Dulciuri fel de fel...(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neee..da de unde puf(blana) comestibil..:)e doar asa de poza..

Da cu feteasca de Sorogari se poate rezolva..:)))..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nimeni nu mai prajitureste nimic?

Eu am facut un tort cu mere si crema de zahar ars


Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama miho...demential arata felicitari
imi place ca e super, super natural

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da,Monule...e cat se poate de natural Si au papat si piticii.

Multumesc de aprecieri!


Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

www.bucataras.ro/concurs-reteta-meacuburi-cu-vanilie/" target="_blank">Cuburi cu vanilie

Pentru blat avem nevoie de:

5 oua
100 g zahar
3 linguri ulei
3 linguri sirop de zahar ars
3 linguri cacao
1 cana faina
1 lingurita praf de copt
2 plicuri zahar vanilat.

Separam ouale.Albusurile le mixam bine impreuna cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare,ca pentru bezea.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul,zaharul vanilat si siropul de zahar ars si le turnam peste albusuri.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.
Turnam compozitia intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade,pentru 30-35 de minute.

Pentru sirop avem nevoie de:

100 g zahar
150 ml apa
Zaharul il caramelizam,dupa care il "stingem" cu apa. Lasam la racit. Din acest sirop 3 linguri le folosim la blat.

Pentru crema avem nevoie de:
100 g unt
1 budinca de vanilie
300 ml lapte
100 g zahar

Budinca o amestecam cu zaharul si cu 50 ml de lapte rece.Restul de lapte il punem la fiert si cand da in clocot adaugam compozitia de budinca.Amestecam sa nu se formeze cocoloase,pana se ingroasa si dam deoparte la racit.
Untul il topim,dupa care il mixam pana devine ca o crema.
Punem cate o lingura din budinca racita si mixam in continuare,pana la omogenizare.
Turnam crema peste blatul insiropat si intindem uniform.

Pentru decor avem nevoie de:

200 ml frisca lichida
2 linguri de smantana
1 lingura de cacao
2 plicuri zahar vanilat

Batem bine frisca impreuna cu zaharul vanilat.Cand e aproape gata punem cele 2 linguri de smantana si mixam in continuare.
Turnam totul peste blatul cu crema si pudram cu cacao.



Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ti-am votat retetele..bafta la castiguri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Adriana!

Nu-mi fac sperante prea mari la castig,dar daca nu participi nu ai sanse,nu?

Multumesc inca o data.


Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

mihoooo...te vaaad

Unde?


Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput