***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Mica e frumoasa tare grasunica ta! Creste vazand cu ochii!
Andrada ma bucur ca te-ai mai linistit si ca ai revenit in forta! TU NU I-AI DAT NIMIC PENTRU COLICI LUI ANTONIO? Am citi si povestioara despre cum e sa fii parinte- draguta! Despre cumatrie, cred ca iti voi urma exemplul, adica tot acasa! M-am tot gandit si tot la concluzia asta am ajuns!
Doxinu si eu intampin aceiasi greutate la intoarcere si la somn. Fac asa: mi-am mai pus o perna sub cap. Sub burta am una mica, iar la picioare am iarasi ceva mai ridicat. Mie mi se umfla picioarele. Iar cu caldura asta sunt lac de transpiratie. Azi dimineata pe la 4 faceam dus! Si ma trezesc pe la 3 cam tot timpul! Uneori nu pot adormi pana la 5.... Sper sa-mi vad bebelusul sanatos! Aproape, ca eu nu mai contez!
Chris si eu aveam 5 ani cand s-a nascut sora mijlocie! Dar nu am fost geloasa! In schimb ea, cand s-a nascut mezina facea scene de gelozie, fiindca era cam alintata! Dar s-a acomodat situatiei! Vei vedea ca si Albert, v-a fi foarte afectuos cu surioara lui! e mai grea acomodarea! Important e, asa cred eu, ca el sa simta ca e iubit! In mintea lui de copil crede ca e dat deoparte! Poate discutii mai dese cu el pe aceasta tema va va ajuta pe amandoi!
Alina-Mirela 36+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Madi spune:
Monannel am reusit sa vad pozele. Teodora e o dulce! Iti vine sa o mananci!
Chrise mortala poza cu Daphne si taticul.
Amelyo sa o intreb si eu pe doc de acel calciu de la Pharco, sa vad daca mi-l recomanda. Cert e ca va trebui sa imi dea altceva pentru ca pe cel gluconic l-am bagat deja la cutia cu medicamente, ca nici eu nu pot sa il iau.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
eimotto spune:
Buna dimineata burticute si mamicute!
In primul rand vreau sa urez sarbatoritilor de ieri LA MULTE LUNISOARE si sa creasca mari, frumosi si sanatosi:
Aurora Demetra de Bebeta
Andrei de Vali 5
David Andrei de Ella
Eu nu am intrat ieri pt ca am fost suparata...Yannisu a facut rosu in gat si tuseste...am fost la doctor...am cautat farmacie care sa mai elibereze compensat...unde aveau aia nu aveau ailalta...cunoasteti sistemul romanesc. A luat de la soru'sa, ca si Iulia se behaie de cateva zile bune. Nu a facut febra nici unu dintre ei si sper ca nici nu vor face. Am incercat eu sa o tin pe Iulia departe dar nu am reusit (la noi e dragoste mare). Si aseara venise sa ii dea "pup lu' Yannisu" dar i-am spus ca inca nu se poate, sa astepte sa ii treaca tusea. La care ea zice "nici pe par nu pot sa il pup?"
A facut mandrul meu si un kk verde praz de m-am ingrozit...sper sa fie bine.
Apropo de colici, aseara am aplicat metofa "foen" pe care am recomandat-o prietenelor mele dar uitasem de ea. Si a functionat
. Am mai achizitionat si compresa refolosibila Shiffa Pack si i-am tinut cald pe burtica (costa 19 ron si poate fi utilizata si pentru caldura acum la colici si pentru rece mai incolo cand o sa se loveasca bb). I-am incalzit-o pe la 10 seara si noaptea la 2 inca mai era calda.
Ralucami ma bucur ca esti mai optimista
Motanel - si eu am descoperit de curand ca Yannisu are o pata mica pe frunte, intre sparncene. L-am intors pe spate si are si pe ceafa. Exact la fel are si soru'sa numai ca la ea sunt mult mai mari (si nu i-au trecut) Si eu radeam cu al meu sot ca avem amandoi copii insemnati. Eu insa nu cred in superstitii cu furat/speriat.
Mai vroiam sa spun cuiva ceva dar ...surpriza...am uitat
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
buna dimineata, mamici si burtici.
Ma bucur ca v-a placut povestea nasterii printesei mele si va doresc din suflet si ma rog pentru voi sa aveti parte de o nastere macar atat de usoara ca a mea sau daca se poate si mai usoara.
Noi azi noapte am dormit toata noaptea. Nu-mi vine sa cred. Bineinteles cu reprizele de papa si schimbat dar s-a culcat repede inapoi. Mai gangurea ea cate ceva cand o mai durea dar cred ca intensitate durerilor a scazut. Ma intreb pentru cat timp. Eu ii dau seara Debridat, si dimineta Bonnisan. Iar in rest ii mai facem ceiut pentru colici dar pentru adulti, bineinteles foarte diluat. Contine putin mac care cred ca ajuta sa se linisteasca. Dar sa nu exagerati cu el ca e totusi tare. Eu il diluez destul de mult. Acum stam in pat si scanam toata camera. Si stiti ce o calmeaza pe scumpa mea?! Bormasina de la vecinu care zugraveste. Am dormit ieri 3 ore nemiscati toti trei in conditiile in care se faceaui gauri non-stop. Si ganditi-va ca sotul meu nu putea sa doarma nici macar cu TV aprins, iar acum doarme oriunde in orice mod. Doamne cat te poate schimba un copil.
Amely, si eu ii dau Vigantol, iar calciu mi-a zis sa-i iau calciu lactic si un sfert de pastiluta pisata in ceiut la doua zile.
Andrada, se pare ca totusi ai timp liber daca ne mai delectezi cu cate o povestioara hazlie ca intotdeauna.
Multi pupici si mai vorbim cand ne mai lasa bebeii.
Restul burticutelor, hai nu mai fiti triste ca mai aveti un pic si stati cu bebelusii in brate.
O sa fiu si eu mamica
moberi spune:
Salutare la toata lumea .Revenim si noi si anuntam fericiti ca in 21 mai ora 9 si 10 s-a nascut prin cezariana Matei.A avut 3800 g, 55 cm si a primit nota 10.Din pacate m-am incurcat cu lista de telefoane si probabil ca numarul lui pauly singurul pe care l-am gasit in bagaj pana la urma l-am notat gresit si asa ca facem anuntul numai acu.Am ajuns acasa suntem bine , mami e un pic suparata pentru ca un coltisor mic de operatie a in ceput sa supureze putintel.L-am dezinfectat si dat cu carpicon, spersa fie doar o senzatie falsa pentru ca tare nu am chef sa mai vad spitale.
Ati patit careva asa ceva?In rest totul e ok, n-am febra n-am alte dureri decat cele specifice cezarienei(doamne dar greu e, am uitat de la prima!) si vreau sa cred ca totul e ok.
Va pup.Revin pe masura ce ne revenim.Apropo in cele 5 zile de viata Matei se dovedeste deocamdata un copil rezonabil...sper sa nu il laud degeaba!
ancamari spune:
Moberi - Felicitari si bine ai venit acasa! Te-am trecut in listuta, te rog sa verifici, eu am scris 38s dar spune daca am gresit. Asteptam si poze cu Matei.
Am vazut pozele postate de Mica, Chris si Motannel - aveti niste fetite foarte dragute!
Anca, 40s+3zile Andrei Cristian
burtica
petit_ange spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
vad ca la nasteri e o mica pauza deocamdata dar preventiv pt surprize:
Am vazut pozele cu bebelusii de mai iunie si sunt toti niste scumpi.Felicitari mamicilor si sa va traiasca!
Andrada ma bucur sa vad ca ai revenit in forta pe forum, ne era dor de tine! Se vede din poze ca te face fericita bebelusul tau, a meritat sa-l astepti atat. Am citit si povestea nasterii, chiar ai avut ghinion cu anestezistul dar important e ca sunteti bine amandoi. Si cand ma gandesc ca in curand urmez si eu.... ... Dragutza povestioare despre antrenamentul de a deveni parinti, o sa- l trimit si la sotul meu ca el tot are impresie ca totul o sa fie usor si ca o sa avem plin de timp liber cand bebe doarme... Il las sa mai spere inca...
Ralucamima bucur ca esti mai optimista, si bebelina mea seamana la greutate cu o ta, la 35 de saptamani jumate, are aproape 2300 gr ... Dr a zis ca e ok asa, pt ca si eu sunt micutza si asa macar o sa fie mai usor la nastere...
Elteka ti-am vazut burtica, e superba, dar cred ca ti-e destul de greu cu ea. Cum e vremea pe acolo? macar sper sa nu fie foarte cald.
Pauly , cum adica colul e deja deschis? inseamna ca o sa apara si printesa ta in curand pe lume... uauuu, e numai o saptamana diferenta intre noi... Apropo de Szeged, am mai fost saptamanile trecute si e pe langa Tesco un Baby center. Noi d acolo i-am cumparat la Isabella patutul si salteaua. Aveau lucruri frimoase pe acolo. Sincer nu stiu daca aveau balansoare ca nu m-am uitat atunci de ele, dar s-ar putea...
Vas, Motannel mersi pt povestile nasterii fetitelor voastre, m-au mai incurajat... Fetitele voastre sunt superbe!!!
Pupici!
Bebe Isabella creste35+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
mica0307 spune:
moberi felicitari, sa-ti traiasca bebe Matei.
liviana in general e cumintica. Ieri nu stiu ce a avut de a fost cam agitata. Si azi noapte s-a trezit la 2.30 sa manance si a adormit cam greu. Iritatia a avut-o de la nastere, inca ii mai dau cu pubdra de la sapromed, insa ii mai apar pe fata si de la caldura. Azi cred ca o sa mai las geamul deschis la ea in camera ca e cald tare. Si maine iesim prin parc .
poohy pai mai ai asa de putin. Hai ca zilele astea vine si Manu a ta .
madi, amely, ralucami, alynta multumim .
amely si eu tot doar vigantol ii dau.
chris foarte tare poza cu micuta si tati.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Moberi,felicitari pt bebe Matei!sa iti traiasca si sa iti implineasca viata!Ref la problema ta,am vazut asa ceva in spital...Nu stiu cate kg ai luat in timpul sarcinii,dar daca ai luat cateva(Bune)si erai mai plinuta inainte,s-ar putea sa fie de la stratul de grasime...Am vazut asta la spital ,la cateva fete si nu era o problema...Am fost sfatuita sa ung cicatricea cu miere ,sa se vindece mai repede(La primul copil)...Acum nu a fost cazul,ca am stat in spital 17 zile si operatia a fost pansata aproape zi de zi...Te pup...sper sa iti fie bine!...