Recomandare pt. jaluzele verticale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Eu am lucrat de multe ori cu Fredrom si sunt foarte seriosi.
Au un magazin de prezentare (aproape de Gara de Nord), in care gasesti toate felurile de jaluzele verticale, orizontale, etc, etc.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Draga Furni,
Eu am avut pana anul acesta jaluzele verticale (au tinut vreo 4 ani), le-am spalat doar pe cele din dreptul usii de la balcon, care se cam murdareau. Nu-mi imaginez cum ar fi fost sa le dau jos pe toate si sa le spal si mai ales sa le usuc. De fiecare data venea "omul cu jaluzelele" asa ii spuneam noi sa le fixeze la loc (noroc ca era un tip de treaba). Acum am pus perdele (am schimbat si geamurile toate si am pus termopan). Perdelele au fost mai scumpe dar atmosfera din casa este cu totul alta; sunt din voal, cu culori in ton cu peretii si covoarele si crede-ma dau muuuult mai bine ca jaluzelele care te fac sa te simti acasa ca la birou. Eu am testat ambele variante si votez cu doua maini pentru perdele (acestea noi, din voal creponat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Ancuta TE IUBESC! Si eu am perdele de voal cu matase, imi plac f. mult, vin f. bine in casa, dar aveam asa... un complex... ca se poarta jaluzelele verticale si eu sunt mai fraiera. Asteptam un mesaj ca al tau ca sa ma linistesc. Raman la perdele.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Despre intretinere: mie mi-au spus sa le pun in apa in care am pus un detergent lichid si sa le "amestec putin". Apoi sa le pun la loc, stranse intr-o parte si sub ele sa pun un lighean ca sa se scurga...
Despre perdele versus jaluzele: nici mie nu imi place prea tare si eu am vrut tot perdele. DAR, nu imi place sa fie lumina, mai ales in dormitor si nu am vrut sa gauresc termopanul sa imi pun jaluzele orizontale, si chiar daca faceam asa se ducea naibii efectul perdelelor de voal in combinatie cu jaluzele de aluminiu sau plastic. Mai exista varianta ruloului exterior, dar... am ales jaluzelele si pentru a da o pata de culoare pentru ca am gresit zugravind in alb si era prea tern asa...

Poze cu noi

Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Draga Furni,
Mercic pentru pupic.
Stii ce mi-a spus electricianul care venise pentru ultimele retusuri dupa ce terminasem eu de aranjat cu perdele cu tot? Ca in sfarsit vede si el o casa care arata ca un camin nu ca un office. Se pare ca e la moda sa ai jaluzele si toti isi pun. Faci bine ca nu renunti la perdele. Ale mele au culori vii (portocaliu, respectiv grena pe fond alb) si cu o bucata de perdea in mana am ales culoarea varului cu care am dat grinzile, ca sa fie identica (in culori tari nu pale). A iesit o frumusete.
Aissa, eu la dormitor am pus si jaluzele orizontale ca se vedea tot de afara daca era becul aprinsDar geamurile au tamplaria alba, jaluzelele sunt albe (de fapt tot dormitorul e alb cu portocaliu) si nu se vede urat. La sufragerie am lasat doar perdelele. Mie imi place sa fie multa lumina in casa, ma binedispune instantaneu.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Si eu sunt adepta perdelelor... dar ce ma fac cand al meu sot vrea sa nu-l vada seara nimeni in dormitor si am termopane? Ca doar nu gauresc termopanele (ca sa pun jaluzele orizontale spre ex.)! :(
Sanatate multa, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Anca,
m-a binedispus mesajul tau si nu am putut sa nu votez si eu pentru varianta "cu perdele".
Aceeasi impresie de "office at home" mi-o dau si mie jaluzelele verticale + rece, distant...
Furni, ce conteaza ce "se poarta"? Important e ca acasa sa fie intim, cald, etc.
Eu nu pot uita senzatia pe care o aveam acasa, "la mama" dupa curateniile generale: cind puneam perdelele la ferestre totul era gata! stralucea iar perdelele intregeau atmosfera de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Nu sunt alte tipuri de jaluzele care sa opreasca indiscretia vecinilor? Nu se pot pune draperie pe sine, direct pe tavan fara sa te atingi de soclul de la geamul termopan.

Dupa gustul meu un salon (sufragerie) cu jaluzele verticale cam da impresia de firma, fara intimitate si caldura.
Dar gustul omului nu se discuta !

Numai bine,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si eu sunt pentru perdele voal,care fie vorba intre noi..te invita la vizionare, si draperii. Dau senzatia de cald, cumva de ..acasa.

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Dragelor, citind mesajele voastra... ne-am razgandit. NU mai punem jaluzele verticale, punem perdele.
Acum alte intrebari:
De unde ati cumparat voi perdele?
Materialul este f putin transparent... da? (noi nu vrem
sa ne trezeasca lumina dimineata)
Multumesc frumos, pupici... pa pa.

Mergi la inceput