Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

Sabina sincer dupa ce am vb cu voi pe forum parca nu mai vad lucrurile atat de negru.pentru sustinerea sarcini iau 3 prontogest pe zi inca de la inceputul sarcini,dar ma ganesc ca poate e si varsta(41) si e si prima sarcina in viata mea.cat despre doctori mi-ar fi fost usor in tara sa-mi aleg unul,dar cum sant in egipt si sarcina e obtinuta prin fiv,imi este greu pentru ca nu cunosc pe nimeni aici si egipteni au f multi diplome si certificate false.deci iti poti da seama ca e f foarte greu.dar merg cu Dumnezeu inainte.si tu ,stai linistita daca 2 doctori au aceeasi parere buna despre bebelusul tau,nu iti ramane decat sa te bucuri,radiaza Sabina ca asa o sa fie si bebelusul tau linistit si zambaret.sant sigura ca o sa zambeasca mereu.hai ca te las ca am scris mult si te plictisesti sa citesti totpupik si numai bine si felicitari

jassy6+

multumesc, dar sunt 2 bebei. Hai ca o sa fie bine

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

jassy, mai fumezi? Daca da, te rog din suflet, lasa-le, concentreaza-te pe puiut si ajuta-l cu tot ce poti sa ii fie bine. Imi pare rau s-aud de diabetul sotului tau, io zic sa repetati neaparat analiza si sa vedeti pe urma ce masuri luati.
Si mama are diabet, stiu de la ea ca e o boala pacatoasa, ca trebuie tinut regim, mincat sanatos, facut miscare, din pacate mama nu se tine mereu si mi-e ciuda pe ea ca nu are grija.

sabina, nu te ingrijora, ceva diferente e normal sa existe intre ei, mergi pe mina doctorilor, daca ei nu se ingrijoreaza n-are rost sa te stresezi inutil.

t_ioana, ai incercat sa maninci cereale in fiecare dimineata? Pe mine treaba asta ma regleaza extrem de bine. Eu am luat fier la sfirsitul sarcinii trecute si incepusem sa am oaresce probleme cu constipatia, dar m-am reglat dupa ce am reluat cerealele dimineata.

roxanik, felicitari pt vestile bune de la ecograf, sa va traiasca puiutul cu carucior albastru

laura, si ce faceti dupa ce apare bebe2 cu Mircea? Il dati la cresa? Eu pe Mara am dat-o la cresa de la 7 luni, c-am inceput serviciul asa ca o sa continuam treaba asta si dupa ce apare bebe2. In felul asta sper sa apuc sa respir.

moni_or, esti bine? A revenit sotul din carantina? Cum sinteti voi? Mai da un semn, mi-e dor de postarile tale.

ck, ma gindeam eu ca faci ecograful prea devreme, oricum, nu-ti fa nici un fel de griji, o sa fie bine.

burta, mie cred ca mi s-a vazut pe la vreo 5 luni, dar de data asta nu cred ca o sa mai fiu asa, deja se vede seara ditamai burtoiul. Iar eu sint cam obsedata cu greutatea in sarcina asta, merg la sport de 4 ori pe saptamina, dar maninc de sparg ca mi-e foame si nu stiu cum sa nu sar in sarcina asta de 10 kg, mai mult nu vreau sa pun.

Mine merg si eu in sfirsit la ecograf sa vad puiutul, ca pina acuma n-am vazut nimic. Sint curioasa ce o sa se vada.

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara frumoaselor

jassy ma bucur ca esti un pic mai bine. Te asteptam maine cu vesti bune. Capul sus ca totul o sa fie bine, o sa vezi.
Roxana felicitari pentru rezultatele de la eco.

Am fost si noi la eco in seara asta, asa ca avem ce raporta - fasolica mea are 12 mm, activitate cardiaca (nu a masurat sa vada si nr de batai) si....miscare fetala prezenta. Zbenguiciul mic dadea party la mami in burtica. Dansator il fac pe asta micu'
DPN-ul s-a modificat un pic, in sensul ca nu e valabil cel calculat pe baza UM, ca el e cam cu o saptamana mai mititel (probabil am ovulat mai tarziu). Asa ca DPN-ul este 01.06.2010
Are insa o usoara decolare, asa ca m-a pus pe tratament cu Utrogestan intravaginal 4/zi. Fetele care ati mai facut sau faceti acelasi tratament...aveti ceva sfaturi sa-mi dati? N-am mai luat in viata mea utrogestan, nici intravaginal nici oral asa ca sunt nitel in plop.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

alinutzaa, felicitari pt fasolica. Deci avem dpn-ul in apropiere. Cu utrogestanul nu stiu, eu n-am luat niciodata.

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alinutza eu am luat utrogestan aproape toata sarcina cu alexandra si pana prin 14 saptamani puneam vaginal. pe langa faptul ca facusem diati iritatia ca aveam de pus 6 pe zi, dupa ce am schimbat dr cel nou mi-a spus ca vaginal se absorb undeva la 70% fata de oral. oral insa dau ameteli puternice. in sarcina pe care am pierdut-o acum ma cam prinsesem ce trebuie sa fac asa ca dupa ce le luam stateam cam o ora in pat linistita si nu mai aveam ameteli. iar cele de seara le iei inainte de nani si in somn nu mai conteaza

si eu ma intrebam pe unde o fi moni...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

uff va cites tot timpul datr greu ajung sa si scriu.la amiaz cand doarme marc incerc sa intind rufe , sa calc cate putin ca in prezenta lui ii tare greu ca mi-e fricasa nu se arda , mai gatesc etc..
sun racita de duminca si iau doar niste pastilute de plante de la laboratoarele medica. sper s imi treaca. si puiul meu ii pe antibiotic ca tuseste destul de tare parca acum mai putin un pic si are si secretiispre verde asa ca am asteptat o sapt s anu ii dau antibiotic dar acum am cedat...

legat de alaptat va recomand sa cititi alaptatul helpline pe despre copii. va va ajuta enorm , credeti-ma pe cuvant

pupici burtici

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata burtici

Alinutza , felicitari pt samburel sa fie sanatos si sa dea cat mai multe petreceri la mamii acolo in burtica sa nu se plict baietul/fetita
Jassy st lin ca o sa fie bine, nu ma pricep la sfaturi sa iti spun ce si cum se intampla....dar pot sa te ajut cu o vb buna si sa te imbarbatez....o sa fie bine...asa cum va fi cu noi toate si vom putea sa ne tinem copilasii in brate peste 9 luni

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetelor, am venit si eu la raport sa va spun ca sunt foarte fericita.
Ieri am fost la eco transvaginala, mi-am vazut puiutul, avem 5,5 mm, suntem in 6 saptamani si 2 zile, si am auzit si inimioara.
Bineinteles ca am plans de fericire, abia asteptam sa ies la sot sa-i arat poza, dragul de el facea ture prin fata cabinetului, am platit apoi am iesit cu el afara si am inceput sa plangem amandoi cu poza de la eco in mana.
Seara am fost la parinti sa le aratam minunea noastra, si cel mai impresionant a fost nepotelul de la cumnata (are 1 an si 5 luni) care cand a vazut poza de la eco, a pupat-o.
Jassy stai linistita ca poate e prea devreme, la mine abia a reusit f putin sa aud inimioara ca a zis ca abia a inceput sa bata si e prea micuta.Cu rabdare si cu incredere in Dumnezeu vei vedea ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata iubirisca
felicitari pt samburel sa creasca mare si sanatos si sa stea la mamii in burtica pana la termen si o sarcina ff usoara iti doresc

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
Dau si eu o pt amatoare. Se pare ca asta va fi rezolvarea la problema mea, cafea pe stomacul gol. E drept ca in ultimul timp mi-am schimbat putin obiceiurile, in sensul ca dimineata nu reuseam sa ma trezesc suficient de devreme sa beau cafeaua acasa iar dupa ce beam la serviciu incercam sa nu ajung la toaleta (am oroare de folosit toalete straine) ....de aici probabil si problemele mele.
Turtu, am uitat de cereale,tin minte ca cele integrale chiar au efect garantat! Te invidiez pozitiv pentru ambitia sportiva!
Alina, ma bucur pentru vestile bune! Doamne ajuta sa avem toate parte numai de vesti bune in continuare!
Veronica, sanatate multa si tie si lui Marc. Sa va faceti repede bine!
Iubirisca, felicitari pt puiul mic si activ. Am o nelamurire: de ce nu a intrat si sotul in cabinet sa-l vada pe miscaciosul mic live?
Si eu ma intreb unde sunt Moni, Rosanne...fetelor, mai dati un semna!
Ma uitam pe listuta si ma minunam ce de gravidute tinerele. La Spiridusi era o singura mamica mai tanara decat mine iar aici vad fete nascute in '85-'86 si ma gandeam ca eu sunt spre coada listei in privinta varstei

Ioana 9+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput