Tae Bo (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, mi-e asa dor de billy incat ieri ma uitam la filmuletele lui cu exercitii fara sa fac nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata' fetelor..adica la naiba ca e dupa=amiaza deja:)), dar eu daca m-am trezit dupa 11 inca sunt adormita

ideea e ca am o febra de ma doare..abdomenul meu s-a facut tun, pot sa sparg lemne pe el,atata e de incordat,ma dor pana si coastele la naiba:))))
asa-mi trebuie, daca am facut atata pauza..nu-i bai ca oricum o sa fortez in seara asta nota, nu ma las asa usor..

ramona sincer, nu vreau sa ma gandesc ce vei pati tu dupa atata pauza...e rau dom'le sa iti iesi din ritm ..si f dureros

azi vreau sa fac ultimate, ca pedeapsa ca am tras atata chiul si maine am in plan vreo 100 de abdomene cu mingea

momentan am in plan o iesire la shopping ca sa imi incarc bateriile ptr diseara cu billy

de sapt viitoare o bag si pe zuzana in priza

zi faina

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

ce sa fac, e pt. o cauza nobila...
oricum, mie-mi place febra musculara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Lumi am zis eu ca faci febra... Eu facusem dupa o saptamana de pauza, garantam ca faci la primul antrenament.
Ramo mai ai putin si o sa vii pe aici cu raportul zilnic de o ora.
Raportez si eu un Ultimate pe azi. Eu ma tin in acelasi ritm, 3-4 antrenamente /sapt.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Ramo mai ai putin si o sa vii pe aici cu raportul zilnic de o ora.

of, de ti-ar fi gura poleita...
daca at fi totul cum vreau eu, cam de prin ianuarie m-as reapuca de treaba, insa daca ajung la cutit, ma tem ca va fi mult mai mult de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza'

sa traiti cu numele cele care va sarbatoriti azi!

saptamana asta n-am intrat deloc la raport ptr ca n-am lucrat deloc cu billy.
in schimb am facut ceva exercitii cu programul 8 minute, asta dfin lipsa de timp si am zis decat deloc mai bine asa.

dimineata asta am prestat abs, legs si buns si, pentru ca saptamana asta mi-am scos greutatile (1kg) de la naftalina, am tras vreo 10 min de ele.

Lumi bine-ai revenit! ti-am simtit lipsa, poate ne mobilizam si noi mai bine acum

Ramonika bucura-te de ultimele clipe de burtica, o sa vina si vremea sa te reapuci de sport, sper sa-ti pastrezi entuziasmul. eu il pierdusem

o duminica frumoasa sa aveti!

de printesa

Mergi la inceput