Recomandare pt. jaluzele verticale
Dragelor, ne-am pus termopane si acum urmeaza sa ne punem si jaluzele verticale. Imi puteti recomnada o firma/site serioasa?
Va multumesc anticipat.
P.S. Firme din Bucuresti.
Raspunsuri
aissa spune:
Eu le-am comandat la magazinul din coltul blocului pentru ca erau mai ieftine decat in alte parti (unde vazusem exact acelasi material la un pret aproape dublu). Cei care le-au adus nu erau din Bucuresti, veneau de undeva din Pitesti sau Ploiesti... Sunt multumita de ele, au venit repede, mi le-au montat curat, nu stiu ce recomandari sa iti dau. Cred ca toti sunt la fel si deci te sfatuiesc sa te orientezi dupa pret.
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by aissa
Eu le-am comandat la magazinul din coltul blocului pentru ca erau mai ieftine decat in alte parti (unde vazusem exact acelasi material la un pret aproape dublu). Cei care le-au adus nu erau din Bucuresti, veneau de undeva din Pitesti sau Ploiesti... Sunt multumita de ele, au venit repede, mi le-au montat curat, nu stiu ce recomandari sa iti dau. Cred ca toti sunt la fel si deci te sfatuiesc sa te orientezi dupa pret.
Aissa da-ne si noua un indiciu.. In ce zona este magazinul si cat costa mp?
Pupici
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
palmyrah2002 spune:
Sfat personal:
Daca ai camerele orientate spre sud sau est cu soare mult, e bine sa soliciti jaluzele prin care nu trece soarele(sint cauciucate);
sint un picutz mai scumpe 15-17 dolari mp,dar merita.
Eu stiu o firma buna,dar e in Iasi si nu iti este de ajutor.
Cristina si Mihnea
Pegasis spune:
quote:
Initial creeata de mariana75
Dragelor, ne-am pus termopane si acum urmeaza sa ne punem si jaluzele verticale. Imi puteti recomnada o firma/site serioasa?
Va multumesc anticipat.
P.S. Firme din Bucuresti.
Mariana,
Daca-mi permiti, as dori sa-ti spun la ce firma SA NU COMANZI jaluzele: Rollexpert din Bucuresti. Eu n-am fost deloc multumita de ei: nu sint punctuali, mi-au adus jaluzelele verticale taiate strimb si fiecare alta lungime, jaluzelele orizontale jumatate erau o culoare si cealalta jumatate alta nuanta... Ce sa mai spun... M-au umplut de nervi. A durat cam 2 luni pina le-au facut ca lumea.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze
mariana75 spune:
Pegasis... multumesc mult pentru sfat. Eu insumi am avut probleme cu aceasta firma cand am montat jaluzele verticale in urma cu aprox. 2 luni la gradinita la baietel. Tot asa... nu sunt punctuali, dupa ce m-au lasat sa aleg modelul m-au sunat sa-mi zica ca de fapt modelul ales de mine nu il au in stoc si dureaza 2 sapt. pana il aduc... la tel. mi-au zis un pret, cand au venit cu mostrele mi-au spus alt pret. :(
Sanatate multa, pupici.
aissa spune:
Eu stau in Rahova, Petre Ispirescu. Numele magazinului nu il stiu, nu stiu nici daca are vreo firma. E un magazin ca multe altele, care vinde de la chit la becuri, usi, oglinzi... Aveau niste cataloage in care aveau mostrele de material. Eu am ales unele mai inchise si care nu permit trecerea luminii pentru dormitor si unele mai deschise pt. sufragerie (albastru inchis si orange).
Dimensiunile de la camerele mele: 2.5 (inaltime) cu 3 (latime). Pretul, inclisiv sina si montajul: cca 2.500.000 lei/bucata, in primavara aceasta (mai).
Sper sa va fie de folos.
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
geanica spune:
buna fetelor!!
cunosc o firma care e foarte serioasa, sunt niste baieti foarte rapizi si care lucreaza ingrijit si pe deasupra si ieftin.
ca sa iti faci o idee , pe mine m-au costat la trei camere 7 milioane, in conditiile in care acelasi material ma costa la alte doua firme 9,3 mil si 9,8 mil
au multe mostre, ai de unde sa alegi , sunt si materiale mai ieftine si unele mai scumpe...
eu i-am gasit tot la recomandarea unei prietene care a fost si ea foarte multumita.
daca esti interesata, da-mi un mail si iti pot da nr de tel al patronului.
astept la lucasmamy@yahoo.com
multumesc si spor la jaluzele!
Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
lu.more spune:
Buna, Mariana,
Poate ca baietii de care vorbeste Gianica sunt cei pe care-i cunosc si eu (ce mica ar fi lumea! ...)
Sunt din Pitesti si au contracte si in Bucuresti, printre altele. Daca te intereseaza iti trimit nr. de tel.
Cu bine.
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
furni spune:
Apropo de subiect dar pe langa. As vrea sa-mi pun si eu dar mi-e frica de intretinerea lor ! Nu stiu nimic despre asta dar am auzit ca se intretin greu, costa mult curatarea lor si sunt cam de unica folosinta. Este adevarat ? Cum procedati voi?
Care sunt avantajele/dezavantajele jaluzele/perdele?
Va pup.
mariana75 spune:
Furni... eu am inteles ca sunt tratate antistatic, iar de curatat de curata cu o carpa cu apa si sapun (parca asa ceva). Iar un pret dat de firmele care se ocupat cu curatarea lor: 85.000 lei/mp.
La firma avem puse jaluzele verticale de aprox. 6 luni, nu sunt deloc prafuite sau murdarite.