maternitatea bucur
am auzit multe de maternitatea bucur dar nimic de dr. popa. Poate sa mi spuna cineva care a nascut cu ea daca merita? Eu sunt in 28 de sapt si merg la ea o data pe luna de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am mai incercat si la dr tutunaru de la elias de care auzisem numai lucruri bune dar nu mi-a placut. Ea sta mereu si imi explica tot, a fost f draguta mereu. Intrebarea e, vine sa nasti cu ea?si daca da, merita sa nasti la bucur doar pt asta?
Raspunsuri
oanaclaudia spune:
Dianocica nu te sfatuiesc sa nasti in bucur pt ca nu ginecologul cu care vei naste este problemaci neonatologul copilului;iar in Bucur sunt niste cretine ; pur si simplu iti lasa copilul sa moara fara sa faca nimic . este o maternitate invechita cu aparatura invechita si jegoasa.Asta este sfatul meu :fugide Bucur!
adelyna spune:
Eu am nascut la Bucur primul copil,acum sunt insarcinata iar si am ales alt spital.te sfatuiesc sa nu nasti acolo.La neonatologie serviciile medicale lasa de dorit....
valentina_22 spune:
Eu am nascut primul copil la Bucur si spre deosebire de alte mamici am avut norocul sa fiu pacienta dr Olaru,foarte apreciat in spital si un dr extraordinar.Nu stiu exact care mai este situatia acum, mai sunt au trecut 2 ani de cand am nascut acolo,dar la vremea respectiva am fost multumita de conditii: saloanele erau curate,iar sala de operatii (am facut cezariana)bine dotata.
Bib spune:
Nu mi se pare corect ceea ce se scrie despre Maternitatea Bucur.Eu am nascut acolo de 2 ori, odata in 2001 nastere normala si in 2005, cezariana.Conditiile sunt bune ( comparativ cu alte Maternitati din Bucuresti), am fost recent la Giulesti si mi s-a parut oribil.LA Bucur salile de nastere sunt pentru o singura persoana si din cate am vazut au fost renovate, la copii este foarte curat iar asistentele de la mame foarte dragute.De doctori, ce sa va spun eu am fost f multumita ( am nascut de fiecare data cu Prof Crisan, un om si un doctor de milioane).De fiecare data am stat in rezerva cu baie in camera.Dar si in celelate saloane este curat, chiar data mobilierul este mai vechi.In fond nu stai internata decat cateva zile si cel care conteza cel mai mult este doctorul.Deci puteti merge cu toata increderea la Bucur.
aslavoiu spune:
buna. eu am nascut cu dna dr. popa. am nascut doi copii cu ea si am fost f. multumita de ea. nu pot sa-ti spun dc. vine noaptea deoarece la mine nu a fost cazul. eu cand am intrebat-o atunci mi-a spus sa stau linistita ca va veni. maternitatea intradevar nu este f. stralucita dar dc. ai bani sa dai va fi f. bine. dna dr. imi da o stare de liniste sufleteasca in momentele acelea.acum astept sa vad dc. vine si al treilea, deoarece am doi baieti si imi doresc o fetita, si ma voi duce tot la ea fara sa stau pe ganduri.
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by DeeDeeDee
DAR CU DOAMNA DOCTOR CONSTANTINESCU CAMELIA A NASCUT CINEVA LA BUCUR?
daaa,eu in noiembrie 2006
.e super la ea
si se intereseaza de tine
si se ocupa
.si de copil foarte bine s-au ocupat.daca vrei amanunte intreaba-ma orice.
nunita spune:
Eu am nascut cu doamna doctor camelia constantinescu in noiembrie si a fost super. Este o femeie extraordinara si un dr excelent.
O recomand cu caldura.
nusicasiely spune:
acum e cumnata mea la ea si are probleme cu sarcina si nu prea e incantata de doamna doctor constantinescu,de cum se parta.a fost internata la spital si i-a dat putin si zice ca nu prea a trecut pe la ea,nu prea a interesat-o.nu stiu ce sa zic.eu am fost doar la cabinet si la nastere si a fost bine,dar i-am si dat.
M&M spune:
Care este prenumele doamnei doctor Popa?? AM poimaine programare la Dr. Popa Anca si as vrea sa stiu daca este aceeasi persoana despre care vorbiti voi.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci