Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 16
aurel_cris spune:
DIANAai un baiat tare scump,asta iti da cea mai mare putere din lume sa lupti

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
Bianca
Primul
18.11.08
internet spune:
Aurel Cris sunt deja disperata cu dintii Dariei, nu o dor dar trebuie sa fac ceva, nu stiu in ce directie sa plec. Maselele i-au iesit dupa 1 an jumate, am fost la dentist de la 1 an si 4 luni, am crezut ca e bine ce fac( de fapt am mers pe mana stomatoloagei), mergeam la Timisoara din 3 in 3 luni sa ne puna nu stiu ce gel pe dinti si pe masele, zicea dr ca ii protejeaza si nu se cariaza, acum vad ca toate drumurile au fost in zadar.
Problema mare este ca au aparut carii pe masele si trebuie urgent plombate, unde??? nu stiu, la noi nu se face cu anestezie generala si altfel nu pot sa o tin cu gura cascata pana curata dr cu aparatul caria.
Am inceput sa adun informatii, sa vad ce pot sa fac. In Germania se face cu anestezie dar nu vor fara internare. Am sunat in Ungaria sa vad daca acolo se poate rezolva ceva.
Adela tu nu te agiti?? Darius cum este??
andicu spune:
Pusilina, LA MULTI ANI PENTRU TUSTE!!! SA FIE SANATOASE, FERICITE, IMPLINITE SI SA O BUCURE PE MAMI TOATA VIATA!!!

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
madalina28 spune:
Diana imi pare tare rau ca ai probl iti spun si eu precum fetele :fi tare pt bb daniel
Andicu am crezut ca esti supi pe noi de nu mai intri pe aici 
Cellu ma bucur ca ai revenit
Pussi LA MULTI ANI PT TUSTE!SA FIE SANATOASE SI SA VA BUCURE INTREAGA VIATA!si uite o mica surpriza pt tine aici si aici
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
TUTSELE AU UN ANISORRRRRRRRRRRR

ANA SI ELENA

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul
18.11.08
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui internet Aurel Cris sunt deja disperata cu dintii Dariei, nu o dor dar trebuie sa fac ceva, nu stiu in ce directie sa plec. Maselele i-au iesit dupa 1 an jumate, am fost la dentist de la 1 an si 4 luni, am crezut ca e bine ce fac( de fapt am mers pe mana stomatoloagei), mergeam la Timisoara din 3 in 3 luni sa ne puna nu stiu ce gel pe dinti si pe masele, zicea dr ca ii protejeaza si nu se cariaza, acum vad ca toate drumurile au fost in zadar. Problema mare este ca au aparut carii pe masele si trebuie urgent plombate, unde??? nu stiu, la noi nu se face cu anestezie generala si altfel nu pot sa o tin cu gura cascata pana curata dr cu aparatul caria. Am inceput sa adun informatii, sa vad ce pot sa fac. In Germania se face cu anestezie dar nu vor fara internare. Am sunat in Ungaria sa vad daca acolo se poate rezolva ceva. Adela tu nu te agiti?? Darius cum este?? Tia si Daria Edwina ![]() www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze |
INTERNET este destul de nasoala treaba dupa cum ai explicat tu,nu ma gadisem ca ar aparea cariile asa devreme.Este normal ca nu sta la dentist cu gura cascata,este prea mica si sincer nici pt cei mari nu este o placere.Imi pare rau ca aveti asa probleme mari.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul
18.11.08
internet spune:
La multi ani Ana si Elena

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire 

Pusilina sa-ti traiasca printesele 

Aurel cris e chiar nasol dar nu am ce sa fac. Azi la intrebat o doamna pe dr Zadori ( cel cu care am facut FIV) si a spus ca el nu m-ar invata sa-i fac anestezie generala la varsa aceasta si ca la Szeged nu se face inca. Nu stiu ce sa fac 

Va pupam pe toate 

pussi spune:

LA MULTI ANI IUBITELOR MELE
GEMENE ELENA SI ANA!
SA VA DEA DD SANATATE SI TOT CEI MAI BUN PE LUMEA ASTA! 

A trecut un an, un an decand s-au nascut cele doua minuni ale mele, un an greu, dar frumos. Un an in care ma trezeam cu dorinta sa le vad si curioasa sa vad "azi ce minune mai fac". Un an in care s-a rasturnat tot sistemul meu de valori, in care am invatat sa ofer totul, fara nicio retinere, dar mai ales am devenit mamica in toata puterea cuvantului. Dar cel mai important e ca: acele mogarlete mici,mici au devenit niste omuleti in toata regula! as putea continua.... Va multumesc tuturor ca ati fost alturi de mine si am trait impreuna "primul an de viata" al puiutilor nostri. Asa ca va tinem chef?:

mada m-ai facut sa plang de fericire
internet pe Tuste le-a vazut cam la 1.5 luni dupa nastere prof. Ilie, toata lumea zice ca e cel mai bun pediatru din TM. Mie personal mi-a facut o impresie excelenta...eu zic sa-i ceri parerea.
andicule florile sunt de la Filip?![]()
aurica nici voi nu mai avtei mult ... trece vremea si suntem cu fete mari!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
PUSSICOasa este se fac mari,noptile imi doresc sa creasca mai repede(sa dorm si eu de
),dar ziua parca as vrea sa fie mereu asa mica si dragalasa,sa vad cum incearca sa paseasca,cum vb ea cu mine pe limba ei.......iubirile noastre dragi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul
18.11.08