ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

noua,tot la particulara, ne-au cerut coproparazitologic,exudat naso-faringian si IDR-ul. se pare difera de la o gradi la alta lista de analize.aaa.. si ne-au mai cerut si o lista cu analize de la mine si sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Din planul ce l-am avut pentru duminica nu ramase nimica.
Masina n-am scos-o nici acum...recunosc ca-mi este cam frica singura.
Am reusit sa-mi iau role, asa ca am iesit cu rolele...deci daca vedeti una grasa si batrana cu un copil slabanog pe langa, eu sunt . Lumea se uita ciudat, asa ca sigur ma recunoasteti. Doar ca eu ma simt atat de bine.
Duminica surpriza si mai neplacuta, un agent local s-a luat de noi in piata de la Primarie ca cica n-avem voie cu rolele , mi s-a parut baut, asa ca nu m-am luat cu el in "gura", dar azi dimineata am facut o scrisoare la Primarie sa vedem ce si cum...este voie, iar daca nu de ce . Daca-mi spun ca nu-i voie fac o petitie ceva...deja ma enerveaza situatia ... deabia il iertasem pe Pendiuc ca a taiat toti pomii, iar acum imi spune ca n-am voie cu rolele???? Oricum dasuse afara toti copii cu rolele, ca prima data l-am banuit ca se ia de mine ca-s batrana ...dar ne-am intalnit cu vreo 4 fetite stateau ascunse si s-au plans ca le-a luat si pe ele la rost...ca cica se strica dalele...pai eu spun nici sa nu mai mergem pe ele...poate nici pe trotuar. Sunt foarte nervoasa pe situatie.
Ne-am dus in expoparc...a fost frumos pana la urma, dar este cam departe de noi...O doamna mi-a spus ca ma invidiaza ca am avut curaj sa ies cu rolele dar majoritatea se uita ciudat si-si dau coate...bine ca eu nu-s de aia ca sa "asculte gura lumii".

Mergi la inceput

Revin tot eu caci intre timp am citit in ziarul Top de azi ca amenda este de 1000 de lei pentru biciclistii si rolerii care merg prin centru...cica ar fi si indicatoare, dar eu nu le-am vazut ...si cica asta pentru ai proteja pe cei ce merg pe jos...in curand n-o sa mai fie voie nici in parc, nici pe trotuar , dar piste pentru biciclisti nu fac. Sunt nervoasa rau si nu stiu de unde sa apuc problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

bine ca am citit pe aici, ca mi-am amintit si eu de analizele alea pe care tb sa le facem noi, parintii, pt camin (sifilis parca?!). uitasem complet!

ieri am fost la pediatra sa iau adeverintele dar era o aglomeratie de nu mi-a venit sa cred!!! asa ca a ramas sa mearga adi azi sa aranjeze cu doamna asistenta; inainte l-am rugat sa treaca si pe la gradi ca sa stie sigur ce se cere. si noi suntem destul de hotarati sa nu-i facem IDR-ul, asa ca sper sa se rezolve cumva pe cai 'neortodoxe'.

despre pb ta cu rolele nu stiu ce sa spun, emilia ... cred ca poti face o petitie pe care s-o depui la primarie, sau sa mergi in audienta la Dl Pendiuc in persoana... desi nu cred ca se va rezolva ceva, doar ca vei fi impacata ca ai facut CEVA!
batrana zici?! pai care e varsta ta venerabila de zici ca esti batrana, mama draga?! ia spune tot!
oricum, daca ma intrebi pe mine, te admir pana sus la cer - eu n-as avea curaj sa ma cocotz pe role, cu toate cele 20 de kg surplus din dotare!
ca o sugestie, poate ar fi frumos sa mergeti prin padurea Trivale?!

la circ n-am ajuns nici noi... poate in we viitor?! desi stam fff prost cu bugetul

va rog sa-mi spuneti daca afla careva data la care se deschide bazinul de innot, vreau sa-i duc si eu pe baieti!

pupici cu lipici,

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Pai Anamaria...38 ...si da sunt 20 kg in plus...dar...patinez foarte bine...de fapt am si un premiu I la Daciada ...va mai aduceti aminte??? Sau voi n-ati prins-o???
Nu m-am urcat chiar de nebuna asa pe role...Ce ma surprinde ca iarna la patinoar sunt foarte multe persoane in varsta, chiar si bunici...dar cu rolele nimic...dar poate dau eu tonul.

Am sa incerc si Trivale...pana acum am fost in expoparc si sunt detul de multumita.
Mi-a mai trecut supararea pe autoritati...fac eu o petitie ceva...macar pentru copii ar trebui sa fie voie, ca nu poti considera roller un copil intre 3 si 12 ani...Desi la noi in lupta cu sistemul slabe sanse...

Da vreau si eu data cand se deschide bazinul!!!! Ca eu is sportiva de felul meu si asa grasa.

Anamaria...nu ne faci subiect nou????

Mergi la inceput

Raspuns de la Primarie n-am primit, dar in centru este plin de copii cu role si nici un indicator ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

am deschis partea a 5-a:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126471

va astept la o cafea si-o barfa...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput