IRLANDA (2)

IRLANDA (2) | Autor: irlandeza

Link direct la acest mesaj

Va astept aici cu noi subiecte .

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce superbe au fost ultimele zile. Nu pot sa cred. Aproape ca ma simteam ca acasa.
Ce mai faceti fetelor?

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Ocupate?
Vai da' ce frig s-a facut, si ce ploaie a fost ieri. Oribil. Sper sa nu tina mult vremea asta urata.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna Mari,
nu prea am timp de net. suntem f aglomerati la munca, nici nu stiu cand s-a terminat ziua. insa imi place mult ce fac si invat multe lucruri noi.ajung acasa si nu ma dezlipesc de Oani.
si apoi cad franta.si iar. si iar.
tu cum te simti? vad ca deja ai 11 sapt. iti doresc sa fii sanatoasa si tu si bb.
vremea a fost frumoasa in cursul sapt, cum vine weekend-ul ploua si e frig. si ultima bank holiday a fot la fel.

weekend placut
somn usor!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ema, unde muncesti? Ca putina lume spune ca se bucura de job. Esti o norocoasa.
Cat priveste sarcina, sunt ceva mai bine, nu am mai vomat, dar stomacul imi face figuri inca, si gustul amar din gura. In rest, sper sa pot merge si eu la servici de sapt. viitoare, sau poate peste doua, mai vad cum ma simt.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Am fost acasa , in Ro., o sapt. Ce bine a fost......... Ca la mama acasa, n-am facut nimic, m-au protejat.De abia astept sa mergem si in august. Mi-e groaza de drum, dar o sa treaca.
Voi ce mai ziceti ?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 14+

Mergi la inceput

Tot nimeni ?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Salutare, fetelor!
Cam in 2 luni (inca nu stiu data exacta) ma voi muta cu sotul la Dublin.
As vrea sa va intreb mai multe lucruri, printre care: avem un motan, la care nu am vrea sa renuntam si avem posibilitatea sa il luam cu noi acolo. Am inteles ca trebuie sa treaca 6 luni intre data la care i s-a facut vaccinul si data la care intra in Irlanda, altfel va sta in carantina acolo. Stiti ceva despre asta, mai exact ce inseamna ca va sta in carantina, voi putea sa il vad acolo sau i-ar fi mai bine aici in Romania, iar dupa trecerea celor 6 luni sa ma intorc sa il iau? O alta problema tot legata de motan, nu stiu daca atunci cand inchiriezi proprietarul accepta cu animale. A fost careva din voi in situatia asta?
Ar mai fi multe intrebari, dar momentan as vrea sa stiu ce voi face cu pisica mea.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Va urez un weekend placut!

Mergi la inceput

Ce fac fetele ?
E o zi superba, calda. La mine in casa e f. cald, ca niciodata, dar probabil pt. ca e in fata soarelui. Parca as fi in tara, asa cald e .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Pentru Teolina

Buna, a sta in carantina pisica ta,din cate stiu eu,inseamna sa fie tinuta la un adapost de animale unde nu stiu daca o vei putea vedea(presupun ca da),dar cel mai usturator e ca tu platesti pentru fiecare zi care trebuie sa stea in carantina.Costul stiu de la o rusoaica ca era in urma cu un an si ceva,cam 50 euro pe zi.Cred ca variaza costul in functie de adapostul in care sta.Sincera sa fiu stiu asta de la rusoaica respectiva,nu pot garanta ca asa e,dar stiu ca si eu am vrut sa imi aduc cainele inainte de 2007,si deoarece Ro nu era tara UE,trebuia tinut animalul in carantina pentru 6 luni cu costurile mai sus postate. Asa..ca doar daca ai bani de aruncat la adaposturile alea,care iti vor tine pisica intr-o cusca(si unde irlandezii nu-si lasa animalele nici macar pt un w-end ca cica raman cu traume psihice:),mai bine las-o acasa pentru alea 6 luni si te intorci mai apoi dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Diana, multumesc mult pt raspuns!
O s-o las in tara pana la anul, ii caut stapan provizoriu. Am inteles ca din iulie 2008 Irlanda, Uk, Suedia si Malta nu vor mai cere testul de sange pt anticorpi si deci ne vom putea lua cu noi animalutele fara sa mai asteptam 6 luni.
Noi inca nu stim cand vom ajunge la Dublin, undeva prin septembrie.
Nu stiu daca sa ne luam de aici haine pentru toamna sau sa ne luam de acolo. S-ar putea sa plecam mai repede decat credem si deci sa nu mai avem prea mult timp pentru cumparaturi. Cam cum sunt preturile la haine acolo? E mai bine sa ne cumparam de acolo?
Voi ati luat din Romania medicamente sau produse naturiste? Cineva imi spunea sa le bag printre haine ca sa nu am probleme.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si daca mai aveti sfaturi pentru mine, le astept cu mare interes!

Mergi la inceput