Recomandare pt. jaluzele verticale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

quote:
Originally posted by mariana75

Dragelor, citind mesajele voastra... ne-am razgandit. NU mai punem jaluzele verticale, punem perdele.
Acum alte intrebari:
De unde ati cumparat voi perdele?
Materialul este f putin transparent... da? (noi nu vrem
sa ne trezeasca lumina dimineata)
Multumesc frumos, pupici... pa pa.

Perdele gasesti in Bucur Obor, in Bricostore etc. Exista mai multe feluri, unele mai transparente, altele mai putin.
La unele modele se gasesc si material de perdea (transparent) si material de draperii cu acelasi imprimeu. Eu asa am la dormitor si in felul asta am rezolvat si problema "intimitatii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Se pot pune jaluzele orizontale pe termopan !
Prinderea acestora se face in rama mica existenta pe interiorul geamului . Suruburile suportilor sunt scurte si nu gauresc profilul propriu-zis al ferestrei.
Nu stiu cum se numeste chestia aceea de care vorbesc dar daca privesti geamul, sper ca, vei intelege despre ce vorbesc.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Si cam cat costa metrul de perdea voal?
Hai ca v-am innebunit, abia astept sa cumpar perdelele... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Perdelele de voal sunt de doua feluri: cu latime de 1,5 m si de 3m. Nu mai stiu cat costa cele de 1,5 m, dar cele de 3 m sunt vreo 350.000 lei m liniar.

Mergi la inceput

Fetelor... am gasit un magazin pe Calea Mosilor... care au mai multe tipuri de perdele din voal... cica cel care nu lasa prea mult lumina sa intre, este voalul creponat.
Pretul este de 425.000 lei/metru liniar, inaltime 3 m.
Este bun pretul sau este prea scump? (comparativ cu ce ati cumparat voi)
Multumesc inca o data.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

un pic cam scump mi se pare. ideea e ca sotia mea m-a alergat prin tot orasul cand ne-am luat perdele , asta prin iulie , asa ca am ajuns expert. Pana la urma am luat din Bucur Obor, si le-am facut pe undeva pe Stefan cel Mare. Mi se pare ca au costat 300.000 / ml , la 2.80 h

Conteaza mult si cine le face , oricum , ideile principale sunt ca trebuie sa luati cam de 3 ori lungimea, adica 9 m pentru 3, dar minim de 2.5 ori, si sa le puneti rejansa (parca asa-i zicea) in cruce, care ajuta mult perdeaua sa se aranjeze mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Aissa, unde in Petre Ispirescu este magazinul? stau in zona si ma intereseaza si pe mine jaluzelele verticale. cu toate ca....mi-ar placea perdele din voal. dar am niste vecini curiosi ceva de groaza. stau si se holbeaza ca la teatru. si asta ma enerveaza la culme..

Mergi la inceput

Dragelor, in seara asta ma duc sa comand perdele organza creponate. Am gasit mag. Bucur Obor a fi mult mai ieftin decat alte magazine. Costa 350.000 /ml (fata de 750.000 sau chiar 1.400.000). Si ca sa il impac si pe sot (sa nu ii bata lumina dimineata in ochi), ne-am decis: fiindca in dormitor avem balcon, vom pune jaluzele verticale in balcon).
Va multumesc tuturor pentru sfaturi/pareri.
Week-end placut, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mai, noi suntem in cautare de niste perdele frumoase in ploiesti...
pe unde se gaseste asa ceva?...
merci de info!
bafta!

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput