Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia21 spune:
PUSSI,sa te bucuri de minuni mama!!!LA MULTI ANI tuste scumpe si iubite,copilarie fericita si viata dulce ca mierea va doresc!!!
Noi facuram deja pozele de iarna,.....pentru cine vrea sa ne vada de aci http://good-times.webshots.com/photo/2349059100072337911KLHKEl
aurel_cris spune:
DELIAsuperbe pozele,sunteti frumosi foc

MADAhai sa le punem linkul noilor mamici la gravidute sa marim si noi lista asta,poate asa este mai multa activitate si pe aici.Poti sa o treci si pe Aniast graviduta iarasi natural,ma bucur mult pt ea.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
carmendu spune:
buna ziua fetelor,
aurel cris- multumim pentru invitatia pe care ne-ai facut-o la garvidute prin fiv sa ne alaturam voua.
eu sunt o noua mamica de baietel victor.
a fost o sarcina obtinuta cu fiv icsi la sibiu. o sarcina grea, cu o embrioreductie de 3 embrioni, iar bebe victor e un invingator.
nu-mi dadea nimeni nici o sansa sa duc sarcina la termen. si uite ca am reusit. avem un bebe sanatos, voios si mancacios.
datele mele:
victor, 3080 gr, 51 cm, apgar 9/9
ET: 06.03.2008, DN: 15.11.2008, ora 21:08, cezariana, 39 sapt fix, fix, medlife
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu buna ziua fetelor, aurel cris- multumim pentru invitatia pe care ne-ai facut-o la garvidute prin fiv sa ne alaturam voua. eu sunt o noua mamica de baietel victor. a fost o sarcina obtinuta cu fiv icsi la sibiu. o sarcina grea, cu o embrioreductie de 3 embrioni, iar bebe victor e un invingator. nu-mi dadea nimeni nici o sansa sa duc sarcina la termen. si uite ca am reusit. avem un bebe sanatos, voios si mancacios. datele mele: victor, 3080 gr, 51 cm, apgar 9/9 ET: 06.03.2008, DN: 15.11.2008, ora 21:08, cezariana, 39 sapt fix, fix, medlife carmen lui Victor 15 noiembrie 2007pozele noastre |
Felicitari mamico,noi ne "cunoastem"mai de mult, tare ti-am tinut pumnii la embrioreductie,sa-ti traiasa mica minune sa fie sanatos si papacios de tzitzi.
Aurica o sa ma conformez
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Am facut ceva modificari pe prima pag sunt ceva fete noi carora nu le stiu datele daca vreti si stiti sa mi le spuneti.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
MADA

Ar mai fi si ANDRADA,parca a nascut inainte de CARMEN_DU.
Bun venit noilor mamici

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
xrysya spune:
si eu,si eu
.am si eu doi baietoi tot prin fiv.am nascut pe 22 /o7/2008.Xrysys si Xenios.am doi baietei cumintei care au facut deja 4 luni dar inca nu am inceput diversificarea.am intrebat doctorul si a zis ca pe la cinci luni jumate,sase sa incep.asta e ,ce sa fac?el stie mai bine.avem 7.200 si 7.100
as vrea sa impart si eu pareri si idei cu voi.chiar,dupa cat timp se retrage burta,ca asa am ramas cu burta de zici ca sunt butoi.mai multa piele cred ca e.
la toate fetele
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
aurel_cris spune:
XRYSYABINE AI VENIT LA MAMICUTE
Ce pot sa iti spun este ca am plecat in Romania cand Bianca avea 2 luni si m-am intors cand avea 6 luni,la plecare nu ma incapeau blugi-la venire da
.Eu mi-am revenit destul de repede cam pe la 4 luni,cred ca am fost si tare ocupata,fata nu dormea noptile.....,sigur se va duce si la tine cu 3 strumfi![]()
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
xrysya spune:
ufff sa dea dumnezeu sa te auda.da la mine nu prea am ce alerga ca mam facut asa o nesimtita ca nu mai fac doi pasi pe jos.pun fundu in masina si nu ma dau jos decat la tinta.in casa nu preea ma ambalez asa ca astept para in gura lu natafleata,adica sa se duca de la sine.no prea multe sanse.
la cat ai pus tu fetita in premergator?ca cel mare al meu nui place decat in picioare
http://www.flickr.com/photos/pedakui/