Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
alra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Si eu si eu. Numai ca ce-mi doream cel mai mult nu puteam face de una singura otilia devine misterioasa... vine sotu maine, d'aia Cat despre dop, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1578" target="_blank">aici articol proaspat pe DC. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+ Pozele noastre |
Cu alte cuvinte, pierderea dopului gelations este adesea primul semn ca se apropie travaliul. Dar inainte de a da fuga la sala de nasteri a maternitatii, amintiti-va ca multe femei intra in travaliu abia dupa o saptamana sau doua dupa pierderea dopului gelatinos. De fapt, daca sunteti la termen – ceea ce aproape prin definitie inseamna ca in cateva saptamani va veti tine in brate nou-nascutul – de obicei nu este nevoie nici macar sa va sunati medicul.
vai otilia ce articole dragute si incurajatoare imi trimiti
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
alexutza_26 spune:

LAURA 

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anca_27 spune:
Da Madutza, vroiam sa vin si eu off topic, dar mi-era sa nu intristez lumea, D-zeu s-o odihneasca, in timp ce noi dam viata, altii se duc..... 
38+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alexutza_26 spune:
Madutza - dupa ce ca acum o saptamana eram cat pe ce sa intru intr-o adevarata stare de depresie, stirea asta din seara asta..era sa ma arunce intr-o teribila stare de melancolie si plans....norocul meu ca a fot sotul acasa si a stiut repede sa ma scoata din starea nasoala.....sper ca o data cu nasterea sa nu mai fiu atata de sensibilia
ca nu- firea mea!!!!
Oricum
si Dzeu s-o ierte!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE 
alexutza_26 spune:
Ma gandeam acum....
- zici ca invat sa-mi dau doctoratul![]()
Fetele care alaptati - luati ceva vitamine???? aceleasi din timpul sarcinii sau altele???
Ca eu toata sarcina nu am luat vitamine gen Materna sau Elevit, doar MagneB6 cand ma simteam epuizata si Omega3, sii nu stiu cum sa procedez cand va veni bebe!!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE 
Darling_ spune:
Alra - despre membrane sweeping - is done by your midwife or doctor. While internally examining you, he or she will simply "sweep" a finger around the neck of your womb (cervix). The aim is to separate the membranes around your baby from your cervix. This releases hormones called prostaglandins, which may kick-start your labour.
A membrane sweep increases the likelihood that labour will start within 48 hours. It has a higher chance of working if the neck of your womb is already softening and preparing for labour. It does not increase the risk of infection to either you or your baby.
A membrane sweep can be uncomfortable as the neck of the womb is often difficult to reach before labour begins and there may be some slight "spotting" of blood and irregular contractions immediately afterwards.
Asta mi-a facut mie moasa azi sau mai bine zis a incercat sa faca. Aveam colul uterin atat de sus ca de abia a ajuns la el. Pe mine ma uimeste faptul ca aici nu au scaun din ala ginecologic in care sa stai cu picioarele cracanate (scuzati imaginea. Toate controalele se fac pe un pat al carui spatar se poate regla. Cred ca daca as fi stat pe un scaun ginecologic ar fi ajuns mai usor la col. S-a chinuit si m-a chinuit si pe mine. Nu simt nimic nou oricum
. Mi-a facut o programare noua (duminica) pt acelasi lucru, de data asta la spital si tot duminica ma programeaza pt inducerea nasterii.
Eu sunt chiar ingrijorata, am 41 sapt si o zi.
Adriana
41w cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
carmendu spune:
babyzapi- ce mare s-a facut flacaul tau! intr-adevar, e schimbat.
alra- bagi alcool cu ciocolata, acum pe ultima suta de metri!!!
mai bine baga mumm ca e mai sanatoasa. ca de nu, o sa o bea altii si tu o sa balesti la ea.
otilia- vine fata cu poze maine. sambata nu ma dezic niciodata. e zi de mers la shopping, cu fetele la carciuma. e ziua mea libera. 
edit: alexutza- mie mi-a prescris materna si fier. fierul am refuzat sa-l iau ca ma constipa. materna le iau o luna.
probabil pentru ca pierdem sange cu lohiile, e recomandat sa luam fier. si vitamine sa ne mai inzdravenim si noi. ![]()
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
alra spune:
mersi darling, am inteles. prostaglandina e hormonul continut de pastila care scurteaza colul. si mie doctora mi-a tras de col, adica si-a bagat degetele si l-a largit, si a doua zi am pierdut dopul. habar nu am ce dilatatie am de atunci.
tu ce dilatatie ai acuma?
ALRA 39+
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu alra- bagi alcool cu ciocolata, acum pe ultima suta de metri!!! |
da' ce-are draga, ce-are?? un pic de trascau nu a omorat pe nimeni ca si cu fi-mea asta mare baui in 7 luni de revelion si e sanatoasa la cap (ma rog, cu mici exceptii)
si ciocolata de ce nu? face fundu mare da in rest??
si auzi? daca lu asta mica nu ii convine tratamentu nu are decat sa se care de acolo!
ALRA 39+
Ank83 spune:
Hai mai Alra ce sunt alea 2 saptamani in comparatie cu cele 40
!!???
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine