Dulciuri fel de fel...(3)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Adriana ca de obicei, si tortul si bomboanele arata extraordinar.
Cat despre coloranti alimentari, ai cumva vreun link de unde se pot comanda de pe net?
Miha cornurile le-am facut dupa o reteta data de soacra mea, nu stiu daca seamana sa nu cu cea de pe culinar.
De umplut nu le-am umplut cu nimic, am facut niste crema ganache putin mai concentrata si le mancam cu crema respectiva. Am incercat sa le umplu dar sunt prea dense si nu permit. Insa sunt tare gustoase, mie imi plac si asa goale.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
adi69 spune:
Alina multam..
Uite link http://www.lumeabasmelor.ro/ si http://www.bbsuperimport.com/
Sa-mi spui si mie ce-ti cumperi..
Alynutza spune:
Adriana multumesc tare mult. Mi-am salvat amandoua linkurile. Ce e nasol totusi e ca nu sunt trecute si preturile produselor pe site-uri.
Cand imi comand ceva iti spun.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
adi69 spune:
Dar sant trecute preturile.dai clic pe produsul care te intereseaza si vezi detalii si preturi..uite aici http://www.lumeabasmelor.ro/detalii.php?cat_id=4&id=80 preturi la coloranti
danyce spune:
Adriana,
Merci de linkuri, mai ales de cel in romaneste:))!
Intrebare intrebatoare: cum ai achitat comanda de pe lumeabasmelor.ro, in cazul in care ai efectuat vreuna.. Ma tenteaza sa fac o comanda, sa o las sa fie livrata la o prietena in Cluj, unde ajung eu la finele lunii viitoare, dar ma intreb daca pot plati in avams cu cardul Visa sau Maestro.. Tu platesti cand primesti coletul in cazul in care faci o astfel de comanda?
In alta ordine de idei, ultimele prestatii culinare au fost astea:
tort de ciocolata , umplut cu spuma de ciocolata (partea sus, inima alba fiind un mini tortulet cu madcarpone si stafide imbatate in rom) - ala unde suflu eu in lumanari, celalalt fiind un tort cu bezea si umplut cu crema de capsuni si fructe de padure. Nu-s ele luate chiar din prim plan torturile, dar ideea se intelege
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
adi69 spune:
Daniela,eu n-am cumparat inca nimic de pe net.Poate te ajuta altcineva.
Eu doar am dat linkurile de unde se poate cumpara..sorry..
bubu05 spune:
Buna fetelor!
N-am apucat sa vad ce-ati mai facut bun, dar am vrut sa vedeti tortul pentru socrella
http://www.bucataras.ro/tort-cu-ciocolata-rom-si-stafide/
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mariussimiuc spune:
La multi ani soacra de Oana!
Foarte fain tortul!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adi69 spune:
Tort si butoi .
Tortul cu crema ganaj,blat de pandispan ,butoiul si sticla din salam de biscuiti...si inca o tura de bombonele sa nu-i fie urat butoiului..
Si bobitele de la struguri sant tot fondante.
Daniela,Oana,felicitari!
Si la multi ani!
mariussimiuc spune:
Adi,mai ca as da si eu pe gat o Feteasca de aia de Sorogari.
Tortul ponei e tare simpatic. Blanita aia e comestibila?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...