YVES ROCHER (3)

YVES ROCHER (3) | Autor: andanii

Link direct la acest mesaj

CAPITOLUL (2)

mi-am permis sa deschid capitol nou avand in vedere ca s-a ajuns la pagina nr.20

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mie intotdeauna mi-au venit la timp coletele , maxim 4 saptamanai , nu stiu de ce aveti voi probleme , poate chiar sunt lipsa stoc si nu cred ca voit va creeaza neplaceri

am prietene la care le-a venit coletul mai repede de 3 sapt , pe cuvant

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mie nici bunul simt sa-mi trimita catalogul si mostrele pt a comanda unul dintre rujuri nu l-au avut:( Am sunat de vreo 3 ori deja la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

andanii si eu am primit comenzi in doua saptamani. o singura comanda mi-a fost anulata in rest nu am avut probleme si produsele sunt super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am citit topicul anterior si am inteles ca ar fi mai avantajos sa comanzi din catalog pentru ca sunt preturile mai mici decat in magazine. Am intrat si la ei pe site si am vazut ca in luna aprilie au reduceri la unele produse. Ma intreb acum daca nu e mai indicat sa cumpar din magazin avand in vedere si incertitudinea comenzii facuta din catalog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu mai comand de pe site din afara, Germania, Franta, Spania si mi le trmit/aduc prietenii. Nu se compara preturile. In restul Europei sunt muuuuult mai mici decat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Adevarul crud e ca sunt mai scumpe afara. Asta vara am avut ocazia sa intru intr-un mall in Franta, la Nice, si pana si acolo erau mai ieftine, doar ca nu aveam bani de cumparat cosmeticale
Mie mi s-a intamplat ceva interesant, am comandat de mai multe ori, din catalog, comenzi la timp, toate produsele, si ultima data cand deschid coletul ... era plin de pufuletzi. Mi-am zis, `mai, poate sunt eu mai redusa si-or fi un fel de ceva pt a proteja produsele la transport.` Da` prea semanau a pufuletzi asa ca i-am gustat . Erau PUFULETI de aia mici, galbeni, rotunzi, de la mama lor. M-am apucat sa caut nr de tel sa sun undeva, cum adica, isi bat joc de mine? Apoi, mi-am zis, stai sa vad daca sunt produsele macar. Erau toate, pline de praf fin de mamaliga vanturata si in plus... o crema plat ventre. Am intrat rapid pe net, crema e cam la 25 de euro prin Europe. Asa ca, am sters frumos cu carpa produsele, crema o folosesc zilnic si chiar are efect si-am renuntat la protectia consumatorului si alte telefoane inutile in care operatoarele sa ma linga pe frunte cu cuvinte frumoase .

Pupici si spor!

Mergi la inceput

anca de jumatate de an deja sunt pufuleti ca sa protejeze produsele, eu in toate pachetele primesc pufuleti, prima oara si eu am fost socata , da m-am obisnuit deja
crema ce ai primit-o era cadou cu siguranta la produsele comandate , nu scria pe pliant ca trebuie sa primesti cadou surpriza ??? eu asa cred

clajuro e adevarat si eu mi-am luat din germania cand am fost la poreturi mult mai bune, dar avand in vedere ca primesti tot felul de cadouri zic totusi ca merita

oanaru si mie-mi plac ffff mult produsele YR

dorsilia daca doresti iti dau un numar de catalog , imi spui ce ruj doresti si iti dau codul , suni la ei si comanzi fara nici o problema

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

andanii , crema nu a fost cadoul surpriza, cadoul a fost altceva. Cine stie care e explicatia, n-am avut comanda decat de 75 RON, nu meritam doua cadouri nu ca eu n-as merita cadouri...
Faza cu pufuletii mi se pare penibila, nu s-or fi gasind alte modalitati de-a proteja produsele? Ceva care sa nu se lipeasca de ele.
In rest, sunt si eu multumita de produse, sigur mai comand cand mi se pune pata pe ceva.

Pupici si spor!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

quote:
Adevarul crud e ca sunt mai scumpe afara
vroiam sa zic ca sunt mai ieftine, dar probabil v-ati prins

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

eu citisem ca sunt mai ieftine oricum

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput