Fetele din Austria (27)

Fetele din Austria (27) | Autor: Adriana_78

Link direct la acest mesaj

capitolul 26
spor la povestit!

• Adinag(21.07.1975) - AdinadeJasmina(24.07.2004) si Floris(23.12.2007)

• Adriana_78(10.09.1978) - Adriana de Lara(22.06.2005) si
    Annika(10.05.2008)

• babee(15.12.1977) - Gabrielade Phillip Damian(06.02.2004), Rebecca Maria(27.07.2006) si Luca Stefan(17.02.2008)

• bebeluc (14.06.1968) - Simona de Alex(17.01.1988)si Luca (18.10.2004)

• danat (22.04.1969) - Dana de Radu Stefan(17.09.2003)

• hany (16.02.1978) - Rorig Hanelore de Dominik Florian(20.06.2008)

• Flaflo(26.06.1974) - Flavia de Bianca Alexandra(10.01.2005)

• marimar() - Adina de Matei(2000)Romana(2004) si Mircea(2008)

• miha13gina(13.12.1974) - Gina de Thomas Antonio(21.02.2008)

• silar(24.04.1976) - Silviade Mihai-Adrian(07.02.2004), Maria-Alexandra(03.04.2006)

• Violeta Nicolae(11.08.1977)-Violetade Stefan(03.05.1998), Maira-Rebecca(14.10.2004), Allessandra-Victoria(26.07.2006)[size=1] si David Constantin(09.07.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

ce-i cu linistea asta pe aici?

eu sunt racita. N-am fost pe deplin vindecata si acum iar tusesc, stranut, imi curge nasul, tot tacamul.
O tin in frau, da tot e neplacut.

pupici tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi suntem ocupati cu musafirii, umblam ca banul rau si seara picam de oboseala. Bianca e foarte incintata de fetita prietenei mele, are 1 an si 4 luni si e o draguta. Asa ca are ocupatie, o tine de minuta, se joaca cu ea, ii da sa bea, ii arunca scutecelul la gunoi,...
In rest toata lumea frumoasa, sanatoasa si voioasa la noi.
Gina, la multi ani si de la noi!
Revin ca trebuie sa plecam la plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adriana multa sanatate si multumim pt capitol nou .
pentru micutze si distractie placuta la serbare, avem si noi o intalneala la gradi pe 18 decembrie.
Flavia distractie placuta cu musafirii. pt fetitze (Bibi & Micutza prietena) si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Bunaaa....mai e cineva pe aici sau se aude ecoul?
Eu mai intru dar daca nu prea am noutati, nu scriu de fiecare data.

Adriana imi pare rau ca te-a luat raceala pina la urma de tot, insa sper sa o rezolvi repede, da-i cu vitamine, lamaie, ceaiuri. Sanatate multa si puiutelor

Silvia succes la serbare lui Mihai. Ce mai fac copiii? Au terminat tratamentul? Pup

Flavia ce bine ca Bianca are partenera de joaca acum, cred ca iti place si tie nu? Cat stau musafirii? Sunt singurii sau mai vin luna asta si altii? Pupici

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Buna seara!

Dana, sa stii ca mie mi-a trecut raceala, ma simt iar mult mai bine, sper sa nu ma simt in curand IAR rau.
Am scos.o insa ieri pe Annika afara, ca nu mai iesisem de zile bune si azi-noapte a facut febra; dim. nu mai avea, da a fost cam apatica toata ziua.
CUm s-o mai dai, sa fie bine? nu stiu.

Sambata dim. plecam spre Viena, si sapt. cealalta mai avem si vaccin la doctor, asa ca sper sa se faca bine.
Radu nu are serbare la gradi?

eu o duc pe Lara la fost gradi din Viena marti pe 23 dec.; sunt tare curioasa cum va reactiona.

Aici in Buc. fac serbare in toata regula, nu stiu cum e in Viena, daca organizeaza ceva

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adriana drum bun si vacanta placuta la toti.
Craciun Fericit si un an nou cum vi-l doriti, multa sanatate si sa fiti iubite.
Noi plecam maine spre casa si nu o sa mai avem net, asha ca va urez de acum toate cele bune (Alles Gute - parca se scrie).
Noi suntem bine, Maria a facut azi vaccinul, mai avem serbarea lui Mihaita si gata pe anul asta.
Va pupam, sa aveti grija de voi, sa va distrati, sa papati de toate si multeee cadouri sa primiti.
Noi 4 pentru voi toate

Mergi la inceput

Silvia petrecere frumoasa acasa, drum bun in primul rand si sa veniti sanatosi cu totii! Succes lui Mihaita la serbare si pupici Mariei frumoase

Adriana ma bucur ca esti deja mai bine! Fetele sunt bine? A mai facut Annika febra?
Radu a avut o asa-zisa serbare de Craciun, s-au dus sa colinde pe la salariatii (sau sefii, mai curand) de la taica-su de la firma, ca sunt sponsori ai gradinitei, asa ca...se impunea si pt acolo probabil au invatat ceva cantecele. Uneori mai canta si pe acasa dar numai partial, nu prea divulga nimic de la gradi e mare secret de stat
Drum bun spre Viena sa ajungeti cu bine!

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Silvia, multumim de urari! Va dorim si voua sedere placuta in Romania, zile de sarbatoare frumoase si un an 2009 cat mai bun!

Noi suntem bine, Annika n-a mai facut febra, insa mai are accese de tuse. AM renuntat insa la siropul Ketof, astept vizita de marti de la pediatrul de aici.

Noi azi mergem la Karlsplatz la Cristkindlmarkt - daca e vreme acceptabila, si nu ploua.
Kemimay, tu ziceai ca vii? mai vine cineva?

Dana, si a terminat cu gradinita? sau mai merge pana pe 24?

Mergi la inceput

Adriana bine ati ajuns inapoi! Ma bucur ca e mai bine Annika. Lara ce spune despre intoarcerea la Viena? Face diferentieri dintr-astea deocamdata?
Radu mai merge la gradi pina pe 24 si apoi dupa anul nou. Vrem sa stea mai mult cu noi, ca ne place, insa la inceputul saptamanaii trebuie sa definitivam cadoul de la Mos Craciun care a ramas intarziat de data asta, stim exact ce doreste, dar nu am apucat sa le cumparam.
Noi azi ne-am programat o iesire la patinoar, dar inca ne miscam "in reluare" prin casa, asa ca nu cred ca exista posibilitatea sa ajungem si la Karlsplatz. Nu prea am apucat sa vedem decat un targ din multele din Viena, sper sa recuperam zilele viitoare pina se vor inchide, ca va fi si sotul meu liber de luni.

Pupici!

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

ADRIANA-imi pare rau dar tocmai azi am primit musafiri din Spania si s-ar putea sa mergem cu totii dar mai tirziu. Poate cu o alta ocazie ne intilnim;sper si imi doresc asta.
La toate fetele va doresc un Craciun fericit, sanatate si multa dragoste impreuna cu familiile voastre.

Eliza si Naomi23.11.07

Mergi la inceput