturi:

-FIV - 9.700 RON
-ICSI - 12.500 RON
-FET - 6.300 RON
-IA - 2.200 RON
-Punctie testiculara - 2.200 RON
-Pret prima consultatie + ECO - 250RON + 170RON


Pretul procedurilor acopera analizele si investigatiile pe care le veti efectua in cadrul clinicii conform contractului din momentul inceperii stimularii(estradiol,progesteron,ecografii transvaginale,1Bhcg),recoltarea ovocitelor si prelucrarea acestora in laborator,transferul embrionilor si crioprezervarea surplusului pe o perioada de 1 an de zile.

Lista analize : Hemoleucograma (si partener), uree, creatinina, glicemie, TGO, TGP,Probe de coagulare, sumar urina, profil lipidic, antigen HBs, anticorpi anti HBs, Anti HCV, HIV, TPHA, RPR carbon siphilis.

Doar partenera:
Toxo - IgG, IgM; CVM -IgG, IgM; RB -IgG, IgM; Lysteria, Herpes simplex 1 si 2; Anticorpi antifosfolipidici IgG, Chlamydia serologie si secretie. Examen bacteriologic al secretiei vaginale, culturi col, Mycoplasma Ureaplasma, Profil hormonal zi 3, alte analize hormonale doar daca se cere - Inhibina B si AMH, PAP, ecografie mamara, EKG

Pentru partener:
Examen bacteriologic secretie uretrala, culturi secretie uretrala, Chlamydia urinara, serologie si secretie uretrala (ptr Chlamydia), Mycoplasma, Ureaplasma, spermograma, spermocultura

Testari genetice, daca este cazul
Bilet de trimitere de la medicul de familie, ca nu sunteti in evidenta pentru boli cronice.

Membru de onoare irinabobe care nu are nevoie de FIV, e "naturel" da e plina de pareri
pysypisi - si pt tine ca ne-ai dat de lucru


Prima noastra :

taty_ana - FIV1 , BIOGENESIS, acum cu un bebe

si urmatoarele noastreAspirante la titlul de prin FIV Biogenesis

misa 21- prima curajoasa - sa citam clasicii in viata "aiurea...infertlitate din cauza de virsta si preconceptii,dar...1 fiv la Sibiu nereusit bhcg 27,5,in asteptare la ferticent bratislava pt donatoare si imi incerc norocul la biogenesis pt. ca eu cred ca totusi mai pot,dar nu am gasit dr care sa creada la fel" . Fiv2 Biogenesis, intrerupt din motive personale.
catalina2307- FIV 1 Dr. Diakoumakos in Grecia,reusit, sarcina gemelara pierduta la 17s, FIV2 Dr. Diakoumakos in Grecia , sarcina oprita in evolutie la 8s, FET nereusit, IA nereusita,FIV3 reusit( cu acelasi medic) -sarcina oprita in evolutie la 5s.
pisic77 - urmeaza FIV in decembrie
pysypisi - sarcina extrauterina obtinuta natural in urma careia a pierdut o trompa, obosita si satula de asteptare si alte interventii chirurgicale, gata de aventura FIV1 .
noname - in pregatire FIV 1, sa speram ca va fi si ultimul.
bitza20 -2007 operatie clasica diagnostic endometrioza - anexectomie stanga, atins si overul drept si vezica urinara - fara tratament pt endometrioza(din neglijenta sau orgoliul dr). In mai 2009 celioscopie - hidrosalpinx drept. Iunie,iulie 2009 marvelon - chist endometriozic 2 cm. In august 2009 stimulare cu menopurr 75 UI inseminare nereusita. Urmeaza FIV 1. Doamne ajuta.
mirela70-ovare micropolichistice,ambele trompe obstructionate; martie 2008 operatie laparoscopica prin care s-a desfundat trompa stanga si drilling ovarian ; 5 luni de stimulare dupa operatie cu Menopur de 75 UI,fara efect.Urmeaza FIV1 la Biogenesis. Sa fie cu noroc.
mihaele - FIV1 martie 2008 Gynera - nereusit, FIV2 iunie 2008 Gynera -nereusit,FIV3 Szeged septembrie 2008 -nereusit,FET -martie 2009 Szeged - nereusit, urrmeaza FIV4 la Biogenesis. Bafta multa!
stan.valeria -varsta 41, trompe infundate, 2 laparoscopii facute la doi medici diferiti, unul spune ca are sindrom ovare polichistice, multe aderente, ovulatie lipsa,probleme cu spermograma, IA1 Bulgaria nereusita.
miky007 - "tanara aspiranta la BB de 41 de ani", sarcina pierduta la 7 luni
lalala13- aspiranta IA
ruxandrab-trompe filiforme, dar permeabile si o deficienta ovulatorie cu semnul intrebarii plus oligospermie usoara
sarrah-sarcina obtinuta natural in 2004, placenta previa a nascut la 28 de saptamani un baietel care a trait doar 2,5 luni. din 2005 incercari,analize, monitorizari ale ovulatiei, laparoscopie, HSG, 2 histeroscopii, 2 IA nereusite, 1 GIFT - nereusit(mai are 2 embrioni congelati) si urmeaza FIV1 la Biogenesis.
honeys - aspiranta FIV


Aspirante octombrie - noiembrie
pysypisi

Aspirante noiembrie- decembrie

Mirela_70
Ruxandrab
Sarrah
Stan.Valeria


Astept povestea voastra pt a avea listuta completa


Doamne ajuta-ne sa fie cu noroc .


coltul meu de raiRaspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sa va poarte noroc .
O pentru fiecare dintre voi.

coltul meu de raiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Buna fetelor!
Cata, sanatate si putere taticului tau si tie sa-l ajuti cu tot ce poti!
Misa, o sa fie bine, ai sa vezi ca in ianuarie o sa fie cu noroc si o sa ti se indeplineasca visul frumos!
Aditza, scuze ca ma bag si eu cu o parere! Analizele in ziua 14 sunt edificatoare asupra ovulatiei , se urmareste varful de LH ,
cele din ziua 2-3 sunt in special pt determinarea FSH,lh (rezerva ovariana) si eventual cand e o suspiciune de ovare polichistice in z 3 daca val lh e mai > decat fsh, atunci se pare ca ar sindrom PCOS
ziua 21,22 se urmareste nivelul de progesteron
Nu am inteles de ce au durat 10 zile rezultatele, la analize hormonale, sper sa nu ma insel dureaza 1 zi max 1.
Si la voi a durat asa mult sa va dea rez la hormonale? 10 zile?
Pupici, tuturor dragutzelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miky007 - pup, multumesc.
Eu rezultatele le iau in aceeasi zi.Cei care dau rez dupa mult timp nu au laborator si le lucreaza in alta parte. (de cele mai multe ori in alt oras)

coltul meu de raiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Fetelor am si eu o intrbare la voi , stiti ceva de Centrul medical Matei Basarab? Trebuie sa merg sa fac acolo PAP's si sa duc spermograma sotului. Stiti ceva se fac bine analizele la acest laborator? Puteti sa-mi dati o parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Si eu pup ,Cata! Ma speriasem ca astia mi-au dat prea repde analizele mele! Cata, ma pregatesc intens pt HSG, am facut secretia, a iesit ok ,dar as vrea sa fac si PAP,zilele astea sa fiu sigura(nu l-am facut de 2 ani)! Am culturile de col si mycoplasma, ureaplasma Clamidya facute in martie. Mai trebuie sa le repet inainte de HSG? Ce parere ai Cata? Dar voi fetelor?
Dr care o sa-mi faca HSG mi-a dat sa fac doar secretie, care a iesit ok.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Miky - eu nu am nici o parere.Cate bordeie atatea obicee. Am vazut ca unele clinici nu accepta analize mai vechi de 2 luni, altele max 3 luni. Iti pot spune cum am procedat eu. Am facut toate analizele inainte (aveau cam 1-2 luni) si dupa, m-am prezentat la HSG. Este destul de riscant sa faci aceasta analiza cu vreun carcalac pe acolo , ca ti-l duce pana in gat .

coltul meu de raiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

He he, am ajuns la capitolul 5... Sa fie cu noroc.

Misa, condoleante. Imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

miky007 multumesc pt ras . Eu nu stiu cum se fac analizele astea de aceea am fost la endocrinolog si am cerut trimitere sa le fac , nefacandu-le niciodata . I-am spus dr povestea mea ca sa zic asa , am endometrioza desc in noiembrie 2008 in urma unei laparoscopii cand am ramas si fara trompa stanga . Am facut diphereline 3 luni si de atunci incerc natural si nimik , am urm ovulatia si este prezenta chiar mai devreme de ziua 14 , de aceea am zis sa imi fac si analizele hormonale sa vad cu stau cu hormonii iar dr mi-a zis ca se fac in mai multe zile dar sa le fac fie in ziua 14 , fie in ziua 21 ......acum chiar nu stiu ce sa fac , am vazut ca si prolactina este mare , dar la celelalte nu ma pricep , ma gandesc oare dr asta stie cu ce se mananca endometrioza asta sau mi-a dat si ea asa sa scape de mine ?
off mai fetelor asa m-am saturat de medicii astia care fac tb de mantuiala
si da atat a durat 10 zile lucratoare ...... am ramas uimita cand am vazut ca voi le luati f repede , unde le faceti ?
eu le-am facut la lilmed este un centru in rahova daca stie cineva .
va multumesc frumos pt ras voastre
o seara minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

aditza - nu stiu cine e lilmed da clar le trimite prin vecini sa le lucreze. Eu de exemplu merg la Medsana Cotroceni. Le fac dimineata , iau rezultatul in aceeasi zi, seara.Nu stiu ce sa zic, probabil ar fi bine sa le faci si in z3, just in case. Sa nu zici ca ti-a scapat ceva. Urmatorul pas ar fi sa gasesti un medic care stie ce face. Aici din pacate nu te pot ajuta. Eu sunt putin certata cu medicii din Romania si sistemul sanitar de aici , asa ca nu imi permit sa fac recomandari.

coltul meu de raiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

cata multam frumos .....cred ca asta am sa fac dar vb ta la cine sa merg ?! am fost la dr corina neamtu stiu ca este f buna profesional dar m-a trimis la plimbare cand i-am zis ca vreau sa fac analizele hormonale ....mi-a zis ca nu am nevoie .....i-am explicat ca sm endo , etc si a zis ca endo nu are leg cu hormonii .

Mergi la inceput