despartire... dupa 6 ani
Raspunsuri - Pagina 6
emilia.m spune:
Buna.
Am noutati!
Am stabilit nunta pentru 1.10.2011.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Buna. Am noutati! Am stabilit nunta pentru 1.10.2011. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Sa fie intr-un ceas bun, Emilia! Te admir.Esti tare curajoasa.
Albumele noastre
emilia.m spune:
Multumesc mult.
Uneori in viata e nevoie de putin curaj pentru a schimba ceva.
Americanii au o vorba "sometimes good things fall apart so that better things can fall together". Asa a fost cu mine....
Nu am vrut sa fiu broscuta din parabola.
emilia.m spune:
Daca nu stiti parabola (experimentul) cu broscuta, iat-o:
O broscuta a fost aruncata intr-un vas cu apa foarte calda. Instantaneu broscuta a sarit afara si nici nu s-a mai apropiat de vasul respectiv.
O zi mai tarziu broscuta a fost din nou aruncata intr-un vas, de data asta cu apa rece. Broscuta s-a tot balacit, era fericita, se simtea excelent.
A doua zi temperatura apei din vas a fost crescuta cu un grad. Insesizabila schimbare. Broscuta se simtea in continuare bine.
In ziua urmatoare temperatura a fost crescuta din nou, cu inca un grad...
Dupa mai multe zile in care apa a fost constant incalzita cu cate un grad, broscuta nu mai era asa fericita pentru ca apa nu mai era atat de placuta. Intr-adevar nu era groaznic de calda, dar era clar mai calda ca la inceput. Tocmai de aceea broscuta putea spera ca lucrurile se vor imbunatati.
Dupa alte cateva zile, apa devenise deja cam prea calda. Broscuta nu mai era fericita deloc, dar apa prea calda o facea sa fie prea lipsita de vlaga ca sa mai poata sa sara afara.
Desi se simtea zi dupa zi tot mai rau ea s-a obisnuit sa spere ca lucrurile vor reveni la starea lor initiala, ca apa va deveni din nou rece si placuta.
Tot asteptand sa se raceasca apa, broscuta a murit.
La fel se intampla si cu oamenii... daca inca de la inceput ceva nu e bine, nici nu ne da prin cap sa ramanem. Daca raul apare treptat, daca lucrurile se transforma in timp din bune in mai putin bune, e mult mai greu sa renunti.
Multi/multe dintre noi suntem ca broscuta... murim asteptand sa se raceasca apa.
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 foarte faina pilda cu broscutza. Albumele noastre |
Si mie imi place.
Dupa relatia asta am ajuns la concluzia ca e perfect adevarata zicala:
"nerealizarea unui lucru pe care ti l-ai dorit poate fi uneori cel mai mare cadou al sortii".
emilia.m spune:
Azi se implineste un an de la despartirea de fostul.
M-a sunat sa imi spuna ca regreta ce s-a intamplat atunci si ca e multumit ca macar viata mea e pe fagasul cel bun.