noi,sagetatoarele (11)

noi,sagetatoarele (11) | Autor: nma

Link direct la acest mesaj

BUN VENIT LA UN NOU CAPITOL!

cap.10, cap.9, cap.8, cap.7, cap.6, cap.5, cap.4, cap.3, cap.2, cap.1

Listuta sagetatoarelor:

23.11.1974 adeea
23.11.1978 elvie
24.11.1964 atelocin74, sot fecioara
24.11.1966 gabi66, sot peste
25.11.1980 andreea25, sot leu, fiica leu
26.11.1968 galliciana (alina), cu ascendent in leu, sot varsator
26.11.1975 delphin, sot gemeni, fiul gemeni
27.11.1975 m_monique, sot leu, fiul sagetator
27.11.1975 dialnyko, sot varsator
27.11.1979 Diana79, sot leu, fiica gemeni
27.11.1981 Anderra (Amdrea)
27.11.1981 Kid, sot gemeni, fiul taur
27.11.1983 Ann Marie, sot berbec
28.11.1976 lalilu
28.11.1976 roxicucu, sot sagetator, fii taur
28.11.xxxx MamiLili
29.11.1978 emanuelaan
30.11.1978 yashy, sot balanta
01.12.1979 arleena
01.12.1976 hanuc, sot taur
01.12.1976 blahblah, sot berbec
01.12.1974 tnicoleta
01.12.xxxx loryna
01.12.1967 alison, fiul scorpion
02.12.1974 claudia74, sotul taur, fiica gemeni, fiul pesti
02.12.1975 ionela roxana
02.12.1979 claucia, sot rac, fiica rac
02.12.1979 adarius
03.12.xxxx MamiAni, sot leu, fiica sagetator, fiul leu
04.12.1976 mistral, sot fecioara, fiica gemeni, fiica leu
04.12.1977 gabi_j
06.12.1967 nemhi, sot leu, fiica fecioara
06.12.1976 nma, sot varsator, fiul rac, fiica leu
06.12.1977 contactnicole, sot leu
06.12.1978 bb_roberta, sot berbec, fiul gemeni, fiica capricorn
07.12.1976 roxanicea
07.12.1976 addinel fetita lui diadaniela
07.12.1982 Dragaica (Andreea)
08.12.1976 Mormelvio (Mihaela Magdalena)-sot berbec
08.12.1977 annnna35
10.12.xxxx evenstar
10.12.1975 Luminel
11.12.1981 mishutza, sot scorpion
12.12.1977 eladea2005, sot leu, fiul sagetator
13.12.1971 danyboy
14.12.1976 Nadia1976 - sot leu
15.12.1974 piscotica, sot gemeni
15.12.1984 Ana-Maria21, sotberbec
15.12.xxxx pisik 4ever, sot gemeni
17.12.xxxx Crisa-77, sot sagetator
18.12.1974 davidutza74
19.12.1979 anca_27, sot scorpion
21.12.1971 bmagdaro (Magda)
21.12.xxxx carolada, sot leu
21.12.1979 Ellenuta, sot berbec

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui elvie
Nma ,uite cine vorbeste lasa ca am vazut eu ce scumpete de fetita ai si tu in ograda si cam acceleasi dureri de cap o sa ai si tu ,sanatoase si iubite sa fie amandoua ca legate cu funia de noi nu le putem tine ,desi imi surade ideea.

Elvie & Lara (3 ani)

Eu mai am un cavaler care are grija de ea asa ca m-am scos
Citat:

Alison eu nu ma gandeam la o dieta anume ci la un mod de viata sanatos si mult sport . Am dat deja un kg jos. Daca vrei sa facem schimb de idei ,meniuri ,comparatii,motivari ,suturi in fund cand buctam sunt aici . Oricum sunt foarte motivata sa ajung la o greutate rezonabila,pe mine cele 10 kg in plus ma arata mult mai in varsta decat sunt in realitate si imi este de mine in primul rand.Imi tot spun ca daca nu arat bine cand sunt inca tanara atunci cand ?

Eu am inceput deja. Incerc sa mananc mai sanatos. De aseara am inceput sa si alerg. Eu nu vreau sa mai slabesc dar sunt foarte obosita si nu stiu cum sa scap de starea asta. Cine se mai incumeta la alergat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

sunt prima care scrie, vad...unde sunteti???

eu sunt tare trista...ma tot gandesc ce nedreapta si cruda e viata de multe ori...am aflat ca una din mamicile DC, a murit in accident de masina...a ramas un baietel de nici 5 ani fara mama... pe ea am cunoscut-o la recenta odisee pe care eu am parasit-o, dar se pare ca si ea a pierdut sarcina ulterior...si ca si cum asta nu era de ajuns, ea a murit intr-un accident...offfff... nu-mi pot reveni...

aveti grija de voi, traiti viata la maxim si iubiti-va mult! asta e tot ce conteaza!

va pup!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nma, m-as baga si eu la un alergat... poate incep diseara, soatza s-o plimbe pe zibe si eu sa fac ture pe langa ei, pe malul Muresului, e langa blocul nostru. Si eu tot pt oboseala.
Azi dimineata m-am trezit la 6 jumate ca de obicei, azi noapte vreo 4 treziri, si trebuia sa-i calc o camasa lui I. ca ieri n-am apucat. Efectiv m-a luat cu lesin. Ma simteam fte slabita, sa pic pe jos, m-am intins 10 min, el zice ca merge in tricou , si-apoi am reusit s-o termin de calcat si m-am pus la alaptat. Insa a venit la 10 jumate acasa, a luat-o pe zibe si-am mai dormit un pic, acum sunt fresh.

Eladea, da, stiam, m-am intristat si eu . Si weekendul trecut s-a intamplat asta http://www.bihoreanul.ro/studenti-bihoreni/o-universitara-din-oradea-s-a-sinucis-fiindca-a-pierdut-trei-sarcini-4269166, era din comunca cu mine, tot timpul o admiram si-o luam drept exemplu, tot timpul ea avea ce eu n-aveam, isi permitea sa faca ce eu nu faceam, stiti voi. Si-acum.... Dzeu sa le odihneasca!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
sunt prima care scrie, vad...unde sunteti???

Sa inteleg ca nu ai vazut mesajul meu???
In ultimul timp tare multe nenorociri s-au intamplat. Stiam de mama lui Bradut .
Anca daca la mine are efect te anunt. Eu tot iau vitamine dar degeaba. Dimineata eu mananc ceva dulce apoi ma apuc de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor......ma mai primiti la voi.... imi cer iertare ca am disparut, am avut o perioada foarte ocupata, plus ca nu m-am simtit in stare sa scriu.
Stiti ca va povesteam acum 2 luni ca o sa mergem la un botez, sambata trecuta am aflat ca prietena mea (mama fetitei) are cancer pulmonar stadiul 3 nu-mi revin nici acum, imi trec tot felu de idei prin cap, ma apuca plansu din senin, am avut o perioada tare nasoala dupa ce am aflat. Sotul meu e dat peste cap urat mai ales ca au aceeasi varsta, 29 de ani, ne gandim la cei 2 copii de 3 ani si fetita are cateva luni.
Eladeea citind ce ai scris si tu ma apuca groaza cat de nedreapta este viata si cat de fraiera sunt ca nu stiu sa pretuiesc fiecare clipa, ca nu stiu sa o traiesc din plin si ma las pierduta in amanunte.
Noutati nu prea am, mi-a luat semestrul asta liber de la scoala ca sa ma pot bucura de vara la munca lucrurile merg din ce in ce mai bine, invat multe, colegii au inceput sa se mai obisnuiasca cu mine si eu cu ei .
Sambata mergem la un botez abia astept sa ma vad iarasi inconjurata de copilasi,apropo de copilasi......am fost la medic si dupa ce l-am batut la cap mi-a dat trimitere la o clinica de fertilitate (desi se da doar pentru cuplurile care incearca deja de 1 an eu am fost destul de convingatoare, i-am zis ca nu mai am rabdare inca 3 luni)
De astazi intru sub monitorizare, pe 30 Iunie mergem la analiza si eu si Andrei.......dupa care asteptam rezultatele
Se pare ca problemele noastre vin de la stres, doctorul ne-a trimis in vacanta a zis ca daca ne relaxam o sa vin si bebe. E mai usor de zis decat de facut.
O sa va pun pozici de la botez.......
Cat despre alergat...sunt atat de puturoasa poate daca da caldura am sa ies si eu la alergat cu sotul..........sa vedem cat ne tine
Va pupic pe toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salut!

nico, scuze...am vazut mesajul tau abia dupa ce l-am postat pe al meu...ai fost mai repede cu cateva minute, parca...

dragaica, doamne ajuta sa vina vestile bune cat mai curand! trebuie sa ne traim viata, sa ne iubim mai mult, sa lasam grijile si nimicurile care ne streseaza viata, sa ne bucuram de fiecare clipa...cand vezi cata durere si suferinta e in jur, trebuie sa multumesti lui DD ca esti bine, sanatos si ca n-ai probleme!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea dupa ce am trimis mesajul am vazut ca am postat cam in acelasi timp .
Dragaica imi pare rau pt fina voastra. Numai vesti rele in ultimul timp. Tocmai am citit de un alt caz pe forum. Am urmarit de la inceput Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu . Tare nedreapta e viata asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello, good morning!!!
bine v-am gasit la capitol nou!!! multumim,nma!
la capitol de vesti rele, si eu mai vin cu una..... nu mi se opreste cm din 25 apr..... pana azi, nici medicamentele nu isi fac efectul........ sunt chiar suparata.... lasa, cresc eu mare...
va doresc o zi buna!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Off, chiar numai vesti rele....Galliciana care sa fie cauza? sper sa se regleze repede sa poate veni si bb-le. Si al meu o mai ia razna dar e si vina mea ca tot aman vizita la medic.
Eu sunt tare suparata. In doua zile m-au sunat patru persoane sa le imprumut cu bani. Toti sunt afectati de criza.

Mergi la inceput

Am uitat de [cafeluta]. Dupa ce va astept la , apoi putina , sarim putin si si incheiem pe ritmuri vesele . Eu deja am febra musculara .
Ca sa aveti spor va mai pun si cateva poze de la Cheile Oltetului. Nu de alta dar weekend-ul bate la usa si trebuie sa va ganditi la o destinatie.
Va pup

Mergi la inceput