"Alege-ti stapanii cu grija" - filmuletz.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Ana68

quote:
Originally posted by tlaura

Eu nu pot sa deschid linkul; despre ce e vorba in clip?

E o turma de oi care se inchina la Casa Poporului,unde sef e Lupul,adicatelea cica Lupul ajuns cioban la oi si aveti grija cum va alegeti stapanii,asa zice acolo....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Multumesc pentru lamurire!
Din descriere nu-mi spune nimic interesant, dar citind comentariile se pare ca impresioneaza ceva! Negativ sau pozitiv, asta depinde de perceptia fiecaruia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nici nu mi-a trecut prin cap sa ma gandesc la un eventual mesaj voiculescian :-)).
E atat de real si atat de fain facut, ca te scutura una-doua, alb-negru, color free: br-br, br-br :-)))
Si-apoi, ha ha, daca unu' ca Voiculescu spera sa obtina ceva bun pt. el cu clipuletul asta...ma tem ca va obtine exact contrariul (Felixache imbraca manusa chestioare transmise pe-acolosa).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

A, inca ceva care trebuie spus: desi clipul nu-mi place,cum spuneam mi se pare kitsch si combinatia de "the wall" cu piesa ruseasca, totul coafat romaneste nu ma atinge defel, interzicerea clipului de catre CNA mi se pare un abuz. Nu poate exista nici o justificare ca un asemenea clip sa fie interzis intr-o tara libera. Este jenant!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, Ioana, ti s-ar fi parut mai potrivit ca ixicshii si ixigrecii aia sa mearga incoace si-ncolo pe muzica englezeasca sau romaneasca?
Mie mi s-a parut bine aleasa piesa aia ruseasaca, pentru tragismul pe care il inspira si, am impresia, pentru cuvinte. A inteles cineva cateva cuvintele din cantec?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Nu stiu, Deni, ca mie nu-mi place din conceptie. Dar totusi ce legatura au robotii aia hidosi cu pescarii de pe Volga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Se discuta si acum pe Antena3 despre clip!
Aia cu Voiculescu,sa-l votam pe el,mi se pare nelalocul ei!N-are nici o legatura,zic eu!
Eu una nu pot sa spun ca-mi place,ma enerveaza intr-un fel,ca sunt considerata oaie,condusa de niste lupi,dar daca stam sa ne gandim..poate asta a fost realitatea!
Oricum,ma alatur Ioanei,este nedemocratic sa fie interzis!Atata timp cat suntem o tara libera,unde un presedinte acuza un fost presedinte de lovitura de stat,fara sa aiba argumente solide si CNA-ul nu se sesizeaza,nu inteleg de unde atata inversunare!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pai clipul a fost interzis pentru ca a incalcat legea prezentarii clipurilor electorale. Acestea nu pot fi prezentate decat in cadrul emisiunilor electorale si nu in afara lor asa cum a fost prezentat clipul.
Mai mult de atat nimeni nu si-a asumat clipul, prezenatarea si realizarea lui.

2. Eu cred ca aia de la CNA au avut dreptate cand au spus ca este antisocial. Este profund antisocial. Indeamna la ura.

Valentina: CNA-ul se ocupa de cu totul altceva. Daca un presedinte care il acuza pe altul de lovitura de stat cel acuzat are calea legala de a-l da pe celalalt in judecata.

Nu mi s-a parut nedemocratic. Democratia nu inseamna ca ai voie sa faci si sa spui tot ce vrei. Forma de protectie audiovizuala pe care o practica CNA-ul este binevenita.
De ce nu v-ati suparat la fel atunci cand CNA-ul a interzis desenele animate cu veveritele sinucigase? A fost democratic? Va spun eu: atunci ati considerat-o o protectie utila pentru copiii nostri si v-a convenit. Atunci a fost democratic. Acuma nu mai e.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Cum indeamna la ura?
Democratic/nedemocratic (ce inseamna asta?)...cum ramane cu libertatea de expresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Viviana,ar fi fost clip electoral in cazul in care cei implicati ar fi participat la alegeri!Dar din cate stiu eu,nici nea Nicu,nici iliescu,nici Constantimnescu si nici Base nu participa la aceste alegeri!
Corect?
Si ce legatura au veveritele ucigase?Aici indeamna cineva la sinucidere?tocmai,indeamna sa nu ne sinucidem alegand prost!
Eu cel putin,asa vad lucrurile!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Democratie inseamna ca noi toti suntem egali in fata conducatorilor. Este o forma de conducere in care cetateanul are un cuvant de spus.

Democratie nu inseamna ca poti face ce vrei si sa nu fii sanctionat atunci cand intreci masura. Atat timp cat traim in societate trebuie sa respectam niste reguli de moralitate si buna cuviinta.

Libertatea de expresie nu inseamna ca poti spune ce vrei atunci cand vrei incalcand regulile bunei-cuviinte si moralei.

Ai dreptul sa faci si sa spui ceea ce vrei atat timp cat nu ii deranjezi pe cei din jurul tau.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput