Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bine v-am regasit fetelor!

Chiar ca ati fost tare harnice in we si in acest inceput de saptamina. Eu am reusit astazi sa las singe la analize in vreo 3 locatii (unele pe motiv ca sunt preferate de medic, altele pt ca am putut face ceva gratuit... eh... am ajuns astfel sa suport 3 intepaturi intr-o singura zi...:(().
Ce ma enerveaza si socheaza in acelasi timp este ca intr-una din locatii analizele (toxoplasma si hepatite) vor fi gata abia peste 2 saptamini - 2 noiembrie, in conditiile in care programarea la medicul gin este pe data de 3o oct... ma pregatesc cu emotii pentru o noua intilnire cu beb;).

Sorry rau pt Jassy... nu am cuvinte, insa iti suntem cu toatele alaturi, in suferinta ta! Incredere insa in cel care stie ce-i mai bine pentru noi!

Jasmin, la mine au fost zero simptome pina la pozitivarea testului, sinii durindu=ma si inaintea menstruatiilor.

Cel mai rau ma termina voma + senzatia aproape permanenta de greatza, nod in git si arsuri, deasemenea, pe git... Oh... din experienta voatra anterioara... cit ar tb sa dureze aceste simptome? Eu intru acusi in saptamina 10... cineva mi-a spus azi ca va fi asa pina cind misca... e doar o legenda??? Asta ar insemna pina la 4 luni si ceva?!... Adica 16 saptamini... adik ink o luna si jumatate? :((

Insa... ce are Maica Domnului pregatit pentru mine,... e ceea ce va trebui sa suport! Nu e incotro!!!

Va doresc noapte buna si sarcina cit se poate de usoara! Pupici

Mary 9+

Mergi la inceput

Fetele mai cu vechime: cum ati facut voi sa va apara linkul ala frumusel catre evolutia lui bebe, cum arata el cu fiecare zi ce trece... vreau si euuuu!:)

Mary 9+

Mergi la inceput

Ma indrept si eu spre odihna necesara pe ca si bebik o cere... si astept semne de la voi. O noapte frumoasa si linistita!

Mary 9+

Mergi la inceput

Fetelor, nimeni din Iasi???
De unde sa iau gravidutze din vecinatate, cit de cit?
Sugestii in legatura cu hainutele de gravida va pot da si eu: m-am uitat pe un site, si ca sa nu ii fac reclama va spun doar ca se cheama "Rodina" magazinul virtual: au preturi bune si transportul este gratuit la minim 2 produse. Dati un search in google si: spor la cumparaturi... poate aflam si noi despre calitatea produselor:)... sa stiti ca sunt tare dragutze ca si model... iar preturi ca pentru hainutze normale... sau chiar sub pret. Spor si succese!

Mary 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetelor eu despre prostioare culinare as tot scrie ca doar toata ziua sunt acasa si gatesc(ca dovada si cele 3-4 kg acumulate deja) dar mi-e frica sa nu fac pofta cuiva care nu are accces la ceea ce scriu si sa ii fie rau.azi de ex am facut tocanita cu piept de pui si cu ciuperci plus multa smantana. o bunatate. a mancat si marc cu placere.
deci as cam vrea opinia voastra daca sa mai scriu retete sau ba. oo sa respect ceea ce ziceti

pupici burtici

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

legat de naterea la privat eu chiar nu stiu ce sa zic. la prima nastere nu s-a pus problema financiara(acum se pune ca de sunbtem in criza financiara)dar am ales sa nasc la stat. in cluj nu era atunci numai o clinica privata acum sunt 2 dar am inteles ca erau super oj conditiile. problema care m-a determinat sa aleg statul a fost ca ei daca aveau o nastere cu probleme, adica copil cu probleme tot la stat ii trimiteau, asa ca eu am preferat sa fiu tratata ma i neglijent si puiul meu sa fie in siguranta , adica sa mai evit drumul de la spital privat la stat in caz de ceva. asa am gandit atuni, nu ma interesa in ce conditi o sa stau , cine cum o sa vb cu mine, ma interesa doar sa fie bebe bine. cred ca in bucuresti lucrurile stau altfel in leg cu dotarea si personalul dar ma intreb de ce nu primesc si cu nasteri premature?? ce le lipseste???
oricum fiecare alege in functie de buzunar si de incredere

pupici burti

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

lauriciu sanatate multa, sper sa fi trecut raul cu gripa!
nicoletab, aniska, OanaMar, MAgdutz bine ati venit, sarcini usoare si nastere la termen!
veronicach brrr! Deci nu aveti nici o sansa sa va odihniti cu porcutii macar bbicii cresc si speri sa ajunga la un somn cat de cat rezonabil, dar cu porcutii ce va faceti? Oricum, jos palaria pentru sotul
nemary eu am refacut toate analizele. E de preferat sa le repeti, ca cine stie…
elanik sanatate sotului!
honeybaby mai bine mergi la dr cu scurgerile, daca ai emotii. Dar eu stiu ca se pot produce la inceput de sarcina, cand nideaza ovulul, mai ales daca nu e sangeriu, nu pra ai de ce te teme!
ioana_p76 felicitari pentru rezultatele bune! Si pentru posibilul carucior albastru!
Niki noi nu recoltam, nu am recoltat nici la primul. MA rog la DD sa fie totul ok cu ei! Nu am incredere in recoltarea de celule, nu stiu ce fac cu ele, nu am nici o garantie, e neverificabil si la cate auzi…mai bine nu!
Roxy felicitari pentru prima adevarata intrevedere cu bb mic! Wow, si ti-a spus si sexul! CU greutatea…stai linistita ca kg multe se pun la sfarsit, atunci sic and bei apa pui. EU la prima sarcina am luat doar 9, dar asta pentru ca eram nasa – am nasit cu 5 zile inainte de a naste si ma temeam ca nu mai incap in rochie, si aveam un stress continuu orice mancam! Eu inca nu am pus nimic pe mine, am 57, dar am mancat destul de nesanatos si multe dulciuri, cred ca tr sa schimb asta!
Alessico nici eu nu prea am avut chef sa vad mancare in oki. Acum mi-am mai revenit, la 14 s! si la prima sarcina a fost la fel, pana la 4 l slabisem 3 kg!
Carla moama ce bine arata si blogul si tortul de mere in special. CU hainele de gravi, eu am gasit la preturi ok la un tg de bb –Kidex sau baby expo, nu mai stiu exact, acum nu stiu cand se mai organizeaza urmatorul! SI pentru ca tot a mentionat cineva aici, am cotrobait si prin pozele de nunta, wow! Sunt super reusite! De fapt se vede ca te pasioneaza fotografia si dupa pozele de pe bolg!
Ayla sper de data asta sa fie de bun augur faptul ca esti la odiseea de mai iunie! Sa nasty exact la termen! Prietena mea buna e pe 12 ian. EU sunt pe 10
Tissy si eu la fel, sunt mami de bb2 si am burta de zici ca-s in 5-6 l! cred ca sunt sarcinile apropiate, ligamentele lasate, nu stiu ce sa zic… desi imi revenisem ok supa nastere..cum am ramas gravi, s-a umflat burtica..
jassy oof, ce rau imi pare, mi s-a zburlit parul pe mine! DUmnezeu o sa le arnanjeze pe toate cum stie el
Softurela ce nimereala cu prenatalul si alergia fetii la polen! Si eu cred ca DUmnezeu le aranjeaza pe toate in asa fel incat sa fie bine! Wow, ce frumos ca sunteti decisi pentru bb3! SI eu ma gandesc ca poate, dup ace se fac cei doi marisori si incep serviciul – e greu sa stai 4 ani acasa totusi-, cine stie, poate ne ajuta DUmnezeu la inca un bb!
Mommy-to-be in sarcina scurgerile sunt mai abundente. Atata vreme cat nu e colorat, eu zic ca e ok!
IoanaT cu sexul, noi slabut de tot! In fine, stiu ca ar trebui sa profitam acum ca cu alaptatul nu va mai fi chip, dar uite ca nu avem ocazia, suntem obositi, bb inca doarme cu noi…asa ca o data la 2 luni asa reusim si noi ceva. Adevarul e ca nici nu am chef…la prima sarcina aveam, visam ca si mommy_to_be
veronicka ba te rog sa scrii despre prostioarele culinare, ne mai inspiri si pe noi. EU sunt intr-o continua cautare de inspiratie!
turturica uite ca a venit si Alysh la odisee!!
Alyshucaaa scumpa, ce-mi place sa te vad aici! Nu-mi vine inca sa cred ca s-a intamplat! Sa dea DUmnezeu sa fie bine sa ne plimbam cu bbeii prin Riviera!

Cu nasterea la privat, intr-adevar merita cheltuiala daca nu ai siguranta in doctorul tau. Mai bine asa!
Eu insa am mare incredere in dl dr si voi naste la Municipal ca si data trecuta. E adevarat ca sotul meu lucreaza acolo si soacramea a lucrat vreo 30 de ani si cunoaste pe toata lumea...probabil daca nu era asa ma gandeam si eu la nastere la privat.
Sora mea a vorbit cu o drita de la Municipal, chiar i-a propus ea spus sa-i faca inducere ca depasise termenul si drita pleca peste weekend, asta i-a spus ca sa stea linistita ca vine daca o suna etc etc. Evident, exact cand era doctora plecata s-a declansat nasterea si soramea a sunat-o, iar ea nici nu a raspuns la telefon!! A nascut cu drul de garda, noroc ca a stat soacramea cu ea tot timpul si s-a purtat toata lumea frumos cu ea.
Dar ca sa va faceti idee, doctorita recomandata, etc, promite ca vine, blah blah si nici nu raspunde la telefon!
Or avea si ginecologii viata grea, dar e meseria pe care si-au ales-o pana la urma. Fara incredere in medicul tau, mai bine dai un ban si stai linistita.
hai ca e tarziu. ma duc la culcarica. va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
va poftesc la un pahar de cacao, cafea decofeinizata sau unu de apa plata cu lamaie!
O zi buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu la ora asta sunt deja la birou, asa ca citesc linistita din urma si fac un rezumat la ceea ce s-a mai intamplat pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fetelor, luati si de la mine o

Multumesc mult pentru primire!

Mai multe detalii despre mine sa ma treceti in listutza, va rog (a-propos, imi place f mult cum ati organizat prima pagina, arata bine de tot): Ma numesc Alina, nascuta 28/07/1977 cu bebe VLad nascut 30/04/2008 la spit. CAritas si bebe din burtik de 5 saptamani si cateva zile pe care il voi naste in pp la Giulesti cu dr Ion Ionut. Tre sa ajung la el sa vad daca ma primeste, daca exista vreo schimbare o transmit.

A-propos de spitalele private: intr-adevar ai un alt tratament DAR, exact asa cum a spus Veronika daca, Doamne fereste, bebele are vreo problema, dau din coltz in coltz sa-l trimita la spitale de stat ceea ce nu mi se pare deloc ok pt cati bani lasi acolo.

Madamar, eu am avut greturi slabe si la primul si deocamdata si acum dar stiu ca se termina in gral prin saptamanile 12-14.

Laurita si eu sunt fericita sa fim colege de odisee, Doamne ajuta sa ne intalnim peste 9 luni cu bebeii in parc. Cu toti 4!

Va pup fetelor, o zi frumoasa si ma scuzati daca n-am sa pot raspunde mereu dar bebe imi acapareaza tot timpul!

Vlady

Mergi la inceput