Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 22
cata_myky spune:
mulumesc fetelor.e bine de stiut.in orice caz ,cert este ca trebuie sa ma obisnuiesc ,dar ce sa fac daca eu sunt mai panicoasa.inca nu a facut febra si sper sa nu faca.mie mi-a spus dr sa merg la cabinet sau la urgete daca face febra peste 38.5
fetelor
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
AdinaF spune:
cata, si mie la fel mi s-a spus sa nu dau antitermice inainte de 39, si uite-asa am ajuns cu convulsii groaznice si copil inconstient la spital. si chiar si acolo am primit doar nurofen si paracetamol, desi 3 zile la rand nu scazuse temperatura sub 39. nu pot sa ma pronunt cum e mai bine, cert e ca aici se merge pe varinata -lasa corpul sa lupte singur.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea robotzica, magazinele sigur nu-s deschise de Craciun, asa cum nu-s deschise nici duminica. Nu mai retin exact, dar cred ca inainte de Craciun si de revelion, au program redus, dar o sa fie un bilet mare pe usa cu programul din acele zile. Asa ca ochiti un magazin in zona voastra si va uitati la program. Legat de restaurante si fast-food-uri, nu stiu ce sa spun. |
am vazut programul magazinelor din 24 dec...sant deschise pana la 14.00
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alina spune:
Lauraa,multumesc mult .
Voi ce mai faceti?Nu ai mai scris demult.
Cata ,cum ziceau si fetele,la vaccin nu i-am dat niciodata anitetermic,nici nu a facut febra si eu ma feresc de antitermice si orice medicament dat ca preventie.Efectiv ma ingrozesc cite antibiotice se dau in Ro si nu chiar de putine ori,am citit,aici pe forum,despre antibiotice date preventiv...
In fine,eu nici cu homeopatele astea nu-s pt administratul dupa principiu"rau nu au ce sa faca".
Alina
robotzica cucului spune:
Multumesc mult, Helbi, Kea, Maraki!
Sanatate si sarbatori fericite tuturor!
Where there is a will, there is a way.
Amonar spune:
Cata, sa-ti traiasca bebeul! Sistemul de sanatate vestic in general nu se bazeaza pe medicamentatie pt bolile la care sistemul imunitar poate lupta singur. Cel mai bine e sa lucrezi la intarirea sis. imunitar prin hrana sanatoasa, stresmanagement, in cazul copiilor prin odihna si un program regulat. Eu am inceput din iulie cu Echinaceea (este u preparat din planta) special pt copii (nu am gasit in Germania), o pastila pe zi. Cand baiatul meu are febra sau se simte nasol din cauza gripei sau a racelii ii dau Ferrum phosphoricum comp. produs de Weleda (l-am cumparat de la farmacie din Germania, dar il cunosc din Olanda). In 2-3 zile imi pune copilul pe picioare si ajuta impotriva gripei. Administrez in paralel Paracetamol supozitor pt copii si asta ajuta la calmare totala pt a putea dormi si a ajuta corpul in lupta impotriva virusului. Daca vrei sa folosesti aceste preparate uita-te intotdeauna pe modul de intrebuintare, la cantitatea pe care o are voie copilul tau s-o foloseasca.
Feriti-va de antibiotice cat puteti. Ceea ce nu este cunoscut este faptul ca antibioticele avantajeaza formarea Candidei vaginale la fetite/mai tarziu femei (si si la baieti). Aceasta Candida este foarte greu de combatut mai ales cand se afla in vagin! Este o ciuperca afurisita. Daca vreti sa stiti cum se intampla acest proces (de formare a candidei), va spun.
Succes cu bb-ul!
misha-germ spune:
fetele eu imi imunizez copiii cu propolis pastilute, cate 2 pe zi...si in iarna asta nu mi-au mai racit. Sunt multiple variante propolis cu echinaceea, propolis cu vit C, sau simplu...se spune ca e antibiotic natural.
Sarbatori fericite sa aveti!
Noi suntem fericiti, Robert a scapat de operatia grea si a ajuns azi acasa.
miki-mami de trei muschetari!
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cat mai multi oameni" Diderot
blog-Andy!
Reda zambetul copiilor !
[/size=1]
Amonar spune:
Si la noi a ajutat Echinaceea. Fiu-miu a inceput din august gradinita avand 2 ani si ceva, deci inca foarte mic. Cineva spunea ca in primul an e teroare si ca va aduce acasa toate bolile, nefiind imunizat. Eu l-am tinut acasa doar o zi din cauza ca a racit intr-adevar prima oara rau de tot de la gradi, dar tratandu-l cu medicamentul homeopatic, a doua zi era plin de energie si l-am dus iar la gradi. De atunci a mai racit el, deci i-a curs nasul dar nu l-a doborat boala, avea energie, se juca, manca. Cam toti copiii de la gradi umbla cu muci la nas, deci cam asta e regula, iarna in colectivitate. La gradi a bantuit si scarlatina dar nu s-a luat de el. Eu zic ca imunizarea merge bine din moment ce bolile nu-l doboara si nu face infectii de la viroze (sa bat in lemn, doamne ajuta!).
liutzica spune:
La multi ani tuturor de pe forum!
Un 2009 asa cum vi-l doriti!
Mie mi-a prins foarte bine acest site in perioada mutarii in Germania, deci simt nevoia sa va multumesc inca o data ca existati si ca sunteti o comunitate saritoare.
Yasmine spune:
La Multi Ani!!! Sa aveti un 2009 cu tot ce va doriti, sarcini usoare viitoarelor mamici, pitici sanatosi si mancaciosi, voua multa sanatate!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena