LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

flore e perfecta

alexandra nenea ringo mi a trimis poze noi cu mark aia cu wc-ul m a dat pe spate

roana suge culcat? poate il deranjeaza sa stea pe partea aia. poate are ceva la ureche. daca suge culcat eu as merge la un medic cu el. despre sani..nu iti fa griji..vor reveni la dimensiunea initiala. poate doar mai fleoscaiti

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANIIIIIII ! sa ne traiti fulguletilor si voi mamici minunate !
marani : la multi ani , mami !!!

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANIIIIIII ! sa ne traiti fulguletilor si voi mamici minunate !
marani : la multi ani , mami !!!

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dianocica, suge din orice pozitie nu doar culcat. si din picioare si din fundic refuza stangul .
Se stramba dupa ce suge un pic si il prefera pe celalalt din care cred ca curge mai bine.sfarcul e mai format (am zis ca din start l-a preferat pe dreptul.)
Nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by flore26

www.youtube.com/watch?v=JGFSOwal82A" target="_blank">SUNT MARE
CALIN
ANDREI
MARANI

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Felicitari! E prima timisoreanca ccc care merge! Asai-i?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

roana sunt mamici care au alaptat numai dintr un san. deci se poate. nu e tocmai placut...dar asta e. noaptea mai suge? poti sa il dai pe stangul noaptea, cand e mai adormit....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Evident ca il mai alaptez...doar din dreptul. deja nici lapte in stangul nu mi se mai formeaza asa mult. Nici faza cu noaptea nu tine. urla cand vede sanul ala. e ciudat dar asa face.
In rest io una ii dau sa suga cand cere, vine la mine si trage de bluza. nu stiu daca e chiar corect ce fac.dar in ultima vreme o face destul de rar. si suge mai mult seara si noaptea de vreo doua ori. Si ma gandesc ca se apropie finalul alaptatului si atunci ii dau cand doreste cat inca mai este. gresesc? nu vreau sa il frustez cumva ca sanul e placerea lui cea mai mare.

Cred ca mie o sa imi lipseasca mai tare ca lui momentele astea de la san.
Apropo, cat o sa va alaptati copilul cele ce aveti lapte inca. al meu are 1 an si 2 luni si inca ii dau...toata lumea se mira dar io cred ca e bine pentru el.

Mergi la inceput

roana nu gresesti deloc. asa e normal. sa manance cand vrea el, cat vrea el. ca si la tine. si da, tzi este un ceva f important pt ei. si eu il las sa ddecida singur cand nu mai vrea tzi. am deschis un subiect despre mamici care alapteaza bb peste 1 an, aici. sunt si multe linkuri cu beneficii.

la vaccin i-a dat alex tel lui si era asa incantat..nu a plans cand a bagat acul, decat aproape de sfarsit. si apoi dadea cu manuta sa isi stearga lacrimile..:( febra nu a facut deloc dar acum -la 2 zile0 are un guguloi urias pe picior, vreo 3,5 cm diametru..:(((

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara...cu ce companie zburati? eu am vazut ceva Valencia-Arad la 280€ dus intors cu Blueair...dupa parerea mea super! si Barcelona-Bucuresti am vazut la Wizzair cu 40€ dus intors!! N-am pasaport...sper sa pot calatorii pe baza de carte de identitate, ma mai interesez. Dani nici el n-are (tre sa lipsesc de la servici sa merg sa-i scot partida literal de nacimiento) si a lui Paco e expirat...dar se face-n doo zile...numa sa prezentam actele...am conced din 21 decembrie..si ma pun la invartit hartii de-atunci. Cum a stat Ivan la poza? ma gandesc deja la poza lui Dani de pe viitorul pasaport si ma apuca rasul...are o fetisoara atat de zambitoare in toate pozele

Ziggy????

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Dianocica multumesc mult.
o sa intru si eu la subiectul deschis de tine.

Te pup

Mergi la inceput