Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 16
andruskandu spune:
Buna!
Chiar e necesara o cafea, si la ora asta... dar cred ca beau o inka.
Astept sa se faca mancarica si, dupa ce papam, Andrei va servi nany.
Azi s-a sculat la 6 dimineata.
Eu oricum sunt matinala, dar seara pic ca gaina
...asa... si poate ne conversam pe forum...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Inka? Doamne fereste, io's ia o pauzare serioasa! Ce vrei sa nu mai vad pe unde calc? Io tot cafelutza, minca-o-ar mama pe ea
edit: cum e posibil sa modific un mesaj, sa vad ca s-a odificat, acu' intru iar si-l vad nemodificat? Se face voodoo pe forumul asta??????
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Seara buna, fetelor! Nu v-am uitat, dar eu in week-end nu prea am timp de scris... Azi a nins aici foarte frumos, dar nu s-a prea pus caci a mai dat-o si pe lapovita. Am fost sa cumparam ceva de mancarica si surpriza... magazinul era plin de decoratiuni pentru pomul de iarna. Nu am scapat de Sara pana nu i-am cumparat globuri, beteala, instalatie. Acum ma inebuneste sa facem bradul.
Multi pupici si week-end placut!
andruskandu spune:
Devoska, ai de furca acum cu Sara...
Eu de-abia astept sa impodobim bradul... sper sa avem brad, ca nu prea e spatiu...
Cand ma gandesc ca pe Andrei l-a prins primul brad din viata lui de-a busi-lea sub el, acum zambesc.
Tare dulce a fost, ca de-abia invatase acest procedeu (la 6,5 luni).
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
andruskandu spune:
Buna!
Se vede ca e duminica....
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
andruskandu spune:
NINGEEEE!!!!
Prima ninsoare a anului... si totul e alb... ca sufletelul lui Andrei...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
devoska spune:
Si la noi a nins. Si azi noapte si azi, dar marunt si nu e asa multa zapada. Dar e alb totul. Am mers la patinoar. Am cautat sa cumpar o caciula, dar nu am gasit ceva sa-mi stea bine si ne-am uitat la decorurile de Craciun din alt magazin. Am facut cateva poze pana au bagat de seama cei din magazin si ne-au zis ca nu avem voie... Cand le descarc va pun link-ul sa le vedeti. Palarii si costume pentru bal mascat, masti de tot felul, urechi... Globulete, beteala, lumanari, decoruri... Pomi de Craciun deja decorati, caprioare si cerbi de ziceai ca sunt adevarati,altii dintr-un fel de sarma tare dar plini de luminite albe...era ca in povesti.
Misha, unde esti? Hai ca-ti facem o cana maareeeeeeeeeee de cafea, asa cum iti place tie.
andruskandu spune:
Pentru Mishu comanda speciala, fara lapte si zahar.
S-a oprit dupa cateva minute ninsoarea si a iesit un soare...cerul e senin. Daca n-as vedea alb pe jos, as zice c-am visat.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
misha71 spune:
Sar'mina de cafea ca azi iar am baut o vaza plina.
A nins toata noaptea aici ca in plina iarna. Era ca intr-un basm. Dimineata (pe la 12 ) cind m-am trezit erau copacii incarcati de zapada.
Ce-mi place iarna (ca doar is nascuta in ianuarie )
Am fost aseara la un chef si azi am dormit de-am rupt patul. M-am trezit la 12, am mincat, m-am culcat la loc, m-am trezit la 2, am facut mincare (mai mult cu ochii inchisi, nu's ce-o fi iesit, ca io n-am avut curaj sa maninc ), am jucat o canasta, acu's aici si la 10 vreau sa fiu in pat ca miine iar la munca
Se vede treaba ca am imbatrinit. Altadata pierdeam 3 nopti la rind si n-aveam nici pe naiba, acu' pierd o noapte si zac 3 zile.
fetele si va doresc o saptamina de basm!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
misha71 spune:
Nu pot sa cred! Am editat un mesaj mai sus: am scris ca's o "is o m-u-i-e-r-e serioasa", da' vad ca nu ma crede nimeni
Serios: am editat mesajul de 3 ori si tot timpenii vad ca's scrise acolo in loc de ce am vrut eu sa zic. Ce se intimpla oare?
tot "o pauzare serioasa" a iesit, asa ca acum am despartit cuvintul. Ia incercati si voi sa postati cuvintul asta, ca's curioasa daca la fel patiti.
BAZAR PENTRU SONIA