Campania aspirantelor Desprecopii-Multumim!

Campania aspirantelor Desprecopii-Multumim! | Autor: Brigit

Link direct la acest mesaj

Stiu sigur ca multi dintre voi, cei care scrieti pe DC, va simtiti mandri ca faceti parte din aceasta mare comunitate virtuala.

Vin sa va mai dau un motiv de mandrie, spunandu-va ca o campanie care a inceput si se desfasoara aici, pe desprecopii.com - SOS Infertilitatea a inceput sa se faca din ce in ce mai cunoscuta la nivel national.

Pe 26 februarie intre orele 8:15 - 8:30, o reprezentanta a Grupului de Initiativa “SOS Infertilitatea” a fost invitata pentru a vorbi despre campania “Infertilitatea este o boala” in cadrul matinalului televiziunii nationale.

“SOS Infertilitatea” a primit joi seara, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor “Carol Davila”, Premiul Special pentru campanie de responsabilitate sociala in sanatate.

Si, nu in ultimul rand Campania "SOS Infertilitatea" s-a calificat in finala Roblogfest-singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera.Urmeaza etapa finala, insa cu asa o comunitate mare langa noi suntem convinse ca vom avea multi sustinatori care sa ne voteze!

Tot ce au realizat aceste fete minunate care lupta pentru un proiect de lege in domeniul infertilitatii,pentru a dovedi ca a avea un copil in Romania NU trebuie sa reprezinte un lux, a inceput aici, pe desprecopii.com si s-a realizat cu buget 0, insa cu multa dragoste, pasiune si convingerea ca lucrurile trebuie si pot fi schimbate!

Multumim pentru ca ne-ai oferit posibilitatea de a ne cunoaste, de a lega prietenii, si dupa cum vedeti, de a incepe si dezvolta proiecte care sa se faca auzite la nivel national!

SOS Infertilitatea in finala ROblogfest! Voteaza-ne si tu!


"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Felicitari si multumim

http://tt.lilypie.com/leD6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Felicitari si .. la mai mare !!!
Mult succes si in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Votat! Mult succes!Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

felicitari !!!mami de brotac rocker


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Felicitari

Am votat si eu!
Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari si mult succes!
Am votat si eu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Sunt noua pe forum si intr-adevar sunt mandra ca fac parte din aceasta comunitate care ne permite nu doar sa schimbam informatii utile si sa fim solidari, dar care ne ofera oportunitatea de a schimba mentalitati in Romania. Multumim

Sunt profund impresionata de munca fetelor care sustin aceasta campanie, mai ales in conditiile in care unele dintre ele sunt deja mame, iar altele sunt insarcinate. Daruirea lor este o adevarata lectie de altruism!

Cea mai noua realizare, calificarea in finala RoBlogFest, este un alt mare pas in lupta pentru a mediatiza problema cuplurilor care sufera de infertilitate in tara noastra! Am votat si eu, i-am rugat si pe prieteni sa voteze.

Fiecare vot este important, asa ca va rog sa acordati 5 minute pentru a vota o cauza nobila!

Votati SOSInfertilitatea in finala RoBlogFest!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudiai

Felicitari si .. la mai mare !!!
Mult succes si in continuare

Votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragelor, va multumim pentru solidaritate si pentru sprijin.

Asa e, cum spune si Beatriz, fiecare vot conteaza. Iar ceea ce conteaza si mai mult este ca ne facem auzite si ca va simtim alaturi de noi in aceasta lupta .


Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Gata, am votat. pote totusi cineva se uita si la durerea noastra si face ceva pentru cauza infertilitatii.

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput