constipatie

constipatie | Autor: mdanicoleta

Link direct la acest mesaj

buna ziua!!!
va rog sa-mi recomandati ceva impotriva constipatiei la bebelusi.( 10 luni)
am incercat dovleac, conopida, suc de portocale, pere, aloe berry de la forever, ceai de musetel cu miere chiar daca stiam ca mierea se da dupa un an..
ce sa-i mai dau?
i-am luat si iaurt activia...nimic.
a facut de 2 ori cu sange
medicul zice sa insist cu astea.
o sapt i-am dat numai conopida cu dovleac . imi era mie sila de miros dar ea saraca...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

am avut si noi problema asta, dar mai tarziu, pe la 2 ani, deja erau alti factori...
Ideea e ca eu nu stiam sa mai fie permis si altceva la varsta asta inafara de supozitoarele cu glicerina

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Bunaaa

Mdanicoleta, fetita vecinei mele in varsta de 3 ani acum, a avut probleme similare ca Ioana.Constipatie de cate 2-3 zile si scaune cu sange.Vecina mea era inebunita ca nu isi mai facea efectul nimic.Fetita era mai mica ,1 an si ceva parca.Facea greu , o durea si se tinea mult ,cand facea ii iesea cu sange.A fost cu ea la spital si ia zis ca a facut ruptura de anus( dar nu grav ) chiar la intrare la fundulet.
A facut tratament o luna.O ''alifie'' cu nitroglicerina ( care avea rol de a relaxa anusul ) si 30 de manusi chirurgicale.Zi de zi timp de o luna ia masat funduletul ca sa poata iesi afara fara dureri.Este destul de stresant si pt mama, mai ales pt copil dar cu cat este mai mic e mai bine.Si ia bagat zi de zi para cu prune dimineata pe stomacul gol.Dupa max o sapt reusea sa faca singura , fara dureri si sange.
Daca vrei o intreb la ce medic a fost si iti zic.Sper ca ti-am fost de folos.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Si noi am fost la fel si inca suntem.Amandoi au avut problema asta cu scaun cu sange.La bb incepe sa se rezolve cu borcanele,iar la Cristian a mers iaurt cu pruneuscate pasate,activia cu prune uscate pasate.Cu astea tine sigur o perioada buna. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor,
denisa , prune uscate de la magazin sau asa se gaseste activia?ce fel de borcanele?
cred ca ma mosteneste si pe mine ca eu pot sa mananc prune pe stomacul gol, sa beau lapte suc , sa mananc iaurt si nu am nici o problema. si eu sufar dar nu ajung pana la sange. si oricum ea e mica.
wnimra, te rog sa te interesezi de dr ca banuiesc ca si ea ar avea asa ceva. problema e ca daca e prea moale o da afara din gurita. stii problema cu mancatul si cu limba. si voi ati avut-o la un moment dat. o lingurita de mancare si o scoate de 5 ori afara..
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noi am avut probleme mari de tot anul trecut si acum iar: fisura anala mare, sange etc..ii mai dau lactulosa.
in afara de asta incearca sa ii dai fructe amestecate care incep cu litera p: prune, pere, piersica
eu ii mai puneam seara prune uscate in pahar cu apa si laptele de dimineata il faceam cu apa aia
sanatate multa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

mdanicoleta,prunele sunt uscate le cumperi separat si le amesteci cu iaurt activia cu musli sau cereale. Pt tine(si eu sunt la fel) am descoperit un miracol pun seara musli cu fructe cu iaurt si le mananc dimineata incalzite,sti ce bine iesi,calumea...,merge si cu lapte dimineata sa le fierbi la microunde cam 5 minute.Despre borcanele cam toate scot afara normal,insa eu acum abia am inceput borcanelele,caci de la laptele meu tare se constipa saracutul,acum a avut zuchini+cartof.Sper sa nu ajung si cu el la prune.Lui Cristian i-am dat si lactulose,dar nu a mers,se obisnuieste cu el.Poti sa-i faci de seara iaurtul cu prune si ii poti face o zi iaurt cu prune,o zi iaurt cu stafide si nu mai ai treaba,iar acolo la fundulet dai cu bepanten,fluocionolon sau penaten(cutaden,revichen) si ii poti spala cu apa cu bicarbonat de sodiu.Vezi sa nu o fi facut si o ciupercuta ca nu se mai vindeca usor locul.Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Buna Mdanicoleta!

Am vb cu vecina mea.Doctorul se numeste Tica , de la spit mare, poti merge si cu trimitere de la medicul de familie.

Acum 3 ore am venit de la Buc cu Alex.O sa intru la subiectul cu ''papica'' sa povestesc un pic de mancatul la extrapiramidali.Te astept

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr constipatie la bb functioneaza f bine Lass baby este naturist, un siropel. La noi a mers. Cand am ajuns in vara in Ro, ptr ca am stat 2 luni jumate, am schimbat lapticul si am trecut pe Nan. A fost crunt, caci se constipa cumplit de la el, desi scrie pe cutie ca are bifidus, desi aici inainte sa plecam fusese trecut tot pe Nan ca sa fiu sigura ca va fi ok. Lass baby eu l-am gasit in farmaciile City.
Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
m-am inarmat cu prune crude si unele uscate , cu activia cu muslii si cu pere . de maine incep experimentele. sa vedm cum reactioaneaza la prune pe stomacul gol cu activia.
o sa incerc si cu lass baby.am vazut ca de la miere a facut o alergie pe corp. deci era adevarat ca nu se da pana la un an. cum am incetat sa-i mai dau cum i-a trecut iritatia.
va multumim si sa speram ca revin cu vesti bune. sper sa nu ajung la chirurg...tica e chirurg

Mergi la inceput

Mult noroc si multa sanatate,te asteptam cu vesti bune.Incerca sa-i dai si multe lichide,merge suc de portocale dupa ele iaurt cu pune,merge calumea si doar suc de portocale cu iaurt.Eu am facut mi de combinatii numai sa iasa,nu poate tine mereu de aceea e bine sa schimbi macar la 2 zile.Eu ii dadeam la 2 zile prune cu iaurt.Pupici

Mergi la inceput