Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CARMEN Mortala Mel,m-am inveselit bine pe ziua de azi!
GABI n-am nimic,numa' oleak de astenie de primavara combinata cu un dor de duca peste munti si peste vai L-am pus pe post de icon de melancolie,da' se pare ca nu l-am nimerit , trebuie sa mai manevrez pe ici pe colo, prin partile esentiale

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/120591/autovindecare-naturala-fara-medicamente" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, ce figura ii Mel! Imi imaginez ce v-ati distrat pe seama ei.
Floarea rezista, dar uneori ii mai scormoneste pamantul.

Gabi, nu prea le-am facut poze in ultimul timp, Adelina nu sta deloc, Calin o mai "prindea" uneori, dar eu nicidecum. Luni seara m-am gandit sa mai incerc...a stat Dragos intai si cand l-a vazut pe el a facut si ea exact la fel, a luat pozitia langa dulap si apoi l-a luat pe Dragos de mana. Cand a vazut Calin pozele ma intreaba :"ce-ai facut cu ea sa stea asa la poza?"

Clau, ma bucur ca ti-am fost de ajutor si ai simtit sprijinul nostru.

Moni, vroiam si eu sa te intreb ce-i cu semnatura ta, am inteles acum, dar schimba aia cu plansul ca nu-ti vine bine.

Miha, ma bucur ca ne-ai scris, sincer am vrut sa te sun azi, dar m-am gandit sa nu te stresez iar cu intrebarea "n-ai nascut?".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea.E vineri si zi scurta
MIHA
GABI,ALINA am schimbat si aia ,dar probabil ca n-ati observat ca daca dai clik pe ele se deschid niste linkuri.
Ce faceti sambata/duminica dupa-amiaza,nu vine nimeni la Evetrix?

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/120591/autovindecare-naturala-fara-medicamente" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Io tot sucita sunt Cred ca-mi trebuie un sut in fund

Moni, noi mergem sambata dupa amiaza la Evetrix ptr ca ii tinem ziua la Raul

Alina, unde-s pozele? vreau si eu sa le vad.

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

CLAU' hai ca iti trece tie,mai ales daca urmeaza asa un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am votat cu maxim pe Diana, Claudelu, Alina

Cine mai e????

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

A nascut Miha, azi la 8.30 un baietel de 4,100 kg pe nume Victor Mihai
M-a sunt in timpul travaliului dar nu am auzit pan acum telefonul

Mergi la inceput

Bravo MIHAAAAAAAAAA Felicitari ! Sper sa fie sanatos tun bebe ,ca mare vad ca e

PS ... deci am pus perfect majoretele alea azi dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oho, felicitari Miha! Sa-ti traiasca baietelul sanatos si frumos! Mult laptic si refacere usoara!

Hildegard, .

Care imi trimite si mie numarul lui Miha pe PM? Va rog!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Completari: bebe Victor e bine, Miha la fel, parea o tzara spashita la telefon. Travaliul a fost scrut. S-a trezit pe 5 si ceva cu greata si deranjamnte intestinale( ca sa nu zic diaree) si pe la 7 fara 20 si-a dat seama ca are si contractii asa ca a plecat la spital.
Diana iti trimit eu nr pe pm.

Mergi la inceput