"Alege-ti stapanii cu grija" - filmuletz.

"Alege-ti stapanii cu grija" - filmuletz. | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

...hmmm, iar nu stiu daca sa postez la "birfe" sau la "glumite". Sint, insa, sigura ca ma vor ajuta moderatorii! ...

Voua va place www.youtube.com/watch?v=srtz7JyoLuI" target="_blank">spotul electoral de pe Antene?

P.S. CNA-ului, nu...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Da,e foarte dur clipul asta...fiecare intelege ce vrea din el.Pe mine m-a infricosat si totodata m-a facut sa rad...amalgam de senzatii.Nu pot sa spun ca-mi place,prezinta o realitate cruda,parerea si impresia mea si nu ma simt oaie...dar poti sa sti?!Dar nici nu-mi displace,e un fel de tras de ureche...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Da, mi-a placut mult! Iti face creierii sa-ti sara din cap si trebuie pus la favorites .

Cat despre comentariul unui CNA-sos ("
"Astia sunt servitorii mei, nu sunt stapanii mei", a tinut sa precizeze Dan Grigore, membru CNA, revoltat de modul in care realizatorii clipului i-au pozitionat pe politicieni in relatia cu electoratul."), nu m-am hotarat inca daca e de ras sau de plans. Cred ca, pana una-alta, o sa rad :-))
Totusi, Dan Grigore asta e Dan Grigore? Pianistul?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu inteleg sensul. Poate doar daca ma gindesc la ce spunea Iliescu ieri la tembelizor, ca Basescu e ca Ceausescu Ca doar am remarcat pozele una linga alta

Altfel- cica e opera de arta... pe care CNA nu o poate intelege

Nu mai exista stapini asa cum apareau acolo. Ca daca existau stapinii, nu exista clipul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Clipul este foarte interesant, insa cutremurator si ravasitor de-a dreptul la nivel de mesaj. Poate nu mai exista stapani cum este sugerat acolo, dar oare s-o fi schimbat situatia atat de mult? Oare nu am ajuns sa traim doar cu senzatia unei iluzorii libertati? Nu stiu, ma-ntreb si io, ca tot omu'

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu nu pot sa deschid linkul; despre ce e vorba in clip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Eu nu pot sa deschid linkul; despre ce e vorba in clip?

Laura, mama lui Andrei

Poze

E o turma de oi care se inchina la Casa Poporului,unde sef e Lupul,adicatelea cica Lupul ajuns cioban la oi si aveti grija cum va alegeti stapanii,asa zice acolo....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mie mi s-a parut o porcarie.L-am vazut ieri, pe un alt forum, laudat de o cunoscatoare in ale publicitatii. Nu i-am inteles mesajul, mi-a dat doar o stare de sinistrenie asea... Bleah, bleah...
PS Eu nu gust chestiile SF in general iar la asta a fost chiar o corvoada sa ma uit. Nu m-am asimilat turmei si nici stapanilor..pur si simplu nu mi-a spus n-i-m-i-c.
A, si asocierea cantecului pescarilor de pe Volga cu porcaria apocaliptico-SF mi s-a parut kitsch.

Deni, e vorba despre Dan Grigore pianistul, da.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

abia acum imi dau seama ca filmuletul m-a facut sa ma gandesc la Qsar. Nu, nu am vrut sa spun ca ea e Lulu' cel rau :-)))), ci ca orice piesa ruseasca o sa ma faca de-acum incolo sa ma gandesc la ea :-) (de la Vecernii zvon mi se trage ).

Multu' Ioana pentru Dan Grigore!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

E clar ca daca e facut de Antena mesajul ascuns poate fi "Votati-l pe Voiculescu ca va sparg fata!"
No comment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by iulicutza

E clar ca daca e facut de Antena mesajul ascuns poate fi "Votati-l pe Voiculescu ca va sparg fata!"
No comment...

Si daca am face abstractie de faptul ca-i facut de Antene?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput