Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Victor Mihai, bine ai venit pe lume

Miha, multe felicitari!

Hildegard, multumim

Gabi, si eu vreau numarul lu Miha...please

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

WOWW!!!!
Victor bine ai venit!!!!!!!!
Miha sa-ti traiasca mezinul, sa fie sanatos, mancacios si cumintel!!!!Si tie iti doresc refacere rapida si usoara si mult laptic!!!!!!!

Gabi multumim de vesti!!

Alinush cum te-ai descurcat ieri cu 3 pitici?A stat Alexia la voi?

Clauimi pare rau de problemele cu tatal tau si ii doresc insanatosire grabnica!Cum operatia cum e?Dupa Raul cine merge la gradi?Mama ta cum se mai simte?

Flavia

Carmen ce mortala e Mel cum spune tot!

Nu mai stiu e vroiam sa zic....ma duc afara cu piticul un pic....

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, tati e bine cu operatia, ieri i-au scos o parte din fire. Mami e cu artrita aia nenorocita si e cam schioapa saracuta. Mi-e mila de ea de mor ca e si dadaca si asistenta Am un sentiment de vinovatie de nu stiu daca-si poate cineva imagina...gata ca iar dau apa la soricei si azi e zi de sarbatoare nu de boceala.

Ma bucur enorm pentru Miha si Victor!
Apropo, ce nume frumos i-a ales...

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Felicitari Miha! Am sunat-o si eu acum, e bine. Victor Mihai, sa cresti mare, sa fii sanatos si ascultator!
Deci...cum mergem la ea?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

FELICITARI, MIHA!!!!!!!!!! BUN VENIT LA LUMINA LUI VICTOR MIHAI, SA FIE SANATOS SI CUMINTE!
Carmen, e mortala Mel! Ce ne-am face fara perlutele copilasilor nostri,care ne inveselesc mereu?
Aseara am reusit sa il adorm pe Alex fara tzatza.S-a marait,a cerut,a tras de bluza,s-a mai dat jos din patut,dar eu cica ma uitam la film si nu il bagam in seama.Oricum,nu a facut prea mare scandal si in final a pus cumintel capsorul pe perna si a adormit,ca era rupt.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari miha!!!!!
bine ai venit victor! sa ai mult noroc in viatza,sanatate cat cuprinde,bucurii cu nemiluita si sa fi cuminte -cuminte!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miha, felicitari!
Bine ai venit pe lume Victor Mihai!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Victor Mihai bine ai venit pe lume! Sa fi sanatos si papacios!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, felicitari! Bine ai venit pe lume Victor Mihai!
Na ca se insenina ziua, cu asa veste parca treci mai usor peste toate!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Bun venit pe lume VICTOR MIHAI, sa cresti mare sanatos ,felicitari MIHA refacere rapida si mult laptic

Mergi la inceput