Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
Bun gasit fetelor!
Desi nu sunt recent inregistrata pe site ma simt noua la capitolul "viitoare mamica" asa ca va rog pe voi, cele cu experienta sa imi fiti sprijin si mie... celei care cauta raspunsuri si are incredere in voi! Nush ink multe... dar le voi afla pe parcurs.
Va pup!
Viitoare mamica in 9 saptamini si 3 zile.
Iubirisca spune:
Multumesc mult Ale.
T_Ioana fiind vorba de eco tansvaginala, a zis ca poate nu o sa-l lase d-na doctor.
Urmatoarea eco va fi abdominala asa ca va intra cu mine sigur.
aleesicoo spune:
fetele cred ca incep sa se instaleze si la mine greturile
simt asa ca un nod in gat
asa creste bebicu
6+
M&M spune:
Neata!!!....
Jassy, Ma bucur ca au reusit fetele sa te linisteasca...
Turtu, sa vii cu vesti bune de la eco...
Moni, mai zi ceva, te rog!!!... Ce mai face sotul? I-a trecut varicela??
Roxy, cum te mai simti?
Alinutzaa, felicitari pentru micul dansator..!! Nu stiu cume cu utrogestanul, dar parca fetele ziceau ca cel administrat intavaginal nu da efectele adverse ale celui administrat oral..
Veronicka, insanatosire grabnica si tie si lui Marc!!!
Ale, itit schimbasi nr de stelute... Las ca trec ele greturile..
Iubirisca, felicitari pentru samburel..
Madamar, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos..sa scrii 10 mesaje repede pentru a scapa de moderare; iar pentru a te trece pe lista sa ne dai datele tale ( DN= data nasterii tale, UM = ultima menstruatie, DPN=data probabil a nasterii)
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
T_Ioana spune:
Iubirisca, si eu am avut "jena" asta cu transvaginala dar inainte sa ma urc pe masa i-am indicat sotului pozitia unde sa stea (adica langa capul meu si in zona cu echograful fiind semi-intuneric am fost toti preocupati sa urmatim monitorul si nu alte ...cele!
Madamar, bine ai venit! Sunt sigura ca vei gasi o gramada de sfaturi si opinii folositoare! (nu am inteles prea bine, esti in 9 saptamani si 3 zile sau urmeaza sa nasti peste 9 s si 3 zile?)
Ioana 9+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Dienutza spune:
Ceva remedii pentru greturi a gasit cineva... ca eu nu mai rezist. Imi este rau de 2 - 3 saptamani si de o saptamana vars de 2 - 4 ori pe zi..
Marti am programare la doctor si o sa o rog sa imi prescrie ceva. Dar pana atunci poate reusesc sa mai imbunatatesc situatia.
Multumesc!!
Reallaura spune:
Neata burtici
Ce vreme de kko, o sa ne plictisim ingrozitor in casa..problema e ca Mirci nici la calc nu prea ma lasa, e gramada pe taste
Ioana5255 nici eu nu cred ca e vreo problema daca un baietel e mai micut. si eu am o sora geamana, ea a fost mai mica decat mine la nastere. cred ca e normal. Nu prea am auzit de gemeni cu aceeasi greutate. o sa fie bine!
ck_29 asa cum ti-au scris si celelalte fete, important e ca bb mic e acolo unde trebuie!
Ale incep greturile?? sper sa nu fie nasoale, eu ma bucur ca tocmai am scapat!
turturica eu nu stiu ce mai fac, sper sa ma descurc asa singurica, vedem la momentul respectiv. Am emotii, dar asta e, daca nu am avut curaj sa-l las la cresa...
Madamar bine ai venit. Sarcina usoara si bb la termen!
iubisirica si celelalte fete care si-au vazut puiutii felicitari!!
Sanatate multa celor racite, pe vremea asta, mare mirare daca scapam mult timp necaptusiti!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +
aleesicoo spune:
neata Laura....
eee deocamdata sunt ff suportabile....chiar e bine... mi se mai stramba nasul la unele miresme
asa creste bebicu
6+
mommy_to_be spune:
'Neata burtici fericite!!!!
Saptamana trecuta ma plangeam ca s-ar putea sa intru in depresie, iar acum nu-mi vine sa cred cat de bine dispusa ma trezesc in fiecare dimineata, chiar si cu ploaia asta urata si vremea rece. Se pare ca autosugestia si efortul depus pentru a gandi pozitiv chiar are efect Ar trebui sa incercati si voi ori de cate ori sunteti necajite.
Bun venit noilor viitoare mamici sanatate multa, sarcini usoare si la termen!!!!
Alina Felicitari pentru samburel petrecaret
Jassy Iti inteleg supararea si ingrijorarea referitoare la glicemia ridicata a sotului tau... Dar incearca sa vezi jumatatea plina a paharului: bine ca a acceptat in cele din urma sa mearga la analize, iar acum se poate trata si nu mai sta asa... Sanatate multa va doresc tuturor trei!!!!
Iubirisca, felicitari si tie pentru frumosul/frumoasa de 5,5mm Dupa cum v-am mai zis, ma bucur tare mult de fiecare data cand aud ca puiuti vostri cresc cuminti si sanatosi la voi in burtica. Ca si Ioana, si eu voiam sa te intreb de ce nu a intrat si sotul in cabinet. Eu am facut pana acum 2 transvaginale,la 5 si la 6 saptamani si am intrat amandoi curajosi in cabinet de fiecare data N-am intrebat de nimeni nimic, dar nici nu s-a opus cineva. Sper ca data viitoare sa aiba si el privilegiul de a se intalni cu puiut
T_Ioana... Da... si eu cred ca problema ta vine de la refuzul de a utiliza toaleta comune. Spun asta pentru ca eu patesc acelasi lucru. Si... in capul listei... cum adik? Exagerezi putin Pana la urma urmei nu cred ca varsta ne diferentiaza prea mult aici. Toate aveam cam aceeasi gama de trairi care ne leaga si ne face sa comunicam.
Turtu... si eu iti invidiez ambitia si energia. Eu sunt o sedentara Si mi-am dat seama ca pana la urma lipsa timpului e doar o scuza...
AleSper ca greturile tale sa nu devina violente...
Eu sunt in asteptarea alor mei, care vor veni in vizita si vor sta peste weekend. Poate de asta sunt si atat de bine dispusa. Ii vad cam de 3-4 ori pe an, si fiecare revedere ma revitalizeaza
Va pup, burtici Un inceput de weekend cat mai placut!!!!
Mira 8+
minunea mea
discordia spune:
Ieri ma plangeam ca nu mai am greturi, dar azi au reaparut dintr-o data
Aleesicoo, cam asta e perioada de aparitie a gretrilor, sper sa nu le ai insuportabile, sa poti manca orice.
Jassy, si sotul meu a avut glicemia ridicata, e adevarat nu atat ca a sotului tau, dar daca tine regim o poate regla. Poate i-a dat insulina pana ii scade, dar pe urma poate nu mai face. Soacra mea are diabet, a vut si 500 glicemia si a facut doar 2 luni insulina, in rest i-a medicamente. Foarte imp pt sotul tau sa nu se enerveze, stresul contribuie mult la cresterea glicemiei. Sanatate multa.
mamica de fetita si 9s+