Torturi si prajituri (4)
Raspunsuri - Pagina 11
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
se baga cineva la praji de mai susĀ?...ca io nu ma bagBLOGUL MEU
Veronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
Eu,insa nu acum...lucrez mult, caci e o perioada aglomerata si nu am ajutor pentru copil decat un numar limitat de ore pe zi(adica o bona)...Baiatul meu e inca mic, trebuie sa ma ocup si de el...
Lacri si Alec 30 mai 2006
Hildegard spune:
Ok, Lyly, cand doresti atunci o faci!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
monica-elizabet spune:
veronica, tortul a fost super...am uitat sa-l pozez feliat l=a,pozat doar intreg...crema a fost minunata...multumeeeesc
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
aaa...si am uitat sa-ti mai zic ce-am facut...este off topic intr-o zi cand ma plimbam pe la tine prin casuta am vazut niste ardei grasi rosii umpluti... eu am furat doar ideea de a taia ardeiul (pentru ca nu m-am mai descurcat sa ajung la reteta asta si nici timp de bantuiala nu am mai avut, i-am umplut cu un orez cu brocoli si ghimbir uite-i Aici..., am mai facut si frigaruile reci(mici) infipte in ananas(tot ideea ta)
si ceva nou pe care nu l-am mai facut pana acum trandafiri din somon afumat pe "pat" de castravete crud si branza philadelphia frecata cu unt si marar...Aici...asa ca-ti mai multumesc inca o data ...toate au avut un real succes
iata TORTUL DIPLOMAT
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
LYLY809 spune:
Monica, super tortul tau diplomat
La mine acum s-a terminat ziua de lucru insa maine(de fapt azi) am liber ca sa fac cele 2 torturi pentru nasa
Lacri si Alec 30 mai 2006
monica-elizabet spune:
multumesc Lyly si spor la treaba
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Hildegard spune:
Monica, 1000 de flori pentru tine!
Ce grozava esti
Bravoooo!
Ti-a iesit nemaipomenit tot! Nota 20!
Ce ardei...ce ananas...ce tort, totul arata impecabil!
BLOGUL MEU
Veronica
monica-elizabet spune:
veronica, am avut profesoara buna si multumesc pentru laude nu arata nici pe departe impecabil ca s-au patat piscoturile de la visine...dar sotul si azi mi-a zis ca vrea sa-l repet cat de curand indtradevar are un gust deosebit...daca as gasi si o frisca cat mai naturala ar fi si mai bine
inca o data
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Hildegard spune:
Papanasi
-350g branza de vaci
-2 oua
-2 pliculete zahar vanilat
-un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
-un praf de sare
-faina
Se amesteca toate ingredientele.La sf. se adauga faina.Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete.Formam cercuri,facem gaura in mijloc(eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc,intorcand pe o parte si alta.
Se servesc cu dulceta de capsuni si smantana sau efectiv doar pudrati cu zahar vanilat.
poza mai jos in pagina:http://veronicascakes.blogspot.com/search/label/Dulciuri
BLOGUL MEU
Veronica
anasia spune:
hildegard, am facut papanasii saptamana trecuta, au iesit nemaipomeniti, nu spun cati am mancat
azi am facut o incursiune la magazinul cu produse willton si mi-am facut un cadou cu forme de flori, coloranti si duiuri;ma apuc de treaba;
monica, frumos si delicios tortul!
am facut un tort cu crema de frisca si branzica de vaci nu este aspectuos,mai am de lucrat la prezentare, dar la gust;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica