Viata in Germania (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Buna, fetelor,

Scuze ca intru peste voi cu un interes pur personal.

Mi-ar fi de mare folos sa-mi spuneti daca un turist gaseste ceva de mancare in Frankfurt in zilele de Craciun. Prin "ceva" inteleg orice, de la McDonalds, Penny Markt pana la restaurante.

O sa aterizam la Frankfurt pe 23, si stam pana pe 29. Avem cazare si fruehstueck, in rest trebuie sa ne descurcam. E binevenita orice informatie care ne-ar putea ajuta sa planificam un pic (adica sa stocam conserve pe 23 ca sa ne ajunga pana ...cand? ).

Multumesc frumos si sarbatori fericite va doresc.

Where there is a will, there is a way.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor.am si eu o intrebare la mamici de pitici,aici se da ceva la bebelusi pt inchiderea frontanelei?mie dr nu mia dat decit ceva pt oase si nimic mai mult.stiu ca in Romania se da vigantol.ar trebui sa ii zic dr-lui sa imi dea?multumesc.

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Cata probabil doctorul ti-a dat deja D-Fluoretten, ceea ce e cam echivalentul lui Vigantol din Ro. Nu trebuie sa-i dai nimic, Vit. D3 pe care o contine D-Fluoretten e de ajuns.

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Fetele,am aflat in dimineata asta ca in august 2009,vine barza pe la noi...

Alina

Multe multe felicitari Alina!!
De mult asteptam vestea asta!!! Ma bucur enorm, iti urez sarcina usoara si un bebelus sanatos!!!
ce ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

buna fetelor.am si eu o intrebare la mamici de pitici,aici se da ceva la bebelusi pt inchiderea frontanelei?mie dr nu mia dat decit ceva pt oase si nimic mai mult.stiu ca in Romania se da vigantol.ar trebui sa ii zic dr-lui sa imi dea?multumesc.

intreaba medicul, eu le.am avut pe amandoua...vigantolul trebuie dat pana la varsta de 2 ani

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu nu i-am dat nimic lui Aidan. A crescut aici de la varsta de 5 luni dar dr nostru(american) nu i-a dat niciodata nimic. Fontanela s-a inchis pe la 2 ani.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

multumesc de raspuns fetelor.eram cam in ceata.intardevar mi-a dat D-fluoretten si l-am intrebat si de Vigantol.acelasi raspuns, e de ajuns D....ce nu prea inteleg eu este,de ce aici medicii nu le da piticutilor asa multe medicamente ca in RO,cum ar fi cele de febra.mie mi-a dat niste supozitoare in caz de febra,ca azi am facut vaccinul de 2 luni si abia am convins-o pe asistenta sa imi dea reteta sa am in casa.ce as putea lua de la farmacie sa am in casa in caz de nevoie pina ajung la dr ?se da ceva fara reteta?
multumesc inca o data si imi cer scuze ca vin si va intreb atitea ,dar nu am experienta si e total diferit de romanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paracetamol supozitoare si Nurofen sirop se dau fara reteta.Este bine sa le ai in casa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

robotzica, magazinele sigur nu-s deschise de Craciun, asa cum nu-s deschise nici duminica. Nu mai retin exact, dar cred ca inainte de Craciun si de revelion, au program redus, dar o sa fie un bilet mare pe usa cu programul din acele zile. Asa ca ochiti un magazin in zona voastra si va uitati la program. Legat de restaurante si fast-food-uri, nu stiu ce sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Cata o sa te obisnuiesti cu sistemul....si eu eram revoltata la inceput. Acum am inceput sa inteleg ca nu e nevoie de Paracetamol "preventiv" inainte de vaccin si-ti marturisesc ca pana la 1 an n-am avut nici macar un antitermic in casa.
Am mers la doctor cu Vladut cu febra 39 si m-a trimis acasa fara nimic, a zis ca in cazul in care depaseste 39,5 sa-i dau nurofen (avea 1 an si 5 luni).
Am invatat sa am mai multa incredere in medicii de aici decat de cei din Ro. Fontanela se va inchide, un copil asa mic nu are nevoie de calciu suplimentar, primeste destul din lapte (daca alaptezi cu atat mai bine) iar D3 e pentru a ajuta calciu sa se fixeze.

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput