Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Continuare de la Capitolul 46
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
Raspunsuri
gabitzam spune:
* Loreen ---
DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia ---
TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael ---
NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* onixone ---
ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia ---
STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki ---
LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* Fran ---
PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI ---
ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* gtexro ---
DIANA - 07.05.2005 - Canada
* pisik 4ever ---
OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie ---
DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 ---
SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni ---
VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari ---
FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni ---
TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar ---
ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik ---
MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky ---
CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix ---
FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului ---
MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena ---
ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl ---
ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G ---
MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
*
corail ---
ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae ---
ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas ---
MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) ---
ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas ---
DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu ---
ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam ---
ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl ---
EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun ---
CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta ---
TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka ---
IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott ---
DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica ---
SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata ---
MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria ---
DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy ---
DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 ---
CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta ---
MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel ---
BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa ---
CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes ---
BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu ---
ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza ---
ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 ---
ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana ---
DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy ---
BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
* Sufletzica ---
SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim ---
IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza ---
ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami ---
PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor ---
BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica ---
BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* andreea.a ---
ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Poze noi
* Gwendoline(Dariana) ---
GWENDOLINE - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica ---
ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu ---
IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* Mickyyy ---
DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam ---
ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---
NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl ---
CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro ---
AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta ---
SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C ---
EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b ---
ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice ![]()
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
babygirl spune:
Chris, Ioana, nu ne dau la tv. Echipa de la MC lucreaza pt noi, dar nu intram in emisiune. Cel putin asa stiu eu..:) O sa va aratam poze cand termina.
Ioana, nu lucrez inca.Am vrut, mi-am gasit, dar m-am pacalit socrii ca au grija de Ema.. Voi face o firma, voi aduce un brand nou de hainute pt copii, dar asta dupa ce ne mutam si ne linistim, o dau pe Ema la gradi si facem si noi2 singuri-singurei o excursie afara.Probabil in iarna.
Azi am fost la Home Design Mall sa cumpar tapetul pt camera Emei. M-am suparat pt ca dupa ce m-a lasat vanzatoarea sa ma uit pe cele 3 cataloage mi-a aratat un cos cu cateva role si mi-a spus:"Doar astea le avem".In fine, asa-i la noi. Sunt expuse lucruri frumoase si cand vrei sa le cumperi nu exista si nici macar nu pot sa le aduca pe comanda.In fine,pana la urma am ales ceva dragut, cum imi doream ca model si culoare, doar ca va fi tot peretele pe acelasi model. As fi vrut 2 modele despartite de o bordura. Mi-au dat si un adeziv recomandat, asa ca sper sa n-am problemele de care imi vorbeai, Loreen. Mi-am clatit un pic ochii si la mobila si mi-au placut mult dulapurile pe colt din 2 motive: pt ca nu sunt f mari si pt ca e loc berechet ca Ema sa se ascunda in el.(asta-i noua ei pasiune)Monule, nu stiu pt ce mobila ati optat pana la urma, dar sper sa nu te superi daca luam si noi Kamilla. Mi-a placut teribil sticla pictata manual cu model floral. O sa iau varinata cu dulap pe colt si fara pat. Patul il luam de la Ikeea, cel din otel matuit, alb.
Noi azi mergem la Roata Mare din Herastrau dupa ora 18;00. Mai vine cineva?
nelia spune:
Fetele care au probleme cu stomacelul copiilor! Nici aici nu se da nimic, in afara de hidratare la maxim, asta e cel mai important. Sa bea lichide, chiar daca i le dai cu picatura, exista si solutie hidratanta in farmacii. Sa nu-i fortati sa manince nimic, important este sa se lase timp stomacului sa se refaca, nu se intimpla absolut nimic daca nu maninca 3-4 zile. Regimul e foarte strict, in afara de lichide au voie doar mucilagiu de orez, orez, orez cu morcovi, supa de carne cu orez si morcovi (macar cu zeama de la fiertura), carnita taiata foarte marunt, banana, brinzica de vaci, stiksuri sarate... in ordine, pe zile. Mai bine nu maninca nimic, decit altceva, ca mai rau le face si boala se lungeste mai mult. Le-am mai dat si cite un praf, cum ar fi Biotics sau Smecta, dar mai important este sa nu forteze stomacelul sa digere si sa bea lichide cit mai multe.
A venit camionul de Ikea!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
monu spune:
Alexia s-a simtit bine azi. Fara probleme. Sper sa am o noapte linistita si fara febra.
Adina, cum sa ma supar? Ma bucur ca itiplace Kamilla. Mi se pare ca e un model deosebit. Cat despre pat eu as opta pentru patul Barbie de la Little Tikes. Aveti idee daca merita? E rezistent chiar daca e facut din plastic?
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna seara...
Ma bucur sa aud ca cei mici se simt mai bine...imi este groaza ca vine sezonul racelilor,mai ales ca Delia are sanse mari din cauza lui Bianca...insa mai sper ca Septilinul sa-si faca efectul...
Am fost si i-am dus rahatii la control si paradoxal nu i-a gasit nimic ...asa ca iar o sa-i duc, cica o proba la 3 zile plu sun antigen giardia facut la Bucuresti.Daca nici asa nu-i gaseste atunci inseamna ca nu o avea...
Adina si noua ne-a dat adezivul recomandat de cei de la firma cu tapetul...acuma ce sa zic...cum v-o fi norocul...
Pe langa faptul ca astept sa vad cum a iesit eu astept sa-mi spui cat v-a costat...ca tare ma racaie sa zugravesc si eu ...
Nelia azi ai treaba multa daca a venit camionul...![]()
Monu habar nu am de patuturile alea...le-am vazut si eu ,mai mult in poze ca de pipait nu am avut ocazia...daca il cumperi cauta macar importatorul direct si mai scutesti niste bani...
Gabitza de ce sa nu existe si ingeri pazitori...poate ca asa a si fost...
Maine incep clasa V...as fi deplasata sa zic ca nu am emotii...ma gandesc cu disperare ce va urma...asta pe langa faptul ca mi-e nu stiu cum cand ma gandesc ce copil mare am...adica nu ma simt deloc mama de copil de 11 ani...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Hello!
Laura, aceleasi sentimente am si eu, adica emotii, maine incep serviciul:) Cu Bianca nu ai de ce sa ai griji mari, e un copil tare bun, jos palaria.
Ma scuzati, am citit doar cateva pagini, v-ati intinsa pe 30 de pagini.
Gusta, bine ai revenit, sa ne povestesti cum a fost si cum va merge.
Vad ca lumea e in febra redecorarilor, abia astept sa vad ce ati facut, sa imi clatesc ochii daca deocamdata nu avem astfel de planuri.
Noi am revenit dupa cateva zile la mare, a fost tare bine, odihnitor si Laura ne-a facu bucuria de a ne accepta in fiecare zi prezenta. Fetele au fost tare dragute amandoua, Delia e o fire mai voluntara dar e o fetita tare scumpa si m-a impresionat mult la ea faptul e ca e f darnica pt un copil de varsta ei. Si iti vine sa o musti de manutele alea carnoase, Teodora pare o vrabie prapadita pe langa ea:) Bianca e o domnisoara finuta si f responsabila iar Delia e topita dupa ea, dealtfel si Teodora a vrut mai mult cu ea de mana decat cu mine.
Ne-am vazut si cu Oana si Alex, sunt ca doua copile amandoua nu numai aia mica. Si ce prietenie pe Alex si Delia, isi impart si papica, iti vine sa le mananci.
Una peste alta desi nu a fost vreme de baie, am stat zilnic pe plaja dimineata si seara chiar daca a fost o singura zi de plaja. Teodora s-a purtat exemplar, nu ma asteptam sa fie atat de cumintica, a dormit bine, a mancat binisor pentru primele zile de dupa o perioada de 2 lluni de greva a foamei, adica a mancat trei mese pe zi, ciorba (ma rog, asta doar doua zile cat am avut de acasa), fripturica.
Ascultatoare si linistita mult peste ce e in Bucuresti, asta si pentru ca a avut atentia noastra non stop, am stat numai dupa fundul ei. Adevarat ca tati a fost la inaltime, 70% el s-a ocupat de ea afara pentru ce eu nu pot sa alerg dupa ea in caz de ceva.
Tdi, multumesc ca te-ai interesat de piciorul meu, nu e bine dar s-a mai ameliorat cumva, o sa fac RMN si o sa vad dupa, oricum trebuie sa fac gimnastica recuperatorie.
Ah, am uitat sa va zic, a fost targ de hainute in Mamaia si i-am gasit gargaritei niste chestii dragute, geaca, costumas cu geaca, bluza si pantalon, tricouri erau faine si incaltari dar nu am mai gasit marimea ei.
Gata, m-am intins cat o zi de post, m-a luat somnul, tare ma oboseste Bucurestiul asta:))
Va pup
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
nelia spune:
Treaba multa!?! Sint ruuuuptaaaa! Am zugravit dormitorul nostru (galben pal), am spalat-o, curatat-o, sters geamurile, montat mobila (patul, comoda, noptierele), am pus totul la loc, am montat mobila Agatei si am aranjat camera... Nu mai pot!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Aurasa spune:
Mult succes in noul an scolar fratiorilor/surioareor care incep scoala/gradinita!!!
Mult succes parintilor care incep serviciu!!!
Loreen - Bafta astazi cu prima zi de clasa a V-a.
Vad ca multe fete au inceput redecorarea locuintei. Am si eu un chef de asa ceva... dar mai astept pana in primavara cand _ sper din tot sufletul - sa ne mutam.
Noi am fost la tara, unde ne-am simtit foarte bine. Catalin a alergat, s-a jucat si... nu a plans cand am plecat, dimpotriva, le-a spus bunicilor foarte serios ca el merge acasa la el si vine "minica" (duminica).
Din categoria cuvinte: manda=telecomanda, toana=toamna, fichitza=furculita.
Azi noapte incepuse sa fornaie un picut, asa ca i-am plasat un Oscillococcinum cum s-a trezit la pipi. Acum vad ca nu mai fornaie, astept sa se trezeasca. Cel mic nu are nimic, doarme de aseara
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
babygirl spune:
monule, eu zic ca nu merge kamilla cu barbie, lemn masiv cu plastic...mi-au spus de la baby design ca patuturile care se aduc de acum inainte au lungimea 1900cm in loc de 2000, deci mai cstigi spatiu. de ce nu luati patuturi kamilla, ca sa fiti in ton? sau pt spatiu poti lua de la ikeea, din gama hensvik un patut mic-mic, care se extinde de la 1600cm, cu aparatoare, tot alb. si-a luat cumnata mea pt alexia care n-are inca 2 ani. e f ieftin si nu-ti mananca mult din spatiu. asta un an -doi , pana mai creste antonia si poate va incumetati la www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=33" target="_blank">asta;)Vreau sa-ti spun ca Mihai este aproape convins sa ii ia asta Emei de acum, dar eu zic ca e prea mica. Oricum, e super loc de joaca!
Am vazut tapetul cu balerine la babydesign.Intr-adevar frumos!!! Dar nu-l aveau bineinteles..Noi l-am luat pana la urma pe cel verde, cu floricele, care era si expus la intrare.
loreen, ti-am trimis PM cu preturile de la MC. cauta mihai devizul si incerc sa ti-l trimit de data asta..ei fac lucrari mai mari, in general pt casa. nu vin doar pt zugravit usor.
monu spune:
Ola,
inca o noapte alba. Alexia iar s-a simtit rau. A visat urat apoi a plans de burta si pe la 5.30 a adormit. Si m-a luat si pe mine burta. Clar e de la mancarea de la Mc

Adina, toata mobila o luam Kamilla cu exceptia patului pt Alexia. Problema e ca ii trebuie un pat ffff atractiv ca sa o lase pe Antonia la ea in camera. Cand despre ce vrea Mihai sa ii ia Emei... aveti curaj. Mie imi e frica ca isi rupe Alexia gatul . Ca altfel luam de acum paturi suprapuse.
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia