Nasterea la Medlife ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 6
Littlebig spune:
Fetelor, am si eu cateva nelamuriri cu care nu am ajuns inca la MedLife.
1. Daca la cezariana, in pretul de 2720 lei este inclusa automat si anestezia, atunci la nasterea normala in cei 2720 lei este inclusa si epidurala? La stat stiu ca o cumperi singur inainte de nastere sau direct din spital si e vreo 300-400 lei.
2. A doua nelamurire ar fi: in cazul in care vrei sa ti se recolteze celule stem, te mai costa ceva in plus? Ca ma gandesc la doctor ca nu are aceasta obligatie. Si-a recoltat cineva la MedLife?
Pupici !
37+
Asteptand barza!
totulii spune:
dragele mele in sfarsit am aparut si noi. suntem epuizati si eu si tati, bebe al nostru de la 12 noaptea pana dimineata la 6 nu vrea sa doarma.deci sunt sanse foarte mici sa mai pot intra pe net, abia ma pot duce la baie.m-am apucat sa scriu povestea dar nici acum nu am terminat-o, ne intrebam cu groaza oare cat va dura perioada cu colici.
abia ii dau sa manance ca eu trebuie sa ma apuc de muls. sunt tare necajita ca nu am putut alapta deoarece nu am sfarcuri si bebe nu avea de ce sa apuce. am tot incercat cu cele din silicon dar mai mare chinul si pentru el ca se enerveaza dar si pentru mine ca-l vad agitat asa ca incerc sa ma mulg si sa scot cateva picaturi pe care sa i le dau.mai mare este stresul decat satisfactie ca-i dau lapte matern.
el este tare simpatic cand ii este foame, se apuca de fluierat si toate grimasele pe care le scoate ne mai ajuta sa trecem peste oboseala. v-am atasat si pozici. eu va pup pe toate si imi e tare dor de voi si de incurajarile voastre si mai ales de sfaturile voastre.
gravidutelor le transmit numai ganduri bune si sa fie linistite pentru ca le asteapta cel mai frumos moment din viata, moment ce va fi din deosebit si pentru ca nasterea este la medlife.
din experienta mea va spun cu mana pe inima ca este o alegere extraordinara aceasta clinica, se merita.totul va fi foarte bine, veti fi pe maini bune.
va imbratisez si va pup dulce
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
40, doamne ajuta-ne!!!!
luny spune:
totulii, bine ai revenit!
Felicitari pt bebe inca o data si usor, usor va obisnuiti unii cu altii.Te asteptam cu povestirea cand se va putea, cel mai important acum este puiul tau! Incearca sa le iei usor pe toate, sa te relaxezi, stiu ca atunci cand esti stresata nu prea vine nici lapticul. Pupici!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am vazut si pozele, este o frumusete de bebe!!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
inuta12 spune:
Multumesc Iubu de informatii. .deci daca bebe are 3.5 kg nu e considerat o greutate? dar de centura ce poti sa-mi spui? se poate folosi in cazul operatiei? si la cat timp?
Totullii felicitari pentru bebel..e un dulcic...
am 32 saptamani
DanutaD spune:
Littlebig,
eu am sunat saptamana trecuta si am intrebat detalii despre "ce intra in pret". Uite ce mi-au spus:
-nastere 2720 RON (indiferent de care e)
-cazare 160 RON/zi sau 320 RON /zi daca e camera dubla sau single. Spitalizarea dureaza 3-4 zile.
-costuri suplimentare numai in caz de urgente/comlicatii/daca apar nevoi noi
-anestezia epidurala si prelevarea de celule stem nu sunt considerate urgente (si sunt incluse in cost)
-nu trebuie sa faci nimic, nicio rezervare sau contract. Trebuie doar sa te ia un medic in evidenta.
-la internare trebuie sa iti exprimi optiunea pentru tipul de camera (dubla/single)
Pe de alta parte cred ca a scris cineva aici pe forum la un moment-dat ca epidurala cost 200 RON. Poate se referea la costul injectiei?
Bafta fetelor!
Dana
37+
iubu77 spune:
Irinuta 3.5kg nu este condiderata greutate..ca caum copii cam totzi au in jur de 3 kg..Bebe meu a avut 3.450gr..si iti zic ca totul afost ok..dar eu 3 luni nu am ridicat nimik in plus..ca sa fie totul bine si sa fie bine si pt bebe2.. Cand aveam nevoie sa cobor caruciorul chemam pe mama mea..si uite asa venea saraca aproape zilnic..Stiu insa fete care au ridicat multe chestii dupa 6 saptamani..si totul e ok...
Referitor la celeulele stem recoltarea lor este gratuita si o fac totzi medicii Medlife..Asta am intrebat eu personal:)) ca si eu as vrea..
Totulli bine ai revenit..La inceput asa este..Si scumpi al nostru abia daca dormea dar dupa 1 luna se mai schimba lucrurile..Capul sus ca trece totul:)
softurela spune:
Buna fetele.
Am nascut azi-noapte prin nastere naturala cu edidurala.Travaliul si expulzia au fost floare la ureche. Sincer durerile de masele sunt mult mai greu de suportat decat ce am experimentat eu cu cateva ore in urma.O experienta frumoasa si de neuitat.
Mult succes si multa sanatate la bebei.
inuta12 spune:
Softurela..tu esti in spital acum? oau super, ne-ai ridicat moralul, pe bune.
Felicitari si un bebic sanatos si mancacios...asteptam mai multe vesti cand vei avea timp, mai ales ca suntem multe care dorim sa nastem natural cu epidurala...poate ne impartasesti tu detaliile..
am 32 saptamani