Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Pussilina multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaaa muuuuulti aaaaaani!!!!! Pupam surorile unguroaice si mamica deosebita! Sa traiti si sa cresteti mari si sanatoase! sa aveti o zi minunata si sa primiti cele mai frumoase cadouri!
La multi ani Eni si Ana!!!!

Marush mi s-a umplut inima de bucurie!! Ai luat cea mai buna decizie! Felicitari, mami! O sa vezi ca o sa ai putere din iubirea celor 3 minuni Sa va ajute DD sa va faceti si casuta la care visati! Copiii aduc noroc in casa! Felicitari si de la sotul meu

Mada, Pussi, Ella merci de sfaturi si poze! Maine ma duc pe la Baby Expo si ma uit de bile ca piscina am si eu.

Rami bile se gasesc si separat. Chiar am vazut data trecuta la Baby expo

Evy multa bafta cu alaptatul!

Aurel_Cris ne gandim la cadouri desi mi se pare ciudat pt ca abia a trecut ziua lor. Nici n-am apucat sa desfacem toate jucariile mamica si Biencuta draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MARUSH,iti multumesc ...pentru ca m-ai facut sa plang de fericire,sincer!!!!Doamne ajuta!!!!O sa fie fie bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sa fac si onorurile:

In primul rand vreau sa va multumesc ca ati fost toti acesti ani(pentru prima data vb de ani la dublu) alaturi de noi. Vremea trece, am deja domnisoare mari sanatoase, destepte, frumoase si pline de personalitate. Sunt omuleti in adevata putere a cuvantului! A fost un an plin de achizitii pt. ele si de surprize pt. mine, multe care m-au deranjat pe o parte, ca-mi dadeau de lucru, si ma bucurau pe cealalta parte, ca le-a dus mintea sa faca si asta! Imi amintesc ca acum 2 ani inainte sa merg la spital mi-am taiat unghiile sa nu fac vreo prostie cu ele, acum ascund ojele ca nu am timp sa-mi manichiurez toata ziua fetele.... totul s-a schimbat! Asa de iubita cum sunt acum n-am fost toata viata mea...

Marush ma bucur din suflet! sa ne spui cum afost la eco!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Pussi LA MULTI ANI PENTRU FETITE!!!!!!Sa mai aveti muuuulte bucurii cu ele !!!

M-ai facut sa plang cu lacrimi uriasi, asa de frumos ai scris despre acesti doi ani ( si m-ai scos si din barlog cu ocazia asta)
Am vazut pozele si sunt dragute foc , o sa ai bataie de cap din cazua baietilor

Marush in sfarsit te-ai revenit si ai luat o decizie foarte buna. Cand o sa vezi puiutul o sa uiti toata dificultatile care le ai , ai sa vezi
Am o prietena si are gemeni exact ca si noi prin fiv si primavara a ramas natural gravida ca si tine ( gemenii au 6 ani)
A pastrat sarcina si a nascut un baietel frumos si sanatos. E in culmea fericirii asa ca toate bune si sarcina usoara si la termen iti doresc!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Elena si Ana La multi ani!Tustelor sa fiti sanatoase norocoase, sa va bucurati parintii pana la adanci batraneti!Petrecere frumoasa si muuuuulte cadouri!Pussi am udat un pic coada pisicii

Marush ma bucur f mult ca pastezi bb cel mic uite Adaca a fost si este mamica de gemenasi plus cel mic natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

LA MULTI ANI ! Ana si Elena
sa cresteti mari , sanatoase si norocoase si sa umpleti de bucurie viata parintilor , ca si pana acum !

Marush o sa vezi ca Doamne-Doamne o sa aiba grija de voi......o sa aveti si casuta voastra....o sa fie bine....Bucura-te pentru minunea din burtica si roaga-te sa fie sanatos..asta e cel mai important.Sa ne tii la curent cu noutatile de la eco....

Pupici la mamici si la pitici.....

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ELENA si ANA
LA MULTI ANI papusele mici, sau deja mari de 2 anisori.
Sa fiti cuminti sau nazdravane ca orice ati face, mamei ii va trece supararea.
Pussi, FELICITARI!!! pentru cele doua fetite!!! si pentru tine bineinteles!!!
Imi amintesc cum ziceai ca o sa ai doua fetite si cat te invidiam si cat de mult imi doream si eu.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Marush, astepam vesti de la eco. Dar daca sunt 2?!
aurel_cris, fetitele mele sunt mari si fac www.flickr.com/photos/monicahhh/4099756829/in/set-72157621980600772/" target="_blank">baita in vana cu tati .

Am vazut bilutele cu piscina. Cam la cate luni ar fi ok pt ale mele?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Pussi, sa-ti traiasca printesele si tu alaturi de ele, mami ! Intr-adevar, satisfactia si fericirea pe care le incearca mamele sunt greu de exprimat in cuvinte...

Andrada, daca tot ajungi la targ poate-mi zici si mie daca gasesti bile, altfel nu cred ca mai bat drumul pana acolo.

Moniland, ai deja niste domnisoare in toata regula. Cu bilele cred ca se vor juca mai bine dupa ce vor sta in fundulet, parerea mea. Deci cam pe la 6 luni.

Fetelor, ziceti-mi si mie cam cat dorm (ziua) copilasii vostri.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ana si Elena
Sa iti traiasca printesele Pussi draga,ai descris foarte frumos acesti 2 anisori,petrecere frumoasa.
Sa ne pui poze de la party daca veti face.Eu aici mor de ciuda ca nu am asa copii pe langa noi sa ii fac si eu aniversari frumoase cu multi copii.Dar poate de la 3 ani lucrurile se vor schimba caci sigur va fi la gradi si sper eu ca isi va face prieteni buburuza.
Moniland sunt superbe fetele.Atunci eram speriata daca sunt gemeni ce ma fac,acum parca mor de ciuda ca nu au fost.Oricum sunt multumita cu ce am.
Rami ,Bia acum imi doarme dupa amiaza cam 2-3 ore dar eu sunt tare multumita ca ea nu mi-a dormit ziua bine deloc.Din vara cand a fost la tara sa luat sa doarma 2-3 ore dupa amiaza,cred ca de la aerul tare.
Kittykebine ca ai iesit din barloaga,nu ne zici ce mai fac puiuti tai?
Eu ma simt mai bine astazi dar tot nu putem iesi afara ca bate vantul rau si nu lipseste ploaia.Acum imi fac temele pentru cursul acela de vorbire unde merg cu Bianca,trebuie sa stau cam 15 minute cu ea fara sa fiu deranjata sa vb cu ea.Am sa ii lipesc niste poze pe un folder care ii apartine.Inca imi da de furca cu adaptarea intre copii,cum sa zic sta cam retrasa,ma gandesc ca este si confuza cu 2 limbi,nu stiu.Vrea sa faca doar ce vrea ea si ma scoate din sarite rau cand nu vrea sa participe la activitatile cu toti copii.Poate pentru ca este si singura,ma repet iarasi,habar nu am.Ii place foarte mult sa se joace afara ei si asta imi cam da bataie de cap ca cu vremea de aici................In casa parca se pictiseste repede de jucari,acum imi storc creieri ce sa ii iau sa o atraga iarasi.Ma inebunit cu urcatul si coboratul scarilor,cred ca are grija sa nu ma ingras.Ramasesem si eu cu 56 de kg. pana la urma si vad ca de cand ne-am intors am mai slabit 1 kg.Nici ea nu a mai pus cine stie ce in greutate daca nu sta nici un pic,oricum bine ca este sanatoasa.Ma streseaza ca nu vrea sa invete si ea sa vorbeasca ca lumea,stiu ca Delia mi-a zis ca nu trebuie,dar ma ia asa cateodata.
Ce ma bucur ca a mai prins si la noi viata subiectul,imi face placere sa beau un ceai si sa citesc cate ceva despre voi.Este pauza mea preferata cand miss doarme.
la toate

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput