de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?

de ce credeti in naturisti dar nu in doctori? | Autor: mamitzica

Link direct la acest mesaj

Mi-a trecut acum prin cap intrebarea asta pentru ca am vazut ca multe mamici sint contra antibioticelor dar dau cu usurinta produse naturiste pe care le-au primit de la cunostinte/prieteni etc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

N-am copii dar pot sa iti zic parerea mea. Daca vorbim strict de antibiotice, cred ca e evident ca e recomadabil sa iei altceva pana ajungi la antibiotic. Asta zice si medicina clasica.

Din pacate produsele naturiste nu sunt vazute cu responsabilitate cred eu. Adica daca e naturist, asta nu inseamna ca nu poate face rau. In acelasi timp daca e vorba de copil, poate remediul naturist nu rezolva problema si intre timp se agraveaza boala si el nu poate explica bine ceea ce simte.

Iar ca argument personal medicina plantelor e veche de mii de ani, medicina alopata are cat? maxim 200 de ani. Eu una prefer cararea mult mai batatorita.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

De unde reiese faptul ca am crede in naturiste si nu in doctori?! Sunt afectiuni si afectiuni. Asa cum o durere de cap o poti trata cu un ceai, care e mai putin periculos pentru organism decat un Algocalmin si deseori are efect, asa o boala de inima se trateaza medicamentos...

Sa stii ca inainte nu credeam in naturiste si in homeopatie... Asta pana ce m-am tratat si m-am vindecat de urticarie cronica cu ajutorul unui tratament homeopat, dupa ce un an intreg am luat zilnic antihistaminice. Din cauza medicamentelor nu puteam sa ma gandesc sa raman insarcinata, m-am ingrasat 5 kg, si ma simteam rau. La fel, sunt convinsa ca extractele din plante m-au ajutat, alaturi de tratamentul alopat, sa scap de chisturile de pe ovare si sa raman insarcinata.

Atunci cand esti sanatos si nu ai nevoie de niciun medicament e usor sa crezi in doctori. Cand insa vezi cat rau iti pot face medicamentele incerci sa gasesti orice portita de scapare si aceasta vine din sfera naturistelor. De obicei persoanele care lucreaza in domeniul medicinei nu cred in puterea de vindecare a plantelor si asta mi se pare o mare absurditate. Sa tratezi o afectiune fara a-ti cauza alta... mai mult decat atat ce-ti poti dori?! Daca folosesti plantele asa cum trebuie, in cantitatea optima nu au ce rau sa-ti faca.

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Clover
Iar ca argument personal medicina plantelor e veche de mii de ani, medicina alopata are cat? maxim 200 de ani. Eu una prefer cararea mult mai batatorita.

Da' INTERNET'ul asta nu e cam nou? Cel mult 30 de ani? Nu mai bine faceai tu niste focuri pe deal, fumuri in curte, un tam-tam, un porumbel ceva? Ne prindeam noi ce vrei sa spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...daca a-ti trecut prin momente cand medicamentele sunt singura solutie pentru a supravietui, atunci sigur nu a-ti mai spune despre calea naturista!...

medicamentele gen antibiotic sunt in general prescrise atunci cand alte medicamente/naturiste nu isi mai fac efectul,Nu! sau ma insel?!

numeioana, ce fel de plante spui tu sa folosim in cantiate optima? pai ce fel de planta poate incolui antibioticul cand febra este 41/42 mai mult de 1 saptamana?!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dar oare in Evul Mediu ce fel de medicina se practica? Nu alopata?! Dar oare prima cezariana cind a fost facuta? Nu acum aproape 2000 de ani?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cati mureau atunci .. si cati sunt salvati acuma?
de ce se dezvolta medicina si avanseaza... de ce nu a ramas la aceleasi metode ca acum cateva sute de ani?

quote:
Originally posted by Siminaf

Dar oare in Evul Mediu ce fel de medicina se practica? Nu alopata?! Dar oare prima cezariana cind a fost facuta? Nu acum aproape 2000 de ani?!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Era vorba despre afirmatia conform careia "medicina alopata este veche de doar 200 de ani". Fals.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

numeioana spune-mi te rorg, ce anume ai folosit pt a trata chisturile ovariene...am si eu pe amindoua ovarele si as vrea ca intr-un an, doi sa vina barza si la mine

multumesc

"The most beautiful thing in life is LIFE itself !" http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Penicilina de pilda este "naturala",e din mucegai (asta ca sa intareasca zicala ca marile descoperiri se fac din greseala).
Sunt lucruri pe care le poti trata cu medicin naturista si lucruri pe care nu le poti trata cu ea .
u o sa vedeti vreodata(cred) ca cineva in loc de antibiotice la tuberculoza o sa foloseasca plante, dar la dureri menstruale, paraziti intestinali si altele nu cred ca e nici o problema.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai logic ca daca puiutul meu face febra 40 - Doamne fereste - dau fuga la medic si ii dau ceea ce prescrie el! Dar daca are o febra usoara, pana sa ajung la cabinet - asta inseamna o zi, doua - incerc si cei de tei cu miere. De altfel si pediatrul nostru recomanda chestii naturiste preventiv. De exemplu spiridusul nu a mai facut rosu in gat decat f f rar atunci cand a facut o cura de o luna cu miere amestecata cu suc de lamaie, cate 2 lingurite in fiecare dimineata. Iar pofta de mancare a revenit la normal dupa o cura cu polen. Ambele recomandate de dr.pediatru. Asta in ceea ce priveste copilul.
Cat despre mine am avut norocul ca pana acum sa nu sufar de nimic foarte grav si, in aceste conditii, am ajuns la concluzia ca pana imi gasesc dr de familie la cabinet, pana imi fac analizele prescrise, pana mi se confirma ca am exact ce credeam si eu si incasez niste medicamente ff scumpe, mai bine incerc ceva naturist, ca oricum trece.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput