FIV IASI
Buna!
Sunt mamica unei comori de 2,3 ani datorita Dr. Onofriescu.
Dupa 5 ani de tratamente ( inclusiv inseminari) am adus pe lume o minunatie de fetita pe 1 august 2006.
Acum revin din nou in speranta ca minunea se va repeta, cu toate ca varsta nu prea este de partea mea (peste 40)
.
Maine am programare la medic pentru o noua evaluare.
Tocmai am aflat ca s-a deschis si in IASI clinica de fertilizare.
FIV Iasi
http://www.onofriescu.ro/?
http://www.fertilizare-in-vitro.ro/
http://www.ominiclinic.ro/
Raspunsuri
bytzi spune:
annaa
multumim,chiar nu stiam ca s-a deschis clinica,super...in sfarsit s-a deschis si in moldova o clinica de fertilizare,nu-l cunosc pe dr dar am auzit de numele lui,ce zici e un dr bun?eu am facut mai multe inseminari si in curand voi urma un FIV si ma gandesc ca este mai aproape de mine,dar nu stiu nimic despre dr ,multumesc
cristinici spune:
De cand au dat drumul la clinica si pe unde s-au scolit d-nii dr? de embriolog nu scrie nimic pe site si el este unul dintre cei mai importanti in echipa FIV.
Stiti persoane care au facut FIV la ei, sau acum au dat drumul si fac experimente pe doritori?
cristinici
cristinici spune:
Am sunat la ei si au zis ca au inceput acum cateva luni.Le-am scris si un e-mail cu intrebarile mele si sunt f curioasa daca o sa-mi raspunda.
cristinici
bytzi spune:
da si eu am observat ca nu au scris nimic de embriolog care e f important intr-un Fiv ,vad ca au cordonator stiintific pe PROF Marinescu, cum au fost si la Brasov,o fi lucrand pe loturi aprox toate clinicile incep asa....am sunat si eu la clinica dar nu am aflat f multe....am sa trim si eu un mail...cristinici
daca afli mai multe detalii scrie-ne si noua![]()
annaa spune:
Eu sunt pacienta Dr. Onofriescu din 2003, si pana la el aveam deja 2 ani de umblat pe la diferiti doctori 
Eu astazi am foat la un control de rutina, si sa ii cer o parere daca mai am sperante pentru inca un
.
Eu am mai multe probleme si dereglari hormonale, si dupa multe tratamente, inseminari, monitorizari in 11.2005 am ramas insarcinata.
In timpul sarcini ( fiind o sarcina cu probleme) am foat monitorizata foarte atent si asa am reusit sa aduc pe lume o fetita.
Am intrebat de clinica, si spunea ca in dec.2008-ian.2009 o sa faca efectiv FIV.
Inseminari de fac si acum atat la cabinet cat si la clinica.
Baza clinici e pusa de niste medici din Republici Moldova, si primele proceduri se vor face sub indrumarea directa a Dr.Marinescu.
cat despre echipa am gasit aici mai multe
http://www.ieseanul.ro/saptamanal/iasul-va-scoate-copii-la-eprubeta-3213030
cristinici spune:
Eu am primit un raspuns f evaziv la cele intrebate de mine. Adica efectiv m-au invitat la ei pt detalii, adica sa le platesc consultatie ca sa-si fac ei reclama.
Bytzi sunt curioasa ce iti vor raspunde. Pe care adresa ai trimis a clinicii sau a dr Bors?
cristinici
@dodo@ spune:
Buna ziua, ma bucur nespus ca, in sfarsit, s-a deschis si in Moldova o astfel de clinica.
Eu am 3 ani de cand bat drumurile spre Bucuresti si dupa 10 IAD-uri si un FIV, toate nereusite, nu vreau sa ma dau batuta si sa continui lupta pana in ziua cand Dumnezeu ma va ajuta sa-mi tin pruncul in brate.
Haideti fetelor sa tinem viu acest subiect si sa aflam cat mai multe informatii despre medicii de la aceasta clinica, si despre eventualele lor reusite.
Rog toate fetele care citesc si au avut vreun contact cu medicii sau cu aceasta clinica sa ne scrie si noua.
Cu cat vom fi mai multe cu cat vom fi mai informate.
Le urez multa bafta si multe, multe reusite celor de la aceasta clinica.
Va multumesc si promit ca voi reveni si cu povestea nereusitelor mele

bytzi spune:
din reportajul de mai sus unde a dat link annaa scrie ca deja aveau 40 de cereri,ceea ce ma fac sa cred ca lucreaza pe loturi....deocamdata nu ma gandesc pt Fiv la Iasi pana nu aud mai multe ,ce reusite au...caci sant incepatori![]()
diaconmaria spune:
Fetelor, eu am aflat la inceputul lui septembrie de Ominiclinic si am fost si am facut o IA cu inima cat un purice si cu teama ca sunt cobaiul lor
asa ca pe 22 sept am facut IA iar pe 2 octombrie am aflat ca sunt insarcinata - a fost prima mea incercare - dar bucuria nu a tinut mult caci in 48h s/a declansat ciclul si am avut ceea ce numesc ei avort menstrual. Mi-a zis sa facem o pauza de 3 luni dupa care sa incercam din nou. In tot acest timp sa las organismul sa respire si sa ma "iubesc" natural cu sotul. Deoarece de 2 ani si jumatate tot fac tratamente peste tratamente. Asa ca in ian 2009 ma voi intoarce la el cu speranta ca peste putin timp voi putea sa-mi tin si eu minunea in brate.
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria