FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 2
ginabulina spune:
Nu+mi spune nimeni cum a fost inseminarea cu drBORS?Diaconmaria parca tu ai facut cu el ai simtit ceva ,ai avut scurgeri?
Amir eu am facut o inseminare cu Bors pt ca era plecat atunci Mihaila dar a doua am facut+o cu drMihaila.Sa stii ca o sa fii multumita de el doar ca nu prea are timp,pt ca el lucreaya si in alte locuri decat la omini,pe mine de ex m+a amanat de vreo 2 ori cu inseminarea deoarece el nu era in acea zi la ominiclinic.In rest ai sa fii foarte multumita de el....
Imi raspunde cineva ca tare vreau sa stiu cum ati reactionat voi la inseminare,mi+e teama ca nu cumva la mine sa fie ceva in neregula(m+a durut si am avut si scurgeri)....
sophie76 spune:
Buna fetelor!!
ginabulina, eu nu am facut inseminare cu dr Bors ci cu dr Scurtu Bogdan, a fost un finut , cind mi a deschis colul am simtit un disconfort si o usoara durere la fel si cind a introdus speculum sau cum s-o chema, in rest procedura a fost nedureroasa, am singerat usor dupa procedura in ziua respectiva si urmatoarea si doctorul mi a spus ca e normal si am mai citit si aici pe forum ca si alte fete au patit la fel!!!Urmatoarea inseminare va trebui sa o fac cu dr. Bors la inceputul lui aprilie.Sper sa decurga bine si mai ales sa fie la momentul oportun , ca de fapt asta e cel mai important la o IA si cel mai important e sa fie cu rezultatul dorit!
sophie
any75 spune:

multa bafta pt fetele care fac inseminari!
acest nou capitol sa ne aduca muuuuulte reusite
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginabulina Nu+mi spune nimeni cum a fost inseminarea cu drBORS?Diaconmaria parca tu ai facut cu el ai simtit ceva ,ai avut scurgeri? Amir eu am facut o inseminare cu Bors pt ca era plecat atunci Mihaila dar a doua am facut+o cu drMihaila.Sa stii ca o sa fii multumita de el doar ca nu prea are timp,pt ca el lucreaya si in alte locuri decat la omini,pe mine de ex m+a amanat de vreo 2 ori cu inseminarea deoarece el nu era in acea zi la ominiclinic.In rest ai sa fii foarte multumita de el.... Imi raspunde cineva ca tare vreau sa stiu cum ati reactionat voi la inseminare,mi+e teama ca nu cumva la mine sa fie ceva in neregula(m+a durut si am avut si scurgeri).... |
Ginabulina, pe mine nici nu m/a durut si nici nu am avut nici un fel de scurgere...am simtit o mica jena...dar e normal..in rest nimik...nu stiu poate fiecare organism reactioneaza in felul sau....
Eu sunt in z2...si joia viitoare am programare la dr...imi va face echo si imi va spune cand vom face histeroscopia...si imi va face si frotiu sau ceva de genul sa vada ce tratam sa-mi dea ca ma susp de vaginita

...Mereu sperand si visand la un
...Just me
Maria
ginabulina spune:
Buna fetele...Ati ascultat-o vreodata pe fetita Dora Gaitanovici?Intrati pe net si ascultai melodiile speranta si sansa,are o voce superba si dupa ce o asculti iti da parca speranta sa mergi mai departe.Nu o sa regretati daca o veti asculta,eu sunt sigura ca multe dintre voi au auzit-o deja.
Voiam sa intreb pe cele care sunt in tema,ati auzit cumva la noi in tara sa se faca IA fara prepararea spemei?M-ar tenta sa incerc o data si asa,mai ales avand in vedere ca spermatozoizii tariesc atat de putin dupa preparare.Am citit de o tipa care a facut IA in Japonia si acolo se face cica fara sa stimulare...la noi si asta se evita de catrea doctori.VA pus si scultati-o pe DORA....
taty_ana spune:
buna fetele,
am venit de la chisinau, am facut 2 investigatii, histeroscopie si hsg cu anestezie totala,au fost in jurul meu 3dr si 2 asistente,s-au purtat impecabil,n-am cuvinte...la hsg trompa care o mai am e ok in sensul ca nu are lichid in ea ca sa poate dauna embrionului, e blocata din partea dinspre uter asa cum stiam, la histero mi-au scos polipul care era destul de mare,l-am dus la biopsie...dr mosin mi-a explicat sa nu ne grabim pt ca tb sa vedem evolutia endometrului care are un rol ff important in implantarea embrionului iar el nu vrea sa faca fiv sa ne ia banii ci vrea sa fie o reusita.In salon am vb cu o d-na care avea o fetita de 5ani prin fiv cu dr mosin si mi-a spus ca este un om extraordinar si sa am incredere 100% in el ca totul va fi bine.Am plecat de acolo ff optimista si fericita desi tb sa avem rabdare ,rabdare ca sa fie o reusita...
va pup fetele
pogonici1977 spune:
taty...iti multumim din suflet ptr tot ce ne pov tu de acest dct Mosin...mie frica ca si eu tot acolo voi ajunge, dar soarta noastra numai bunul Dzeu stie pe unde ne va duce pasiii..
abia asteptam sa ne spui ca vei fi mamica..sa dea domnu sa fei cat mai curand...stiu ca mai sunt multi pasi pana acolo, ptr cunosc aceste proceduri pe care le afci, am studiat ff mult despre acesata nenorocita infertilitate
doamne ajuta si sa ne tii al curentttttttt
Xor spune:
buna ziua!
imi cer scuze ca dau buzna asa....recunosc cinstit ca nu am prea citit din urma dar as vrea sa stiu daca este vreo fata care a facut fiv la iasi si...daca a fost o reusita.
multumesc anticipat pentru raspunsuri![]()
pogonici1977 spune:
xor..citeste primele pagini de la FIV IASI..si vei afla cu lux de amanunte...spunene si tu problemele tale de sanatate..poate iti dam un sfat