Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Da' ce-ti trebuie tie, femeie respectabila si familista, sa te uiti la TV la ora aia? Asa'tz trebe

... corect

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit de la teatru cu Agata care nu mai vrea nici o activitate, in afara de teatru. Vrea de 7 ori pe saptamina!!! A fost o piesa in care erau si copii actori, si i-a placut atit de mult acest lucru, ca vrea si ea pe scena. O fetita s-a impiedicat si Agata a zis ca ea sigur nu ar fi facut acest lucru, ca ar fi fost mult mai buna decit ea... ca sa vezi!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, si legat de filme deocheate, eu am prins la mare citeva, culcam fetele si stateam si ma uitam la ele, fara sonor, ca fetele erau linga mine si soacra-mea in camera de alaturi... mingiind burtica... ca altceva nu aveam!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ilinca-bravo, iti admir curajul si ambitia. Chiar m-am tot gandit zilele astea la tine si-mi pare tare bine ca mai avem vesti.

nelia-nebunatico!!!

OanaC-sa vedem cum facem cu telefonul. Eu la 3 si ceva merg sa o iau pe Maya si apoi chiar nu mai pot vorbi.

gabitza-si eu aveam niste stari de somnolenta ingrozitoare, chiar pana sa aflu ca sunt gravida. Mi-am facut testul foarte tarziu si pana atunci ma tot miram ce-i cu mine de dorm la pranz (eu nu dorm dupa-amiaza nici picata cu ceara), iar seara picam lesinata in fata TV-ului, lucru care mie iar nu mi se intampla niciodata. Dar asta sa fie tot raul. Macar sa nu ai greturi. Succes!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Pup pe toate si mai ales pe Gabitza !
Sa ai o sarcina usoara mami si un puiutz la fel de dulce ca Andrei !
Noi suntem bine si va multumesc ca ati intrebat de noi-tata a suportat anestezia super-bine desi mancase cu 3 ore inainte-la sfatul anestezistei Vineri dimineata i-au spus ca-l opereaza sambata iar dupa trei ore s-au razgandit "sa mai vina si sambata la spital doar pentru o operatie" si l-au operat vineri dupa-amiaza. In fine, e bine dar acum avem o alta problema-noi stiam ca dupa aprox 20 de zile nu mai e nici o problema in sensul ca nu mai e radioactiv, dar... Timpul de injumatatire la iod125 e de 59 de zile, si in plus tata e slab si are prostata oarecum mai la "suprafata". La masuratoarea de dupa operatie era cel mai radioactiv dintre cei 4 cu care a fost operat in aceiasi zi, fondul de radiatie in jurul lui e cam de 4 ori mai mare decat normal, in timp ce un alt pacient operat in aceiasi zi( si cu implat dublu de bilutze radioactive) avea fondul aproape de normal (era si foarte gras) Prin urmare acum sta singur -noroc ca avem o garsoniera dar nu mai poate sa aiba grija de Iepu'. Abia peste doua luni o sa aiba voie sa stea maxim jumatate de ora cu ea, in aer liber...Asa ca am stat eu acasa o saptamana, acum sta Paul pana joi si sa vedem cum se descurca mama cu ea singura acasa...care in paranteza fie spus nu se simte nici ea prea bine...
Asa ca daca aveti idee de cineva care ar fi dispus sa scoata afara in jur de 10-12(cam 2 ore) un iepure care topaie continuu si alearga in toate partile va rog sa-mi dati si mie de stire. Ma gandesc ca nu am nici o sansa cu o bona doar pentru 2 luni, ma gandeam la o studenta sau cineva de genul asta...
In alta ordine de idei noi am inceput cura de 30 de zile cu LantigenB si dupa ce o terminam o sa facem DTP-parca asta se face la 2ani jumate? Gabi, tu ziceai ceva de rapel la varilix?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc , Fran
Da, noi am facut rapelul la Varilrix si in decembrie facem ala de doi ani jumate, care nici acum nu stiu ce o sa fie Banuiesc ca Infanrix.

Andrei e foarte mucios dar nimic altceva, nu febra, nu tuse, nimic. E chiar foarte vioi. Asa de vioi ca aseara a cazut in nas. Se suie pe bratul fotoliului si isi da drumul pe partea cealalta. De obicei cade in picioare, dar aseara l-am vazut cand era gata cazut, in patru labe, plingea. M-am uitat la gura si nasul lui, se vedea julitura de la covor, si i-a curs doar o picatura de sange, cred ca s-a zgariat nitel.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Sunt varza de oboseala si raceala, am dormit azi noapte fix 4 ore din motive de copil zgubilitic. M-a frecat ba ca vrea apa, ba sa-i dau "omii" (oamenii in traducere, a vazut ca Andreas face baie cu ei a vrut si ea, dar nu orice omi, in special "omi bastu", omul albastru), ba nu vrea la cresa, ba vrea invelita, ba nu vrea si uite asa s-au diminuat orele de somn
De dimineata a spus ca nu merge la cresa ca-i bolnava si tuseste. Bineinteles c-a plans si suspinat dar cum n-are bona personala a trebuit sa accepte situatia, ei, dar cand a intrat in clasa s-a linistit. De abia astept sa merg dupa ea, mi-e foate dor...

Gabitza strengarelul zdrelit

Fran ma bucur de vestile bune, le asteptam! Sa-i dea domnu' (DD) sanatate sa se refaca cat mai curand ca are un Iepuras nerabdator.

Lucas multumim, sanatate si voua! Daca nu ti-a mai ramas deat norocul atunci sa-l ai la putere exponentiala, cine stie cum te nimereste pe felie...

Nelia si eu am vrut sa o duc la teatru la "Alba ca zapada" dar raceala ne-a stricat planurile, ramane sa asteptam alta piesa atractiva. Sunt curioasa cum ar reactiona.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot eu...
Fran ce e LantigenB, pentru ce se face?

Gabitza sanatate lui Andrei, vezi sa nu ti-o dea si tie, eu dupa ce i-am ingrijit pe toti, s-au debarasat si mi-au pasat-o mie raceala.

Lucas condensul tine si de spatiu, daca e camera mica cu tot cu izolatie geamurile se aburesc.

Daniela ce mai faci, tot prin gradina?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

fran-ii doresc tatalui tau sanatate, sa se refaca rapid .

elisor- m am uitat pe pozele din albume si am zarito desigur si pe micuta ta. Ai tunso aprox. cum e tunsa si bia. Am facut si eu cateva filmulete ieri alaltaieri cu bia si ma enerveaza enorm ca nu se aud discutiile de pe filmulet. Aveti idee din ce cauza? mi so fi stricat aparatul? m am uitat pe garantie si este inca valabila.. probabil va tb sa ajug si pe acolo...

Noi frecventam teatru de papusi mai nou nu lipsim de la nici o reprezentare fie in romana sau maghiara nu conteaza. Bia e entuziasmata atunci cand o atrage ceva si mai ales de fapt cand e vorba de animale sau papusele care danseaza. Sunt copilasi care plang in sala dar majoritatea nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by elisor

Bea surprinzator ca a stat cumintel in brate la fantoma, Bianca sigur n-ar fi stat, e mai retinuta din fire iar daca vede imagini care nu-i plac imi spune ca-i este frica (a vazut o pantera la un joc de-al lui Andreas si mi-a spus sa se ascunda pantera). Yami, ce bine mi-a mirosit painica aia pe jar. Peisajul mi-a mers la suflet, spendid! Voi vorbiti daneza?

Da, insa nu vorbim mereu. Intelegem cat de cat, nu intotdeauna... Pifosul vad ca a inceput s-o rupa pe daneza. Ma uimeste cat de repede le prinde...

Noi ieri fiindca am avut 15 grade si soare am fost in Gradina Botanica, fratioare tot sa te plimbi, asa de frumos peisajul ca-mi venea sa ma asez acolo si sa adorm la soare.

Peisaje de toamna si noi, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/9/Tomna_14_oct

Apoi pe seara am fost in port si ne-am jucat pe iarba, am facut tumbe, ziceai ca suntem trupa de circ..

Vedeti aici un filmulet haios cu noi:

http://piticii2003.multiply.com/video/item/6/Trupa_de_circ.AVI

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput