Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Draga Nana, conteaza pe sprijinul nostru si spune-ne cum va putem ajuta! Nu stiu cum sa exprim mai bine durerea pe care o simt sa stiu prin ce treceti... dar nu asta conteaza acum, ci sa facem totul pentru Andreiut! Va iubim din tot sufletul!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, mamica incercata, nu te lasa doborata, Doamne-Doamne are grija de copilashii nevinovatzi!
Ne rugam pentru voi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, o sa fie bine! Nu are cum sa nu fie bine!!! Numai la asta ma gandesc. In rest, refuz sa cred altceva. Stiu ca Andrei se va recupera si va juca fotbal cu Yannis al meu. Imi promiti asta?
Stii ceva? Nu imi doresc ca Andrei sa fie un copil special. Acum imi doresc din tot sufletul sa fie un copil normal, sa nu se deosebeasca cu absolut nimic de ceilalti copii.
Bine, daca va dori el sa fie superdotat... Nu am nimic impotriva. Dar orice ar face sa fie la superlativ si pe plus, cu nimic mai prejos decat altii. Numai in sus, pe pozitiv si cel mai cel - asa are sa fie bebelusul tau dulce Nanita!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana Ma rog la DD ca Andrei sa se faca bine. Te pup si iti doresc cat mai multa tarie....eu stiu ce inseamna sa ai un copil bolnav si stiu ca sentimentele care te incearca in acele momente sunt coplesitoare. Iti doresc multa putere sa poti sa lupti alaturi de Andrei.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Nanita, suntem alaturi de voi, ne rugam pentru Andreuit sa se faca bine, sa depasiti toate problemele. Va imbratisam cu multa dragoste si speranta!Trebuie sa fie bine, trebuie!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nana,cuvintele nu-mi pot reda cu exactitate sentimentele!
Dumnezeu va veghea asupra lui Andrei si asa cum zice Annisia,va juca fotbal cu Yanisucu,poate si cu Mihnutzu' si cu toti papanashii!
Aduna-ti toate puterile si impreuna cu tati luptati pt. puiul vostru!
Un special!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nana nu va lasati doborati, fiti in continuare puternici. Daca nu mai stiti cum priviti ochii si zambetele celui mai frumos copil din lume: ANDREI. Acolo sta toata puterea de care aveti nevoie, cea mai pura iubire si cea mai mare nevoie de iubire.

Ma gandesc mereu la voi si ma rog sa fie bine.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Nana, niciodata nu mi-am gasit cuvintele pentru a spune tot ceea ce va doresc, important mi se pare acum sa stiti ca suntem alaturi de voi. Ne rugam la Dumnezeu sa-i dea multa sanatate lui Andrei iar voua multa putere sa-i fiti alaturi si sa aveti grija de el.

Doamne ajuta!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, incerc sa dorm, dar nu prea imi iese... Si eu care credeam ca ma pricep la toate... Iote ca nu stiu cum sa ma culc linistita, cand stiu ca tu esti singurica acolo. Trebuie sa iti fie foarte greu, cumplit... Stiu cum e sa stai noptile singura in spital si sa nu poti face nimic decat sa astepti. Stiu cum e cand medicii nu iti spun nimic si te lasa sa te dai cu capul de pereti. Stiu cum e sa stai si sa privesti trupul acela mic si fragil, indopat cu medicamente. Stiu cum e... Dar eu mai stiu ceva... Stiu ca vine si clipa aia cand doctorii vin sa-ti spuna "copilul e perfect sanatos"... Asta iti doresc si tie Nanita. Sa vina aia si sa-ti spuna ca Andrei al tau e perfect sanatos!
Va imbratisez cu mult drag Nanita! Imi pare atat de rau ca trebuie sa dormim. Nu stiu cine ne-a inventat, dar asta cu somnul e o mare pierdere de timp. Am trai dublu (ca intensitate) daca nu ar exista parlitul asta de somn... Totusi, ma conformez... Ultimul meu gand pe ziua asta ti-l daruiesc tie!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Nana, ma rog pt voi si pt puiutul vostru scump si drag. Fie ca Dzeu sa vegheze asupra voastra si sa se gaseasca rezolvare problemelor de sanatate ale lui Andreiutzu'!!! Am vazut poze si e un copil superb!

Va imbratisez din inima

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput