Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim de urari... as scrie mai mult, dar nu pot de ... asta m-a terminathttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97720&whichpage=4

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

La multi ani Elena si Ana!Sa fiti sanatoase si sa o iubiti pe mamica voastra!

Eu nu am vesti grozave, se vede sacul gestational insa se mai vede si o decolare de placenta,iar dimineata am avut iarasi o mica sangerare! Dr a spus ca ne vedem miercurea viitoare sa vedem ce decide bebele!De dimineata am mai facut un test de sarcina in care a doua liniuta s-a vazut ff clar. Ma asteptam!
Va pupam dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

La multi ani pentru toti bebeii care se sarbatoresc zilele astea .

Marush - buna decizie ai mai luat, m-ai uns pe suflet. Decolare de placenta am avut si eu in primele 3 luni, tot cu sangerari dar am sustinut cu utrogestan si a fost ok precum bine se vede. Ai grija de tine.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI PRINTESE MICI
Pussi sa-ti traiasca printesele, va pupam
Va pupam pe toate, nu am uitat de voi dar am tot mai rar acces la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Fetelor merge mulsul .
zici ca sunt vacuta Milka
dau san la bebe cam la 3 ore , uneori si la 2 ore , si apoi mai si mulg manual . pompa nu o suport .

oricum sanii sunt mai binisor. sper sa treaca si sfarcurile ca sunt varza acum .

pt listuta Gabriel , nastere prin cezariana , 3100gr,51cm

cand aveti timp dati-mi si mie niste sfaturi referitoare la alimentatie , ce am voie si mai ales ce NU am voie sa mananc si sa beau (in afara de varza, fasole,sucuri acidulate)
eu in sarcina am avut probleme cu tranzitul si persista si acum . ies afara numai cu spozitoare .
am citit de lapte ,oua,branza ...insa branza ma termina .ma constipa

pupicei si voua si copilasilor frumosi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, felicitari pentru sarcina, ai grija de tine si va fi bine! (ma bucur enorm pentru decizia ta)
Pusii, sa-ti traiasca fetitele!
Evy 30, bine ai venit la mamici!
Ramo75, al meu doarme noaptea maximum 10 ore, asta daca am noroc si nu urla 1-2 ore, si ziua doarme 1 ora sau 1ora jumate si asta numai in carut sau masina, de 2 luni nu-l pot culca in patutul lui, urla si nu adoarme ziua. As vrea eu sa doarma mai mult ziua si in patutu;l lui sa mai pot face cate ceva prin casa.
Carmendu, cu intarziere La Multi Ani pentru Victor!
Moniland, pup fetitele mari si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Sunt pe fuga!
Am intrat special ptr Marush (celelalte mamici sa nu va suparati ) Doamne ajuta
Julia nici David nu doarme ziua in patutul lui si fiindca a cazut de pe patul nostru de cateva ori i-am amenajat un culcus jos.
Aurel_cris David e mult mai bine, nu mai tuseste, doar nasucul mai curge si al 7-lea dintisor e pe vine.
LA MULTI ANI SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI SARBATORITILOR ACESTEI LUNI

Maine ne mutam la casa noastra! cred ca o sa am nevoie de cel putin 3 luni ca sa despachetez totul, dar ce mai conteaza, nu-mi tine nimeni evidenta!

Fug la impachetat ultimile maruntisuri.
la toata lumea

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

PUSSI,oau....,am ramas fara cuvinte.Si ai ramas natural?FELICITARI!!!!!Poate ar trebui sa ...ma pun si eu pe treaba mai serios....ca uite ce se poate intampla....o minune dintr-asta zau ca nu m-ar supara,...8 de-ar fi,...pe buneLA MULTI ANI si de la noi gemenelor tale!

MArush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamici_fiv spune:

Un nou capitolaici

Mergi la inceput