FIV IASI (2)

FIV IASI (2) | Autor: diaconmaria

Link direct la acest mesaj

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128813

Mai fetelor de Martisor sa dea DD sa ne implineasca visul sa fim sanatoase si iubite pupici dulci, dulci la toate fetele...

Mai eu in continuare am TB 37 de data asta cu un somn f linistit...semne de sarcina nuu...aceeasi durere ca si lala jos pe centru dar a durat cateva minute iar putin mai tz intepaturi in partea stg...ceea ce ma duce cu gandul la cm....o fi tb asa mare pentru ca cm nu vine din cauza utrogestanului si at ea nu scade????

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Diaconmaria as dori sa-mi spui si mie schema exacta de stimulare cu puregon pe care ai facut-o si ce rezultate ai obtinut la endometru si la foliculi.Cred ca nu ia facut o stimulare prea puternica daca te-a ajuns doar 6mil puregonulca mie mi-au spus ca ma ajunge cam la 9mil.In acata zi ai inceput stimularea si ce doza ?Puregonul l-ai cumparat de la ei de la omini?Mult noroc la testul pe care o sa-l faci..in privinta utrogestanului sa stii ca du ce la intarzierea ciclului(la mine ma refer)de vreo 3 zile,dar paote la tine a ajutat la mentinerea sarcinii.
Pogonici tu nu vrei sa incerci o IA decat dupa pasti?Eu ma gandeam sa incerc luna viitoare..tu ma sfatueisti sa astept sa treaca postul sau sa incerc inseminarea?Ca stau de cateva zile intr-o mare dilema nu stiu ce sa fac...VA doresc la toate fetele o primavara frumoasa si martisoare cat mai frumoase si din cele de care va doriti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginabulina

Diaconmaria as dori sa-mi spui si mie schema exacta de stimulare cu puregon pe care ai facut-o si ce rezultate ai obtinut la endometru si la foliculi.Cred ca nu ia facut o stimulare prea puternica daca te-a ajuns doar 6mil puregonulca mie mi-au spus ca ma ajunge cam la 9mil.In acata zi ai inceput stimularea si ce doza ?Puregonul l-ai cumparat de la ei de la omini?Mult noroc la testul pe care o sa-l faci..in privinta utrogestanului sa stii ca du ce la intarzierea ciclului(la mine ma refer)de vreo 3 zile,dar paote la tine a ajutat la mentinerea sarcinii.

Gina, pai am inceput din z3 cu 50 ui puregon...pana in z 12 inclusiv...de asemenea m-am dat si cu oestrogel- un gel aplicat pe burtica care ajuta la cresterea endometrului...si pregnyl 5000 ui in z14 iar in z 16 IA-ul....acum nu stiu poate la tine e nevoie de o doza mai mare...iar puregonul si pregnylul le-am cumparat de la ei...
am avut 3 foliculi mari de 18 mm, ceilalati erau prea mici pentru a fi luati in calcul, problem era endometrul care e bilamelar in loc de trilamelar si doar 8,3 mm...acum speram sa il ajute utrogestanul..dar nu cred...asa ca din zi in zi astept cm-ul...azi as fi in z 3 de intarziere...trebuia sa vina joi...

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

fetele in maxim 2 zile vine cm-ul... a aparut mucusul apos de dinainte de cm....deci..asta este..

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Diaconmaria la mine astazi e prima zi si nu am fost suparata deloc,parca il asteptam..asta e speranta este!Voiam sa te intreb pe tine si pe toate cele care au facut IA cu dr Bors,te-a durut cand ti-a pus pensa de col?Eu am mai facut si cu alti dr IA dar la dr.Bors m-a durut si am si sangerat putin dupa ,oare e normal,voi cum v-ati manifestat?
Tie ti se sparsesera foliculii in ziua inseminarii,crezi ca ai nimerit monetul propice.Te intreb pentru ca eu doau inseminari am facut la omini de fiecare data am ratat momentul cel bun,o data am facut prea devreme iar cealalta data prea tarziu,foliculii erau sparti de multa vreme.Credeti ca astia de le omini fac inseminare si fara ssa trateze sperma pt ca am inteles ca traieste mai putin in mediul ala in care o pun ei deci daca IA se face prea devreme,cu mult inainte de ovulatie spematozoizii nu mai au nicio sansa sa supravetuiasca!.
Fetelor de ce nu mai intra niciuna ,stiu ca se propusese sa deschida cineva un nou topic ca paote va fi cu mai mult noroc.Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu nu vreau sa fac nimic in post...ma refer la proceduri..sa stiti ca la cartea sfanta nu este permis conceperea de copii in post si nici Dezeu nu ajuta..deci.....................

duhovnicul intelege atunci cand sotul nu poate posti trupeste dar aceste proceduri pot fi si amanate...iar fetele care au inceput procedurile de FIV e bine sa isi ia blagoslovenie de la un preot, mai ales in post...

Mergi la inceput

neata...acus declar z1....36,85TB...si asta in consitiile in care mai intai am sarit din pat sa rasp la telef...

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Buna fetele

Eu astept sa-mi vina ciclul...nu stiu ce se intampla dar de cand fac tratament mi s-a dereglat ciclul, inainte venea la 25-26 de zile acum depaseste si 28 de zile, de ex acum sunt in a 29 a zi si am luat si duphaston 7 zile(asta regleaza ciclul) o fi de la dexamethazon(pt aducerea in limite normale a dheas)?....nu cred
in fine...astept a treia zi de ciclu pt o noua consultatie la Chisinau sa vadem ce s-a intamplat cu foliculul ramas....

Pogonici eu n-o sa spun la vreun preot ca voi face fiv pt ca am marturisit asta unuia(unul din Pascani) sa vad care-i parerea lui si am vrut sa-mi dea binecuvantare dar mi-a spus in felul urmator:"fato ce-i cu tine,nu gandesti deloc, astia vor sa faca experimente cu tine,nu te da pe mana lor".Eu incerc pe cat posibil sa ma rog mai mult, sa tin post(chiar si trupesc) iar daca se intampla sa incep procedura in postul acesta sper ca DD sa ma ierte si bineinteles sa ma ajute,nu stiu daca e bine sau e rau...
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Pt diaconmaria - dr. Bors ti-a spus sa iei progesteronul in continuare pt a sustine o posibila sarcina, cand nivelul progesteronului din sange atinge nivelul minim, vine menstruatia. Nu-ti fa griji, intr-adevar daca iei progesteron intarzie cateva zile - 2, maxim 3, menstruatia, dar se merita sa il iei pentru a sustine o eventuala sarcina.
Diferenta dintre utrogestan si duphaston este ca primul este progesteron natural si cel de-al doilea este sintetizat in laborator (de aceea este si mai scump!!). In plus utrogestan este sub forma de capsule moi - se poate administra intravaginal seara pentru a evita reactiile adverse de la nivel hepatic, plus starile de somnolenta, ameteli.
Ginabulina, mi-am facut programare la dr. Mihaila - de-abia astept sa ajung la el sa vad ce imi spune. El nu face inseminare, de ce ti-a facut dr. Bors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

any nu te ingrijora, e normal de la hormonii astia sa ti se deregleze menstruatia, si eu am un ciclu regulat insa cand iau antibiotice intotdeauna imi intarzie de ex luna trecuta am luat 10 zile zanocin si ovule klion si mi-a intarziat ciclu 2 sapt...stai linistita e normal sa ti-l deregleze,asta zic eu dar intreaba dr cand te duci la el, e cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Tatyana iti doresc un drum bun si usor(sper sa gasesti drumul cel bun) si nu in ultimul rand proceduri fara durere si cu rezultate bune
abia astept sa te intorci si sa vii cu vesti bune(sa-ti rezolve si cu polipul acela)

Mergi la inceput