Copiluti de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
fran spune:
Eli-e vaccin antigripal sub forma de picaturi. Ii dau acum 30 de zile cate 14pic/zi, apoi pana in februarie cate un oscilococcin /saptamana si in februarie repetam 30 zile cu LantigenB. Asa am facut si anul trecut si chiar nu o facut viroze. O fi fost si un noroc chior, pedi ne-a zis ca e mai slab decat vaccinul antigripal propriu-zis, dar tot ea a zis sa nu facem antigripal pana la 3 ani. Are 4-5 tulpini de virusi in el, dar e valabil 3 ani-deci nu sunt tulpinile care se considera ca vor fi in sezonul asta. Cat timp ii dau Lantigen ne-a zis sa nu-i facem alte vaccinuri.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Fran, multa sanatate si refacere rapida tatalui tau.
Elisor, Tdi, sanatate multa si pentru voi.
La noi e asa si asa. Alexia e mai bine. Antonia in schimb are o tuse tare urata. Le-am trecut pe Stodal.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Ciao mamici si burtici!
cum mai stati cu sanatatea? sper ca bolnaviorii se simt mai bine!
Alyssa ia augmentin, febra nu mai face de ieri insa a apucat-o o tuse dubioasa si stranuta, sper sa nu dam iar in raceala. otita e a 2a oara cand face, se pare ca n-a fost suficient tratamentul prima data (i-am dat doar 5 zile
) si a recidivat...multzam de ideea cu tuburile dar sper sa nu fie nevoie de o masura asa drastica!
Fran, ma bucur ca tatal tau a trecut cu bine de operatie, sper sa se rezolve si problema cu radioactivitatea cat mai repede!
Nelia, spor la teme! Ziceai de teatru...eu n-am rabdare sa urmaresc o piesa, ma oboseste, la fel si muzica clasica...nu-mi place si pace!(
).
OlgaM, cum merge cu vaccinul de data asta, a mai facut Maya febra?
Gusta, azi dau io cafeaua daca vrei...am si redbull de bagat in vena!![]()

Gabitza, si eu aveam un somn crunt cand eram burticoasa, din pacate numai ziua ca noaptea ma zgaiam la pereti. ai fost la doctor?
Cuscra, voi???
Loreen????
Tdi spune:
de cand am inceput mesajul anterior si pana l-am trimis au trecut cateva ore
Elisor, ma bucur ca Bianca e mai bine!
Monu, multa sanatate!
Beatrice, fain de voi ca iesiti si va distrati...noi suntem fix invers si tare rau imi pare.
Mercedes, aparatul nostru nu face filmulete cu sonor de felul lui, desi e unu foarte sofist(r)icat
...sper sa rezolvi problema.
gabitzam spune:
Tdi, n-am fost inca la doctor, pentru ca mi se pare ca inca e prea mica sarcina si nu cred ca s-ar vedea ceva. Ma gandeam sa merg peste doua saptamani.
La Andrei am fost undeva prin saptamana 6+.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Gabitza, eu am fost la 5 saptamani aici in It, se auzea deja inimioara la bb si se vedea f. bine un grauntzel
cu inel (inelul era viitoarea placenta)...imi amintesc ca la 12 saptamani ne-am speriat de ce atomica aveam in burta, facea tumbe de era imposibil s-o masoare la eco.![]()
gabitzam spune:
Ea micutza te avertiza de atunci sa te pregatesti suufleteste pentru ce te asteapta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
mey, sa vedeti fomeie nebuna
...l-am pus pe jar pe bietu sotzer de n-a mai dormit toata noaptea! (
). ieri a trebuit sa mergem la crezima lu nepotu-su (o slujba ca botezul care se face la biserica la varsta de 12-13 ani), bon, io raman acasa la soacra-mea cu pitika sa n-o duc pe afara urmand sa mergem numai la restaurant. sotzer are importanta misiune sa filmeze si sa faca poze la biserica si in rest, a facut o gramada si la restaurant dar...DAR eu nu apar nici macar in una!
socrii stateau in dreapta mea...poze peste poze, la fel lu' junioru care statea in stanga mea la nici juma de metru, cumnata-mea in fatza, sarbatoritul...nici pitika nu apare ca a lovit-o somnul pe cand a inceput mister sedinta fotografica.
mi-am dat seama ca n-am fost "in cadru" si l-am intepat putin cu "ce poze faine mi-ai facut, draga!", s-a uitat si si-a dat seama de greseala si nu mai stia ce sa faca sa se scuze. stiu ca n-a facut-o intentionat si e tare zapacit de felul lui dar m-a pus putin pe ganduri treaba asta. aseara l-am provocat la o discutie aiurea si i-am zis ca din punctul meu de vedere el in subconstient nu ma mai "vede" si casnicia noastra e in criza!
moamaaa ce disperat era...ca a gresit, ca o sa se straduiasca mai mult (ha ha, credeti-ma ca un sotz mai rabdator si intelegator nici ca exista!
)...si bla bla bla. pana la urma am facut pe suparata doar asa ca sa-l fierb putin si ma bucuram in sinea mea sa-l vad cum il mustra constiinta!
mno, ziceti si voi ce nevasta rea au unii!
nelia spune:
Nu m-am putut abtine sa nu intru macar la cafea, dupa ce a plecat trupa lu' papuc fiecare in treaba lui. Si am vazut pozele Adinei si ale lui Beatrice... Acum ma duc repede la cartile mele, ca as face orice, numai sa invat nu...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA