Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008

Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008 | Autor: gattasalvaje

Link direct la acest mesaj

Dragi Zuzici ,

Am postat si la subiectul nostru " Mamici de ianuarie-februarie 2008 " o propunere de organizare a unei intalniri , insa , m-am gandit ca un subiect separat ne-ar ajuta mai mult sa ne organizam in aceasta directie.
Cum majoritatea dintre noi suntem la jumatatea drumului prin minunata odisee a sarcinii , m-am gandit ca ar fi frumos sa ne si vedem , sa ne cunoastem mai bine si sa ne consolidam relatia.

Ca data , eu as propune 30 Septembrie iar ca loc , Parcul Tineretului . Intre 27-30 septembrie se organizeaza la Sala Polivalenta editia de toamna a targului " Baby Expo " si am ales data de 30 sept pt ca putem da o raita impreuna prin targ , iar apoi sa mergem la un restaurant sa halim ceva si sa putem schimba impresii. Pica intr-o zi de duminica si eu propun sa ne intalnim in cursul dupa-amiezii.
Ce ziceti de propunerea mea ?

Astept comentariile si sugestiile voastre.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Eu vin la intalnire oriunde o fi, in bucuresti sa fie! :)

Totusi as prefera in Herastrau, mai chill, mai de lafaiala odihna, liniste. Eu mi-am propus sa merg la baby expo in decembrie cand sunt mai aproape de termen.

Acum vedem cum prefera fiecare... Eu optez pentru liniste. Cred ca am fi caraghioase abia dupa ce ne-am cunoscut o ceata de burtoase prin expo, la cumparaturi :)))

Anca D.

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ma anunt si eu la intalneala oriunde ar fi in bucuresti, dar daca optati pt herastrau , imi este mai aproape de casa .

cum creste
Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Si eu sunt pt vizualizare "face to face".
Eu stau in Dr Taberei, deci Herastrau ar fi Ok - numai sa nu ma puneti sa ma car prin Colentina sau Balta Alba, cu burtoiul dupa mine.

Roxana 20+

Abia astept sa ne intalnim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si eu vreau sa vin la intalnire chiar daca sunt mai noua.tot vreau sa va cunosc.
gabrittza
15 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu pe 30 sept nu pot sunt plecata din tara. daca se modifica data as prefera sa ne intalnim undeva intr-un parc.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Gabritza, chiar daca esti mai noua esti foarte bine venita! Cu toate am fost mai noi candva :D

Anca D.

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Si eu prima oara m-am gandit la Herastrau ...sunt si multe restaurante faine pe-acolo . Daca vreti Herastrau , eu n-am nimic impotriva.
Asteptam si alte pareri , ca slava Domnului , suntem o groaza din Bucuresti.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gatta, multumesc pt PM. Vazusem subiectul dar n-am intrat pt ca nu stiu ce sa spun. Mi-ar face mare placere sa va cunosc, dar nu sunt din Bucuresti (stau la 100KM, deci nu f departe), nu stiu ce o sa fac pe 30 septembrie si nici nu prea cunosc Bucurestiul. Iar pt ca daca as veni as veni cu masina mea, cred c-o sa ma descurc destul de greut sa ajung intr-un loc pe care nu-l cunosc. Desi am stat 4 ani in Buc, pe timpul facultatii nu stiu unde e Parcul Tineretului, spre rusinea mea Si au am stat tot in Drumul Taberei, pe langa Favorit.
In Herastrau stiu sa ajung, dar Herastraul e maaaareeee......
Ma gandesc bine si va spun, desi la Targ cred ca ar fi destul de obositor sa mergem toate.

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Votez pt Tineretului.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Numeioana poate mergem impreuna din Ploiesti,vreau sa vin si eu tot cu masina si spre rusinea mea desi am stat 5 ani in timpul studentiei in Bucuresti nu stiu sa ajung in parcul Tineretului.Ar fi mai comod in Herastrau sau Cismigiu.

Madalina 15+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput