maternitatea bucur

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Dar sefa sectiei de neonatologie, dr. Dragomir Filofteia cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elli2006 spune:

Eu am nascut cu doamna dr. Constantinescu, la Bucur, in iunie 2006. Un medic extraordinar..si ca persoana si ca pregatire profesionala. Eu am avut bebe care s-a nascut greu, cu probleme si a avut grija de noi amandoi. Apoi a venit sa ma vada in fiecare zi ..m-am vindecat excelent dupa epiziotomie..fara cuvinte. Deci eu o recomand.
Iar la maternitate...nu stiu cine se asteapta ca la spital sa fie ca la hotel...mie mi-a placut, si personalul medical a fost dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Eu am nascut prin cezariana la Bucur in martie 2006, cu prof. Crisan, ca si Bib si am stat in rezerva cu baie. Am cotizat absolut peste tot, inclusiv la infirmierele de la terapie intensiva, asistente neonato, doctorite neo-nato, la ttoata lumea. De dr. am fost extrem e multumita (mi-a urmarit sarcina de la 9 sapt.), a fost foarte serios cu mine si am colaborat excelent impreuna. Am ales matern. Bucur pt el, daca ar fi fost sa aleg dupa conditii probabil as fi fost la Elias.

Despre Tutunaru am auzit numai de bine. Probabil l-ai prins tu intr-o zi mai proasta.

Despre dr. Camelia Constantinescu de la Bucur, am auzit la fel, numai de bine, dar am mai citit aici cateva cazuri de paciente nemultumite. Cam asa este la medicii care au cabinet particular. Te cheama cat mai des, pt cotizatie, la consult si tot timpul cred ca merita cat mai mult (sau mai multi bani).

Multa sanatate.

Daca doresti sa mergi la prof. Crisan la consultatie, te pot recomanda. Eu merg la un consult chiar sambata asta. Da-mi PM.

Ileana

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elarenault spune:

Buna, spune cineva cat costa o cezariana la dna dr Camelia Constantinescu?
Stie cineva cine ii tine locul atunci cand este plecata in concediu?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

quote:
Originally posted by calatoare

Dar sefa sectiei de neonatologie, dr. Dragomir Filofteia cum este?

Din partea mea numai de rau. Am nascut in martie 2007 si ea a fost pediatra fetitei. Desi sotul a cotizat in prima zi cu 500 de mii si cu un cadou, n-am mai vazut-o 2 zile. Fetita a avut cateva probleme la nastere: o manuta mai "molestita", cateva lovituri la fata si cel mai rau respira foarte greu din cauza ca nu i-au fost aspirate toate mucozitatile. A aparut dupa 2 zile, nu i-am dat nimic initial, s-a uitat la copil si nu-mi spunea nimic. Atunci m-am dus si i-am mai dat 500 de mii si mi-a dus copilul sa-l mai aspire odata. Urmatoarea vizita, aceasi nepasare si nesimtire. De data asta statea intr-un colt si astepta iar "darul". Chiar aveam de gand sa-i dau ceva, dar nu mai aveam bani la mine. I-am spus ca vine mai tarziu sotul si o vizitam atunci si abia atunci a plecat, normal fara nici un sfat legat de copil. Cand a venit sotul a iesit destul de urat, a aflat si dr. cu care am nascut despre asta si am avut o discutie"publica". Nu stia ce sa mai "scoata din ea", era plina de sfaturi.
In rest, maternitatea mi s-a parut ok.

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxynela spune:

Buna fetelor! Urmeaza sa nasc si eu la sfarsitul lui ianuarie 2008-inceputul lui februarie 2008 cu d-na doctor Constantinescu Camelia..in general mi s-a parut f draguta si deschisa la toate intrebarile mele.Poate sa-mi spuna cineva cam cu cat se cotizeaza la o nastere la d-na doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna Roxxynela eu am sa nasc saptamana care vine cu doamna doctor,despre cotizatie inca nu-ti pot spune nimic inca .....dupa nastere cu cel mai mare drag.Intradevar doamna doctor este o dulce si o adevarata profesionista si inca ceva are darul acela de a incuraja si a da increderea in paciente.Daca mai vrei sa sti ceva despre doamna doctor cu mare placere i-ti raspund.39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dr dragomir: am nascut duminica seara, a venit luni, pe la pranz, eu eram varza, n-a zis nimic, nu s-a prezentat, ecuson in piept n avea...habar n am avut cine e. a venit, s a uitat pe o foaie...a notat ceva...a plecat.evident nu i am dat nimic. de unde era sa stiu...? eram la rezerva, singura in camera...nu a scos o vorba de copil, nu mi a zis nimic, e bine sanatos...nu...pauza... in sch a venit marti seara, d era f agitat, plangea...eu mai aveam un pic si o luam pe aratura...m-a vazut ca eram intr o mica depresie si l-a luat sus, a zis ca are un inceput de icter si ar fi mai bine pt amandoi sa il duca la lampa. a fost ultima noapte dormita multe luni de atunci in colo...

asistentele de la neonato sunt execrabile. e una...o stiu toti....scandal, acra, tine copilul ca pe valiza...nu te va invata nici una cum sa pui copilul la san, cum sa desfunzi un canal.,..sunt mai de treaba cele de la lauze. dar nu te astepta la ceva din propria lor initiativa. te duci si le zici de ce ai nevoie si te ajuta.

la portar cotizat mereu sa fi sigura ca poate sotul sa intre oricand. daca imi mai amintesc mai zic...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asa..mi am amintit. grija mare cu cezariana. mie dr mi a zis din start ca pt cezariana...nu ma sfatuieste sa nasc acolo...pt ca poti avea surpriza sa ti se spuna nu. cezariana se face numai in caz ca altfel chiar nu se poate. ceea ce pt mine nu a fost o problema...dar m am conversat pe hol, cat eram in travaliu, cu o dna, in sapt 42, careia i se intorsese copilul pe masa, la cezariana, si ...au scos o...era la a 2a inducere,,,,nu stiu la ce dr, cred ca mi a spus dar oricum n am retinut...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxynela spune:

Multumesc ,Bursucel! astept vesti de la tine....nastere ffff usoara!

Mergi la inceput