Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Clubul mamicilor de fetite BIANCA | Autor: Adryana_4u

Link direct la acest mesaj

Stiti ce m-am gandit fetelor? Ca tot s-a discutat pe tema asta...am zis chiar sa deschidem acest club, cel al mamicilor de fetite pe care le va chema Bianca.
Din ce stiu eu, momentan suntem 4:
- eu - Adryana_4u - cu puiut Bianca (28+)
- matgravidut - cu puiut Andreea Bianca (27+)
- LaLa_20 cu puiut Bianca Mihaela (27+)
- Greta4you - cu puiut Mara Bianca (31+)
In primul rand, cred ca asa este frumos, sa ii spunem bun venit Gretei, care este noua printre noi, si sa ii uram sarcina usoara si bebe sanatos. Din cate saptamani ai, se pare ca Biancuta ta va iesi prima la lumina...felicitari.
Si ca sa gasim subiect de discutie, propun momentan sa povestim fiecare cum v-a venit in cap sa va numiti puiutele Bianca? In ce circumstante, sau dupa numele cui v-ati luat?
Si o sa incep eu....am gasit numele asta inca de pe vremea cand medicul imi spusese initial ca bebe va fi baietel...si pentru ca nume de baiat inca nu gasisem, am zis sa ne hotaram totusi la un nume de fetita, pentru orice eventualitate. Imi aduc aminte ca si acum ca eram cu masina la spalatorie, cu sotul la volan...si asteptand acolo sa ne vina randul, am inceput discutia...eu dadeam un nume, el il lua in ras si gasea ceva porecla ce reiesea din numele respectiv...si tot asa, pana cand am spus eu la un moment dat BIANCA...si sotul a ramas pe ganduri..i-a placut... apoi, bineinteles, l-am testat cu numele de familie...Serban Bianca...ce bine suna! Ne-am bucurat ca l-am gasit, si chiar e un nume frumos, care ne place la amandoi, fara discutie. Dupa cateva zile de la treaba din spalatorie, am vorbit cu nasa la telefon (pe care o cheama Anca). Dupa aceea, am facut noi legatura...nasa nu ne-a spus niciodata ca ar avea pretentii ca pe bebe sa o cheme ca pe ea sau ceva de genul asta, insa noi, chiar fara intentie, am gasit ceva care ii si place, si are si legatura cu numele ei..numai ca in loc ca pe fata noastra sa o cheme Anca2 sau Adouaanca, o cheama Bi-anca.
A, si inca ceva...vad ca fiecare dintre voi are si un al doilea nume pentru bebe...noi am zis ca unul este suficient, ca oricum doar pe un nume il strigi pe copil...cu toate ca mi-ar fi placut sa aiba si nume de sfant, dar...
In continuare astept si povestile voastre, si daca am omis vreo mamica cu bebe cu acelasi nume, o rog de pe acum sa ma ierte, si ii urez :"Welcome to the club"
Va pup fetelor, si pup Biancutele

Adriana S.

-28 + sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Haideti, fetelor...unde sunteti? Curaj!

Adriana S.

-28 + sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Vadca nu va surade sa vorbiti cu mine...nu-i nimic, eu sunt fata buna si nu ma supar

Adriana S.

-28 + sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna Adryana,ma numesc ella si sunt viitoare mamica de BIANCA ANTONIA, am gasit acest subiect si mi s-a parut foarte interesant si am zis ca sa ma alaturi si eu voua celor care sunteti viitoare mamici de Bianca
Sa relatez si povestea mea:anul trecut, mai exact pe 29 iulie am pierdut o sarcina, sarcina mult dorita si asteptata, insa nu a fost sa fie, asa a vrut Dzeu, si inca de pe atunci ziceam ca daca va fi fata o sa o botezam cu numele de Bianca.Anul acesta Dzeu a vrut sa ramin din nou graviduta si bineinteles ca ne gindeam ca daca va fi fata vom pune numele de Bianca;ce-i drept pina sa aflam sexul si eu si sotul meu am visat ca vom avea o fetita si ca numele ei va fi Bianca si asa a si fost, acum asteptam cu nerabdare nasterea ei si ne rugam la Dzeu sa fie sanatoasa si noi alaturi de ea caci tare mult ne-am dorit-o.Al doilea nume l-am ales la intimplare si am vrut sa fie un nume de sfint,normal ca noi o s-o strigam BIANCA.
Cam asta ar fi povestea noastra...

poze
BIANCA ANTONIA
27+

Mergi la inceput

Bine ai venit, ella10, iti uram sarcina usoara, bebe sanatos si norocos.
Sa reinnoim si listuta. Vom pune fetele in ordinea varstei sarcinii(sau alfabetic, unde sarcina are aceeasi varsta).
- Greta4you - cu puiut Mara Bianca (31+)
- Adryana4u - cu puiut Bianca (28+)
- ella10 - cu puiut Bianca Antonia (27+)
- LaLa_20 - cu puiut Bianca Mihaela (27+)
- matgravidut - cu puiut Andreea Bianca (27+)

Asteptam cu mare drag,cat mai multe Biancute sa ni se alature.
Si bineinteles, asteptam inca, povestea alegerii numelui de BIANCA la celelalte fete.
Pupicei

Adriana S.

-28 + sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Multumesc pentru felicitari..se pare ca Mara Bianca o sa vada lumea mai intai, cu ajutorul lui Dumnezeu si va doresc si voua sarcina usoara si o nastere usoara!!!
...si acum sa va povestesc cum am ajuns la acest nume.Cand am aflat ca sunt insarcinata (la 6 saptamani)sotul meu a fost super incantat si a zis ca "ai sa vezi ca o sa fie fetita".Eu ,binenteles ca am ras ...va dati seama la 6 saptamani nu ma gandeam la asa ceva ,eram surprinsa de faptul ca am ramas insarcinata din prima incercare si ma gandeam doar sa pot duce sarcina pana la sfarsit...
...n-au trecut multe zile si eu am venit cu ideea sa se numeasca Mara iar el vroia Bianca...ne-am inteles din prima parca stiam de la inceput (poate asa a fost scris undeva) ca fetita noastra se v-a numi Samoila Mara Bianca......
...si acum,ar fi buna o surpriza ...la nastere Mara Bianca sa aiba un "ciucuras"in loc de "floricica"

Cristina,31+

Mergi la inceput

...ei ...am uitat sa va mai spun(nu stiu ce se intampla cu mine dar de o vreme incoace sunt foarte uituca...mai fetelor,uit de la mana pana la gura ) ca nu am gasit un nume potrivit in cazul in care o sa iasa cumva baiat...noi ne gandim doar la faptul ca e fetita si am stiut de la inceput ce nume ii vom da...

Cristina,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

am venit si eu...frumoasa ideea cu clubul...dar adriana s. la mine ai gresit numarul de saptamani...nu e 27+ ci 28+

Cea mai optimista gravidutza!
28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Super tare topicul asta.
Felicitari de idee!

Bia mea sau Andilutu sau Gogolutza sau Piperusha... are acum aproape 30 de saptamani.
Mergem luni la doctor sa vedem daca stam bine cu toate alea...

Numai bine... celorlalte mamici de Bianca...

Monica-Matz 29 Andreea Bianca

Mergi la inceput

...unde sunteti mamici de Biencutze??...toate ati plecat?..ori sunteti obosite??....atunci va urez somnic usor si vise placute..

Va pupacesc..

Cristina,31+

Mergi la inceput

..buna dimineata !!mamici de Biencutze...
cum ati dormit??..sper ca macar voi ati dormit bine,ca eu am avut o noapte de intrebari,raspunsuri,temeri si autoconsolari...ce mai?mi-au trecut prin minte fel de fel...legat de Mara Bianca,iar ea..parca stia ,se agita la fel ca mine...

Cristina,31+

Mergi la inceput