Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
..sunt super emotionata.....Doamne Ajuta sa fie bine...
Ne
pt perechea noastra!!!!
Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
Didi81 spune:
La multi ani, Sun, muuulta fericire si o galusca frumoasa si sanatoasa!!!!

Adriana, foarte nasol cu aerul conditionat... imi pare rau ![]()
Anaxena, si mie imi e cald; de obicei imi placea caldura, dar acu vad ca prefer sa ploua si sa fie racoare ![]()
Mada, da, de dormit cu geamul deschis, si eu am inceput sa fac la fel
. Altfel simt ca ma sufoc. La noi a plouat aseara, si am dormit minunat nopatea asta ![]()
amalia, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos! 
Nati, am vazut pozele si imi place cum iti sta, esti o graviduta tare simpatica 
Am citit acum si dspre Mona. Wow, ii tin si eu pumnii si astept noi vesti, dar pana atunci: 

Cami, eu nu am cuvinte pentru momentele grele prin care treci
. Nu pot decat sa spun ca iti sunt alaturi si te inteleg ca iti este foarte greu...
Eeeei, si acum am citit si despre Irda!!!! Pai majorete si pentru Antonia in cazul asta ![]()

Sunule, ce plina de evenimente este ziua ta!!!
Cred ca ma duc pana in piata sa imi mai cumpar niste cirese si niste rosii ![]()
Didi
32+ 
MissJJ spune:
Via fetelor ce de-a vesti. Wow vin bebelusii. Ce super!!!
Deci galerie pt Irda si Antonia si Mona si Codrin, curaj mamici eroine.

Sorelix ma bucur ca ti-a placut mutunachii aia mie imi plac la nebunie is asa simpatici.![]()
Biri tinem pumnii sa fie bine cu bebe.

Gabriela ms.
Si eu is cu aerul si geamurile, cand nu e Flo acasa is deschise toate.
Tecky abia astept sa incepem listutza cu bebelusi.
Mai ales dupa ce vin toti bebeii si ne mutam la scutece si o sa avem o listutza frumoasa plina de bebelusi scumpi si dulci.
Eu am inceput sa curat prin bucatarie am reusit sa spal o mare parte mai am partea cu chiuveta unde tre sa insist mai mult ca atata piatra se depune de ma chinui de vreo trei ori si o las sa se inmoaie apoi frec clatesc si iar si tot degeaba, asa rapid se depune.
Dar a doua parte o fac dupa ce ne trezim de la nani de pranz ca ma simt tare scursa de energie de la maseaua asta si is si cam ametita de ieri nu stiu de la ce am starea asta. Daca diseara imi aduc astia de la tesco tot ce am comandat pot sa ma apuc sa pregatesc din papitza sa am mai putin de munca maine. Oricum maine de dim plec dupa pantofi si tort si flori si ce maruntisuri mai trebuie pt sambata si apoi direct acasa la gateli si pregatiri. Ca samb dim sa ma pot relaxa numai sa ne dusam sa ne aranjam tot familionul si sa mergem la ceremonie apoi rapid acasa ne schimbam si asteptam musafirii cat fata face nanitz.
Vai ce ma dispera starea asta de moleseala si ameteala.![]()
Ne auzim mai dupa amiaza dupa ce nanitzim oleaca.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
MissJJ spune:
Asa ca mi-am adus aminte is cam ametita si tot uit ce vreau sa zic nu stiu ce e cu mine is cam cu, capu'n nori azi.
Didi si eu am senzatia ca ma sufoc ca nu am aer a meu zice ca is dusa da efectiv asa ma simt parca nu imi ajunge oxigenul.
Diana eu vreau reteta de biscuitei poate o sa ii placa la mofturoasa asta a mea si o sa ii pape cu placere daca o las sa ma ajute.
Nati f frumoase pozele si burtica si mamica.
Oana mai eu nu stiu ce e cu medicii astia din ro aici nu iti zice nimic despre Bh sau sa iti dea medicamente sau ceva daca ai Bh numai daca ai contractii dureroase isi fac griji si mergi la control sau ceva in rest pt bh nu se da nimic sunt normale. Si eu am destule mai ales la cum ma agit da nu imi fac griji atata timp cat nu ma doare nimic nu curge nimic nu se rupe nimic stau cuminte si imi vad de treburile mele.
Creca atata vroiam sa zic merg sa mai beau niste apa si sa stau intinsa poate ma mai lasa ameteala. Ce naspa stare am...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
truli-luli spune:
Wow ce zi plina de evenimente. Irda tinem pumnii sa nasca repede si usor, dar dupa ce termina medicul ei cezariana
Nici nu m-am gandit ca 22 maiva fi o zi asa frumoasa!
Cami
29s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
dara_d spune:
Ce ma bucur de cand am citit si de Irda, se pare ca astazi vom avea doi bebei,pereche ,ce frumos debut la odiseea noastra.
Asteptam vesti in continuare si tinem pumnii stransi pentru mamicile curajoase si bebeii lor.
Sun ce zi de nastere incarcata de evenimente frumoase ai tu .

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
SunSmile spune:
Codrin a venit pe lumeeeeee!
3,950kg! Nu stiu prea multe, Mona inca se recupereaza!
Bun veniiiit, pui mic!
SUN
35+ 

vias spune:
...am ajuns acasa, am papat...si acum stau ca pe jar...voiam sa fac putin nani...dar cu emotiile astea, cine poate sa doarma????
Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
oanasm spune:

Codrin, bine ai venit pe lume!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire!!! Mona, felicitari mamico si refacere rapida!!! ai reusit!!!! suntem alaturi de voi! 

mada nici io nu-i inteleg pe medicii din ro!!!

..de asta ziceam ca merg io la doctorashu meu drag din ungaria..ca e ok tipu de numa!!! si simpatic![]()
Oana
26+ cu

o noua viata
filmuletz bb
vias spune:
wow....CE GRASUNEL ESTE cODRIN...INSEAMNA CA ESTE BINE!!!
DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE!!!!..SI FELICITARILE MELE DIN SUFLET PT MONA!!!!!!!
SA NE TRAITI, SANATOSI SI FERICITI!!!
Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai