Alaptatul-Help Line- (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

emirareres, dupa cum ti-au raspuns si fetele, nu te lasa. ai multa rabdarea si pune bb des la san. arunca biberoanele si laptele praf si ai incredere in sanii tai. bebe e f smecher cand primeste biberon, ii vine mura in gura si asta e motivul pt care nu vrea san. deci embargo total la bibe si nu ceda. tu stii ca sanul este mai bun din lume pt bb. sunt sigura ca vei reusi. sa mai vii pe aici sa ne spui cum cresteti.
Flavia, inca o data te admir pt ca nu te-ai last nicicum si la al 2lea copil, mai ales ca nu s-a nascut la termen. felicitari pt ca alaptezi multe mamici care au nascut prematur sunt pe formula fara sa acorde nici o sansa bb care chiar are nevoie f tare de minununea de lapte matern.
Lia, sa iti traiasca fetita, e nascuta in aceasi zi&luna cu mineda, pare ca ai infundate cateva canale. ma bucur ca ai citit despre masaj. da, nu te lasa, fa masaj cu apa calda, apoi maseaza tu cu manuta frumos usurel. am mai descris acum o pagina. si fa treaba asta f des. de preferat pana simti ca nu mai ai ghemuletul.
ai grija si la imbracaminte/ lenjerie de corp sa nu iti deranjeze sanii. mult succes.
conchita, mersi mult. e foarte placut sa ti se simta lipsala munca nu prea mai am timp sa intru, am fost in concediu 3 sap si am avut f mult de recuperat. nu prea mai vreau sa vad pc la pauza, imi trebuie un pic de relaxare ca sa nu ajung zombie.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

emaaimee, multumesc mult pentru sfaturi! Am tot tras azi de san sa reolv problema, si deocamdata nimic... Ma cam ingrijoreaza, fiindca deja sunt 3-4 zile de cand nu reusesc sa desfund canalele acelea. Iar Miruna e tot mai vehementa si refuza sa mai suga din sanul cu belele... Perseveram, oricum!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Lia,
ai mare grija daca fata nu suge din san, trebuie sa mulgi tu sanul ca sa intretii lactatia ca si cand ar suge bebelusa.plus masajul de care vorbeam. daca nu reusseti sau te simti rau ai febra du-te musai la dr.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Lavinia, ma bucur ca sunteti bine. da, ne-am mutat la casa noua. pana ne vom obisnui cu alergatul pe scari, gradinaritul... nu ii trebui unui copil atat de mic ceai, nu au nimic nutritiv. nici o calorie, da sunt benefice plantele, dar pot face si mult rau unor copii atat de mici. un bb are nevoie de mancare,de aport energetic ca sa le sustina armonios cresterea.
deci nu ai de ce sa regreti, apa e suficienta. si f bine ca bea din canuta.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Multumim mult de sfaturi!
Sa stapiniti sanatosi casa cea noua!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...sunt sigura ca s.a mai vorbit dar acum chiar nu am timp sa caut si daca e cineva atat de draguta incat sa.mi spuna pe scurt ce alimente imbunatatesc secretia lactata.....ii multumesc din suflet!

IANIS are 2 luni si o sapt ,pana acu am avut f mult lapte si dintr.o data gata!!!mai e doar ffff putin! oare se poate sa.l aduc la loc?sau odata disparut aia e???????

oana si IANIS BOGDAN 17.07.2007

Mergi la inceput

acum am dat un search si am gasit ceva despre galactogil si nutrinatal.care ar fi mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Oana, eu am luat amandoua, nutrinatal mai iau si acum. Incearca-le pe amandoua, nu poti sti altfel care are efect la tine. De exemplu, la mine Galactogilul nu a avut NICIUN efect desi la alte fete a fost mana cereasca. Dar, cea mai buna cale de a imbunatati cantitatea de lapte este sa il pui pe bb ff des la san, chiar si din ora in ora ( chiar daca asta inseamna sa nu mai faci nimic altceva). Un alt ajutor poate fi si o pompa de san. Ceaiuri de chimen, anason, fenicul.. Asta pe scurt asa... Bafta!!

my baby

Mergi la inceput

ESEEA multumesc!am sa incerc sa le procur chiar din seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

si eu am folosit dispozitivul de care vobreste paulush, era o seringa cu un tubulet f subtire la capat. ptr ca in spital mi-a facut galbenare si a necesitat sa stea la lampi, in primele zile avea nevoie de o cantitate mare de lapte, si eu inca nu puteam oferi asa ceva imediat dupa nastere, asa ca il alaptam si apoi ii dadeam lapte praf din biberon. dupa 3 zile am plecat acasa, si laptele meu nefiind suficient ptr ca se obisnuise si cu supliment, ii puneam tubul cu lapte praf si seringa,ei se puturosesc extraordinar de repede, ca din biberon le curge pur si simplu in gura, pe cind de la sin trebuie sa munceasca, si trebuie sa invete cum sa faca ca sa-si scoata laptele, si daca nu iese nimic cum vrea el, se enerveaza si plinge!il tot puneam la sin f des, ca el daca vede ca ii curge ceva suge, e bine sa fie cit mai mult contact piele/piele, adica sa-l lasi in scutec, tu sa nu ai bluza, sa-l tii si pe tine tot asa,noapte e mai usor sa fie alaptati cind sint somnorozi, si nu astepta sa-i fie tare foame si sa nu aibe rabdare, incepe sa-i dai sa suga inainte sa apara semnele, adica asa pe la 2 ore il pui la sin, si incet am eliminat laptele praf in prima saptamina acasa! aici cind nasti in prima ora iti pune copilul la sin cica s-a demonstrat ca ajuta enorm in demararea buna a alaptatlui, nu a fost usor, el vroia sa suga, sugea de nu mai puteam de durere, dar din cauza ca eu fac sindromul Raynaud, el plingea de foame, mai erau si ai mei pe cap la mine, si dupa lapte praf copilu dormea 4 ore si am ajuns sa-i cred pe ai mei ca nu am lapte bun ca chinui copilu, dar nu m-am lasat, si desi am avut mari probleme si dureri timp de 2 luni din cauza sindromului Raynaud(vasospasm) am alaptat, si alaptez si acuma, medicii m-au felicitat ca putine sint femeile cu sindromul asta si alapteaza, durerea e mai mare ca la nastere, sfircurile ramin fara singe si sint niste dureri cumplite! am si o operatie de tumoare pe unul din sini, pe primul copil l=am alaptat 18 luni, cine ar fi crezut ca la al doilea voi avea problemele astea?!dupa ce l-am alaptat atita pe primul(exclusiv pina la 6 luni)asa vreau si acuma. primul copil e alergic la laptele de vaca, adica era!si la primul m-am luptat cu sindromul asta 3 luni!noroc ca exista clinica de alaptat!la primul nu am primit tratament, dar acuma mi-au dat si am trecut mai repede peste, inca mai am probleme la frig....
incearca asa si sint convinsa ca vei reusi, trebuie sa ai incredere in bebe tau si in tine, nu te lasa, merita tot efortul!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Pepsi, felicitari pentru reusita! Doar vroiam sa fac o remarca: si eu am avut raynaud, si cred ca noi am avut sansa sa avem un bun diagnostic astfel incat s-a rezolvat problema.Raynaud diagnosticat la sfarc e foarte usor de tratat si acum esti ok, asa-i? Cum zici tu, noroc de clinica de alaptat....ce mi-as dori e ca cele care au probleme sa gaseasca solutii ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, va rog un mic ajutor pt Paky.

Postat, deci, de Paky

"buna seara.

am si eu o intrebare. sunt racita foarte tare, am temperatura de 40 grade. am luat in cursul zilei 3 paracetamol si in rest frectii cu otet. am un bebelus pe care il alaptez. in seara asta am facut 2 polidin pt ca nu-mi scadea febra.
intrebarea mea este daca pot sa-mi alaptez copilul in continuare sau trebuie sa intrerup?"

my baby

Mergi la inceput