Condica salajencelor!!![65]
Pe 21 octombrie,la ora 21,33 s-a nascut bb ALEX

CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB
Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
giulia_71
- mami de 
mihaela_specht
- mami de 
olim
- mami de 
felicity05
- mami de 
dianalaura
-mami de
nazdravan
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de 

anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit
- mami de
si 
claudiasabou
- mami de
si 
In asteptarea lui 
BlueEyes
piticutz
mikiriki
DarkBendis

Maria
Prietene[/size=4]
aileene
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Raspunsuri
Bimilit spune:
spor la scris
.
silvana_salajan spune:
Tulai Doamne iar am pierdut o gramada de pagini. Dar ce enevedioasa is pe voi
Sa va distrati la intalneala si sa ne raportati si noua.Azi am avut un progaram mai haotic, in sensul ca nu am avut vreme de net. Urlatorul s-a trezit revin cu impresii.
silvana_salajan spune:
A papat, sa vedem cat sta linistit
azi noapte nu am dormit prea bine asa ca am recuperat pana pe la 11. Apoi la 12 a venit Andrei, si l-am scos pe pici afara. Pana pe la 15, apoi a papat, dormit el si facut mancare eu, acum trezit si papat. Si cam atat
Abia astept sa va aud ce ati papat la restaurantul de fitze.
Ca mie asa mi se pare.
oi amu tat oi intra aci din minut in minut sa vad daca nu apareti cu impresii. 
olim spune:
adriana a bucur enorm de mult pentru tine

oti
si io astept sa vad ce o papat fetele, ca io de la amiaz tat zic ca am duc si pap si inca nu am ajuns in bucatarie
ca alex o fost marait, am vornit si cu delia, si amu de o saptamana nu mai vrea sa doarma la amiaz
are cu cine samana cu mamica lui draga![]()
oti daca ai vreme mai zici reteta de la aluatu de piza ca nu am salvat-o si colegu cere pt amu sara ca cica o fost buna lauatu profei de info
da numa daca ai vreme
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
oti, stai tu linistita ca inainte de ora 22 nu apar fetele
...
Si io am vb cu mama, sora mea a ajuns cu bine in Madrid, sta acolo pana luni cand merge la Budapesta si o asteapta mama. Ii face surpriza, ca o va astepta cu o masina cu un prieten vechi, un fost coleg de serviciu, un tip tare simpatic si pe care il stim si eu si sora mea tare bine, am facut amandoua scoala de soferi cu el. Si cand a auzit ca vine "americanca"
s-a oferit sa o duca el pe mama, ca ea voia sa mearga cu microbusul si sa vina inapoi tot asa. Peste 2 saptamani la ora asta o sa stam la masa cu toatele si o sa povestim...abia astept!
Duminica seara ajunge cumnatul meu din Canada, sta pana miercuri cand pleaca in Ro sa-l duca acasa pe socru-meu.
adriana ma bucur mult, ai vazut ca e bine? 

bia si masa mea cu scaunele e din stejar, tot lemn ca altfel nu se poate, astea ne-au costat 650 de euro, o masa mare pentru 8 persoane si 6 scaune tapitate. Fata de pretul ce scrii tu din ro a fost ieftin. Cum ziceam, eu nu mai stiu preturi din Ro, mai ales la mobile, aici cam astea sunt, la toate magazinele.
olim n-ai luat nimic azi de la reducerile ce ziceai? nu i-ai gasit lui Alex nimic?
va tzuk, mai viu!
Noa astept si
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Adriana, ma bucur enorm pentru tine. Deci nu trebuie sa iti mai faci griji. Ar trebui fiecre din noi sa ne facem cate un astfel de control din cand in cand.Olimpia: apa calduta sau lapte caldut, zahar, drojdie si fainaDupa 15-20 minute se completeaza cu un ou, sare, ulei si faina.Daca ai facut o data, procesul tehnologic il stii. Bafta!
Ioi ce emotii am. Oare ce povestesc fetele?
silvana_salajan spune:
Miha zici tu 22? io nu cred, ca tre culcat Matei. Io zic ca vin mai iute. Amu ce, nu le ajunge sa povesteasca de la 5 la 9?
Is envedioasa, ce mai! ![]()

olim spune:
oti multam

bey da chiar nu li destul de cand tot barfesc, da io cred ca intr-o juma de ora apare gasca
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
Ziceam ceva de ora 22?
Hai ca mai aveti 5 minute! 
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune: