Nazdravani de aug-sept 2003

Nazdravani de aug-sept 2003 | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Poftiti la continuarea de aici!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Mai, ziceti-mi si mie o chestie ca sa ma "iluminati"! Voi mai dati ceva la copchii sa inghita? Calciu, vigantol, ceva?? Ca m-a zapacit maica-mea de cap!
Eu ii dau un siropel natural - Immunomix ii zice - cu echinaceea si nu stiu ce extrase de lamaie si alte smecherii, si atata!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi a avut Silvia serbarea...de fapt impropriu spus serbare, au cantat cantecele si au fost imbracati adecvat sarbatorii de Sf. Lucia. Spectacolul a fost in curte, nu chiar in curtea caminului, e tot a lor dar o folosesc mai rar. Pozele nu prea au iesit, filmarile mai putin, din cauza intunericului, dar totusi puteti vedea cam cum au decurs lucrurile. Dragut, simplu si fara mult fast, dar copiii s-au bucurat si au fost tare draguti. La sfarsit am mancat turta dulce pregatita de educatoare impreuna cu copilasii in saptamana care a trecut, am baut glögg(un fel de vin fiert, slab alcoolic si foarte aromat in care se pun stafide si migdale ) si ciocolata calda.

Anka, aici copiii beau muuult lapte, au la toate mesele laptele pe masa si stiu ca Silvia bea, mai bea si acasa cand are chef...si mananca peste in fiecare saptamana la camin, plus mai mananca la micul dejun ton din conserva, acasa. Mie mi se pare suficient ca sa nu ma agit cu altceva...
In rest, vitamina C si atat. N-a primit niciodata mai mult.

Va pup, numai bine!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Nici eu nu ma mai inteleg cu Emma...sint vreo 2 saptamini in care imi face viata amara. Iar eu sint obosita la maxim, am nevoie de o vacanta. Dom'le, ma uit la amindoua si nu imi vine sa cred cit sint de diferite. Dianei nu trebuie sa ii spun un lucru de 2 ori ca se executa imediat (mai are si ea momente de incapatinare), iar Emmei trebuie sa ii repet de 5 ori si nici atunci nu vrea sa ma bage in seama.

Am nevoie de odihna si o vacanta. Speram sa plecam in Mexic la mijlocul lui ianuarie, numai ca trebuie sa ne gasim timp safacem rezervarile.

Am facut si noi bradul, fetele au fost f. incintate. Emma a avut la una din scoli party cu Mos Craciun si am ramas tablou ca Diana a fost cooperanta si nu a urlat si fugit de el, ba chiar a si vb. cu el si a stat frumos si a asteptat sa le cheme la el. Anul trecut a fost pur si sipmlu speriata.

Anka, nici eu nu le-am dat niciodata nimic, nici un fel de vitamine sau alte suplimente....bine, la noi nicinu coboara sub 0 grade decit uneori noaptea. Acum trebuie sa reiau fluorul pe care nu i le-am mai dat de vreo 2 ani.

Dana, ma bucur ca fetele se iubesc. Si ale mele se iubesc, dar iese cu scintei in fiecare zi. Tot sper si eu ca o sa creasca si nu se vor mai bate. Uneori Diana e plina toata de semne rosii pe burta, miini si spinare de la piscaturile Emmei si mi-e asa mila de ea. Ce sa ii fac daca a avut ghinionul de a fi ea cea mica.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - eu ii dau acum calciu si ulei de peste, plus vit.C si la 2 zile ursuleti cu echinaceea.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anka, Oanei i-am mai dat si eu Calciu, Vitamina C si siropuri de echinaceea cu propolis. Dar, recunosc, nu am fost extrem de consecventa.
In perioada asta, de exemplu, nu-i dau nimic, dar intentionez sa-i mai cumpar niste siropel de la Plafar.

Iuliana, sunt convinsa ca ai nevoie de odihna. Te inteleg!
Poate va iese treaba cu Mexicul.
Si fetele mele sunt tot atat de diferite la caracter cum spui si tu despre Emma si Diana. Total diferite! Poate ca, totusi, e un lucru bun. Sper!

Mihaela, interesanta serbarea. E asa de dulcica Silvia . Si pare patrunsa de eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Salutare natiune de pitici si mamici!
MAi intram si noi la un raport din cand in cand: Raducu e in pline pregatiri de serbare (pe care o va avea pe 17 dec la gradi, pe 23 la mine la servici) are o poezie cu omul de zapada, a invatat colinde, ii place mult de tot sa cante, il apuca si pe strada si oriunde, noi il lasam, nu-l intrerupem pentru ca vad ca s-a schimbat, se exteriorizeaza mai usor si interactioneaza altfel si cu noi. Am inceput turul de cadouri pe la gradi (2 educatoare, 2 ingrijitoare, asistenta, directoare...) si imediat s-a observat si schimbarea atitutdinii lor .
Am citit ce ati scris in ultimele zile si vad ca personalitatea puternica e nota predominanta la toti copilasii din grup. Radu, ce sa zic, in gegenral e ascultator, dar si cand vrea el cevaaaa....sa te tii....

Mihaela_s am vrut sa iti spun mai demult, uitandu-ma pe poza cu grupa Silviei, inafara de faptul ca sunt frumosi se vede lipsa inhibitiilor, fiecare are atitudine in poza aia de grup, mai ales in coltul de jos stinga e un baiatel cu manuta la falcutza mortal Se vede ca sunt copii crescuti intr-un mediu NORMAL, fara uritenii, chit ca noi zicem ca-i ferim pe ai nostri de tot ce e urit, pe cat posibil, ei sunt ca niste bureti absorb orice informatie, cat de nesemnificvativa ni se pare si sunt oglinda celor din jur. Copilasii de la noi parca au ceva din preocuparile noastre zilnice intiparit pe mutrite. Chiar daca ei sunt oricum frumosi si senini, ca sunt copii, au ceva altfel decat strainezii astia...

Dana-ene si Iuliana ce bine trebuie sa fie sa vedeti cum se inteleg surioarele. Cred ca va creste inima cat casa in piept cand le vedeti!

Anka sa iti fie sarcina usoara si bebe sanatos (nu stiu daca ti-am mai spus, daca da, scuze de ramoleala!). Cat despre ce le dam pe sezonul rece, si eu sunt fan al produselor Aboca, pt ca au avut rezultate rapide de-a lungul anilor, asa ca acum ii dau lui Raduc tot sirop Imunomix de la ei si pastilute cu propolis (parca Propol2 se numesc) speciale pt copilasi. Din cand in cand mai rontzaie cate un martian si suntem la prima tura de Lantigen B din sezonul asta. Urmeaza pauza si a doua tura in ian/ febr.

Cristinamh mare atentie la drum, ca de curaj ce sa zic, nebuniile tineretii ca eu una nu m-as fi avantat asa cu 2 copilasi mici. Dar tu ai fost intotdeauna o temerara, asa ca sunt sigura ca te descurci! Petrecere frumoasa acolo si vreme buna!

Irinuca multa bafta si felicitari pt casa noua! Sa aveti putere sa puneti totul la punct si sa va fie bine in ea.

Cam atit de la noi, deocamdata.
Va pupam si va uram sa aveti zile linistite, sanatate si sa va priasca toate sarbatorile!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele
Mihaela - tare dragalasi copiii. Ce coronite interesante, cele cu lumanarele!
Cred ca la gradi la "suedeji" lucrurile sunt mult mai echilibrate ca la noi. Asa era in Franta - meniul era extrem de variat, si peste era foarte des. La noi, nu am bagat de seaman sa fi fost peste vreodata. Din pacate, nici acasa nu mancam foarte des peste, dar daca m-ai starnit acuma, cred ca maine facem si noi un crap
Iuli - gasiti dom'le timp si ocupati-va de rezervare. Noi am luat o mare teapa ca vroiam sa ramanem la Paris si de revelion. In fine, sefa mea nu mi-a dat liber pe 3 si pe 4, pana m-am gandit si razgandit, mi-am zis eu ca e ok sa ne intoarcem pe 2 noaptea, ei bine, pana sa ma decid s-au dublat preturile la bilet! A fost in Mexic prietena mea, acum 2 luni (ea este in StLouis) si mi-a trimis niste poze dementiale!
Anca - Ulei de peste??? Inghite fiu-tu asa ceva??? Ursuleti i-am dat si eu, ca i-a luat mama. Inainte insa de Imunomix.
Dana E - V-au sosit corturile?
Hei, DanaTeule - lume noua! La fel si eu, ii dau si Propol Elizei. Nu sunt foarte consecventa insa cu pasticulete. Cu siropelul da. Si eu sunt mare fan Aboca - ii dau si Grindtus cand e cazul. Mi-am luat si mie Grindtus de oameni mari.
Merci de urari - nu mai tin minte daca mi-ai mai zis, dar nu conteaza E dragut sa auzi asa urari

Am inceput sa ma rotunjesc nitel. Inca "am loc" in haine. Imi pregatesc insa garderoba pentru lunile viitoare. Eliza e tare nerabdatoare, incat ma gandesc uneori ca ar fi fost mai bine sa nu ii fi zis asa de repede - oare o sa isi piarda interesul?
Totusi, incep sa ii stimulez sentimentele. I-am luat cosulet de bebelus si isi plimba papusa cu mare atentie (are un bebelus din ala cat un copil, care plange, scanceste, vorbeste, trage din suzeta... E haios, e negru! Eliza zice ca e bronzat.) Pentru Mos i-am luat carutul ala de la Buburuza, cu cosulet si patut cu tot, iar la vara planuiesc sa iesim amandoua cu carucioarele cu bebe in ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Neata!

Ma mai bag si io in seama, voiam sa nu uit sa va anunt ca am pus niscai poze cu caprele, iaca le vedeti aici: http://family.webshots.com/album/561358809mdAydD

Unele sunt mai din vara, ultimele sunt de zilele astea.

Noi am trecut deja de serbare, a fost cam devreme (luni, 10) pentru o serbare de Craciun, dar in sfarsit...
A fost frumos, in primul rand pentru ca au organizat-o la Tandarica si mi s-a parut cel mai potrivit loc.

Miruna a jucat un rol de robotel din care n-am inteles nimic... de fapt, din toata piesa n-am inteles mare lucru, ca a fost in engleza si va dati seama cam ce putea iesi...
Altfel, copiii super-draguti, costumase faine, absolut haios.

Iuliana, exact ce spui tu de Emma pot spune eu de Miruna: daca ii zic un lucru de 14 ori pe un ton normal, ma ignora fara jena, pana nu ridic tonul nu scot nimic de la ea. Are totusi momente cand ne intelegem fantastic, e extrem de isteata si de logica, asta in ciuda faptului ca se invarte non-stop ca un titirez (a reusit sa-i exspereze si pe aia de la gradi), vorbeste intr-una si e aiurita peste masura.

Cu Ina ma inteleg o idee mai bine, macar ea are perioade in care mai si sta locului (pret de cateva minute), si barem nu ametesc uitandu-ma la ea. In schimb Ina e inca la faza de "terrible twos" si o mai apuca niste crize de nervisori din alea cu trantit in fund si dat din picior. Din fericire in ultim vreme s-au rarit, asa ca trag sperante sa scap cu vreo doi nervi intregi, ca restu-s in palarie.

La capitolu' siroape si boli, eu le-am dat Bronchovaxom, Miruna a facut deja cura de 3 luni, Irina mai are doua (bine ca mi-am amintit, ca maine incepem o serie noua).
Pana acum doua saptamani as fi bagat mana in foc ca Broncho-vaxomul ne-a scapat definitiv de raceli, dar ne-a palit o d-aia cu tuse si muci de abia am scapat cu multe siroape de ea.
Asta dupa ce Ina mi-a facut on traheito-laringito-bronsiolita (Doamne iarta-ma daca mai stiu sa le disting) si am ajuns la Grigore Alexandrescu intr-o zi, ca abia respira. Din fericire n-a fost de internare, i-au facut o dexametazona si am plecat acasa.

In rest le-am mai bagat niste vitamine, sub forma de mini-martieni sau de siroape si cam atat.
Si le mai bag niste spray in nas, tot un fel de imunizant, IRS19, cica e foarte eficient doar ca verzele se stramba ingrozitor asa ca de cele mai multe ori se lasa cu lupte corp la corp cand tre sa ne pufaim.

Din fericire mananca fructe destul de bine, Ina baga orice, fara numar, fara numar, Miruna are o preferinta pentru kiwi si mandarine, si se da in vanta dupa limonada cu miere.

Apropo de asta, ma gandeam cat pot fi oamenii de diferiti si cum sunt unele chestii adanc infipte genetic in noi. De exemplu, preferintele alimentare: e drept ca se mai si cultiva pe alocuri, mai ales cand e vorba de mofturi (de exemplu, Miruna spune deseori "nu-mi place" inainte sa incerce ceva), dar e absolut evident ca una prefera fructele si cealalta lactatele, una baga ciorbe la greu, cealalta se stramba cu spume, una vrea rosii, ailalta salata verde, etc... si nu doar astea, dar ma uit la cum sunt facute, la temperament, sunt multe chestii controlate genetic la care nici nu m-as fi gandit.

Ca veni vorba de papusi si stimularea sentimentelor... ale mele sunt aproape insensibile la din astea, le mai apuca grija uneori, mai indoapa o papusa, mai invelesc alta si o pun la culcare dar nu e ceva inradacinat, e clar ca nu o fac cu pasiune... au ramas in continuare pasionate de trenulete, lego, puzzleuri...
Miruna e topita dupa Cars, s-a indragostit de Fulger McQueen (cica "am visat ca era ziua mea si il invitasem pe Fulger McQueen si el ma iubeeaaaa") si o rod intrebari despre ce au baietii intre picioare si fetele nu au.
Ma ia pe departe intr-o seara:
- auzi, mami, dar tu si tati nu faceti dush impreuna, nu?
- nu, facem separat
- dar tu l-ai vazut vreodata pe tati cand face dus?
- da, din cand in cand il mai vad (eu, sincera, desi banuiam directia de mers)
- si i-ai vazut tzutzuroaiele?
- (ochii cat cepele) ce sa-i vad, ma?
- tzutzuroaiele! stii, ca baietii au niste tzutzuroaie in loc de pasarica...

Bine, asta vorbit peltic si fara r, cum vorbeste Miruna.
Apropo de asta, tre' sa ma interesez de un logoped, ca amandoua caprele vorbesc cu limba intre dinti si il sar pe r (de fapt, pronunta i) si degeaba am incercat eu sa le arat cum se tine limba ca nu imi iese figura. O sa avem nevoie sa ne explice cineva de specialitate ce exercitii sa facem...

Cam astea-s de pe la noi, ne pregatim de Craciun, n-am aaaabsoluuuut nimic cumparat, nici de mancare, nici cadouri, nimic-nimic, de maine o sa-mi iau inima in dinti sa ma apuc de alergat...
Sincera sa fiu, nici energie nu prea mai am, dar ma gandesc la mini-vacanta de Craciun si cam cat o sa dorm atunci si parca mai prind nitel avant asaaa... cat de-o tura de shopping!

Hai ca ne mai auzim pana de sarbatori, nu va urez nimic de pe acum!

Pupici la stanga si la dreapta si somn usor, ca e deja 11!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Moa', deci m-am uitat pe cateva poze: in-cre-di-bil cum au putut sa creasca pustanii nostri!

Dana Ene, sunt minunate fetele voastre! Pe langa ca seamana ca doua picaturi, is atat de haioase amandoua si atat de frumoase impreuna... si au moacele alea nazdravane pe care le cunosc de la ale mele...

Raducu Teu a ramas un maaare cuceritor, ma termina zambetul lui dulce si bland de copil pe care n-ai de ce sa-l certi. Deci cand rade e mami intreg, daca l-as vedea direct la 20 de ani as sti al cui copil e!

Acuma ma uit la noile poze din Suedia, foarte, foarte draguta serbarea de Sf. Lucia si draguta tare si zona, cartierul, nu pot sa ma gandesc decat ce liniste trebuie sa fie si cat calm, si cat de putin stres...

Eu care intotdeauna am fost o adepta a ideii "nu plec din tara, ca aici e casa mea si familia si blabla" de vreo doi ani am inceput sa cantaresc si posiblitatea asta... si la cat de salbatici si doritori de liniste suntem noi, cred ca o tara nordica ar suna numa' bine... hmmm...

Hai ca mai caut poze, acum am dat peste montajele Iulianei si ma asez la vizionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ma uita si eu la pozele de surioare si ma mir cit de mult seamana una cu cealalta caprele lui rosin si fetele Danei. Ce, le zic si eu capre a lui roisin daca mama-sa asa le cheama:)). Lumea zice ca si ale mele seamana, ca sint identice, ba de multe ori ma intreaba daca nu sint gemene. Eu nu vad f.multa asemanare (ca le vad in fiecare zi si m-am obisnuit), dar lumea zice ca seamana, si cicamai seamana si cu mine, in special Diana. Ta-su e un picut cam ofticos:), dar n-am ce sa ii fac...noroc de fete ca au ochii lui (culoarea, si Emma si forma)ca altfel s-ar fi indoit ca sint ale lui.

Cit despre rabdare, ce sa zic, Emma e in continua miscare, si la colorat e f. nerabdatoare daca are un desen mai marisor. Diana e stingace (ta-su e, dar a fost fortat de mic de ma-sa sa scrie cu dreapta) si sa vedeti ce miscari fine la colorat face si...ce sa zic, are rabdare mult mai multa. Cit despre atentie, Emma e ta-su in picioare. Poti sa urli la ea pina mori ca nu te aude cind se uita la tv, si iti raspunde doar daca te asezi in fata ei si mai repeti o data. Ar fi trebui sa ma fi obsnuit deja dupa atitia ani cu ta-su, dar mi-e tare greu cind vad ca vb la pereti si ea/el nu aude. Cica eu am fost f. cuminte cind am fost mica...nici nu stiau ca exist, iar Alex a fost f. energic. Dar, pe cuvint, am zile cind Emma ma face pur si simplu sa pling pentru ca ma aduce la disperare.

Aseara am fost la San Francisco la petrecerea companiei mama si cine credeti ca ne-a babysit copiii? Carmen-fosta:). Din pacate Emma a tot vomat ieri (incepind de ieri noapte) si i-a facut bucuria si lui Cramen de 2 ori. In orice caz, am gasit fetele dormind (au mai venit niste prieteni (pe care fetele ii iubesc f. mult si care le sufla lor in fund la infinit) in "ajutor". Si-au primit cadourile, niste pantofiori de lac scuuuumpi (ca nici eu nu imi iau asa de scumpi:) si frumosi, insa Emma (care e innebunita dupa papuci ca si ma-sa), fiind bolnavioara, nu prea i-a admirat. Emma (cu ajutorul meu) i-a pictat lui Carmen o farfurie (o sa pun o poza sa vedeti, iar Diana i-a lipit niste un ren-abtibild pe o hirtie. Am ramas totusi surprinsa sa vad ca, da, Carmen le pastreaza pe toate (in fiecare an i-am facut cadou ceva facut de fete). Carmen a ramas f. surprinsa de faptul ca fetele nu au atins nimic de prin casa si nu au deranjat nimic, nefiind sub supravhegerea mea. Pai, cine le face instructie intotdeauna. Imi amintesc de vizitele nepotilor mei cind trebuia sa stringem tot ce era la nivelul lor ca venea taifunul. Cica fetele au mirost si au studiat tot ca niste catei (Carmen le-a urmarit pe din dos, curioasa si ea sa vada ce fac), dar au fost cuminti. Deh, copii bine crescuti.

Asa... am pierdut si noi o noapte si am reusit sa ne hotarim la un hotel all-inclusive in Puerto Vallarta ca nu vrem sa ne trambalam toata ziua dupa mincare si sa alerg sa caut restaurante, mai ales ca rezortul nu e f. aproape de altul si iti trebuie taxi sa te duci sa maninci la restaurante. Asa ca am ales all inclusive (hotel, mincare, bautura si avion), pentru ca pur si simplu vreau sa ma odihnesc si, in special, m-am gindit la Emma, drept sa va spun, ca din atitea feluri de mincare o gasi ea ceva sa ii placa. O sa mai mergem intr-o croaziera de o zi si eventual sa vedem delfini, dar cam asta e tot, ca vrem sa stam cu fundul la soare. Hotelul are piscina, club pentru copii etc, plaja, mincare ...deci cam tot ce ne trebuie. Plecam pe 11 si ne intoarcem pe 18. Astazi luam bilete, dar asteptam sa vedem daca merge si Carmen cu noi. Totu-i aranajat, numai banii sa ii scoatem din portofel (adica cardul, ca platim online).

Emma s-a inaltat binisor in ultimul timp (maninca bine si se vede clar, plus ca e greluta) pentru ca ii ramin pantalonii scurti imediat si papucii mici. Acum, drept sa spun, nu imi mai fac deloc griji cu mincarea, am ajuns la stadiul de pace cind imi spun, vrea...bine de bine... nu, problema ei...dar cred ca si pentru faptul ca maninca. In orice caz, nu e inalta deloc, de abia are 1m si 2-3 cm, dar zic totusi ca arata bine, e proportionata, inca mai are liniute de sunculite la picioare, nu i se mai vad coastele si stau si chiloteii mai bine pe fund. Ta-su e innebunit sa le aseze chiloteii pe buculitele rotunjoare.

M-am inscris la 5 cursuri semestrul viitor. E posibil ca la unul sa renunt pentru ca nu stiu daca voi ajunge. La clasa de dinainte voluntariez la un spital si dureaza pina ajung din nou la facultate pentru urmatoarea clasa. In orice caz, martea fetele vor sta la scoala de la fac. la mine full day si sint curioasa sa vad daca Diana va dormi fara probleme la prinz, ca deja la grupa Emmei nu dorm decit 2-3 copii, restul se joaca afara. Deci marti am program la scoala de la 8 la 4.30, apoi iau fetele, le plasez la ta-su la servici si eu ma intorc la scoala pentru un alt curs de la 5.30 la 7. Sper sa rezist eroic. Joia nu am ore decit pina la 12 si apoi de la 5.30 la 7.

Ma chinui de 2 zile sa pun niste poze si nu reusesc.

Roisin, am ris de 'tuturoeiele" Mirunei. Emmanu ma intreaba castie, l-a mai vazutsi pe ta-su la dus, a mai vazut baietei si la scoala la toaleta. Ma mai jocsi eu cu ele si mai rid de ele ca le spun ca le-a crescut cuc intre picioare si sa vezi ce urlete de suparare:)).

Mihaela, frumoasa serbarea.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput